Privéjets, luxejachten en rode lopers: dit zijn de tien rijkste kinderen ter wereld

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 30 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 15%
  • Publisher: 63%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Als je het rijkste kind van de wereld bent, zijn je ouders niet weken aan het sparen om voor jou de nieuwste Barbie of het laatste Lego-speeltje te bemachtigen. Dan zit je in jacuzzi’s, ga je naar gala’s, draag je merkkleding en gebruik je privéjets om op je bestemming te komen.

Als je het rijkste kind van de wereld bent, zijn je ouders niet weken aan het sparen om voor jou de nieuwste Barbie of het laatste Lego-speeltje te bemachtigen. Dan zit je in jacuzzi’s, ga je naar gala’s, draag je merkkleding en gebruik je privéjets om op je bestemming te komen. De speelgoedgigant Outdoor Toys deed uitgebreid onderzoek naar wie als kind het rijkste is en komt tot een top 10.

Al zeker één Van Hool-telg zag de problemen aankomen: “Hij bestelde zelf bussen bij de concurrent omdat hij zag dat het familiebedrijf niet evolueerde” Jong koppel sterft op amper twee weken van elkaar: “Onze zoon kon niet leven met het verlies van zijn vriendin”Klopjacht op dader van aanvallen met kruisboog in Londen: vrouw in het hoofd geraakt en man in de nek geschotenAfwezig door ziekte: 1 op 3 Belgen niet. Welke sectoren het meest?

Véronique De Kock “met behoorlijke snelheid” aangereden in Wommelgem: “Maar ’t strafste, ik moest nog blazen”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités