Politievakbond kwaad na nieuw geweld tegen agenten op coronabetoging in Brussel: “We zijn de pispaal van de maatschappij”

Politievakbond kwaad na nieuw geweld tegen agenten op coronabetoging in Brussel: “We zijn de pispaal van de maatschappij”

Coronavirus

24-01-22 10:26:00

Politievakbond kwaad na nieuw geweld tegen agenten op coronabetoging in Brussel: “We zijn de pispaal van de maatschappij”

Politievakbond NSPV is “enorm kwaad” nadat er zondag tijdens de coronabetoging in Brussel opnieuw geweld gebruikt is tegen de agenten. “Elke dag wordt duid...

Vandaag om 08:01Op het einde de coronabetoging in Brussel, waaraan zondag ruim 50.000 mensen uit heel Europa deelnamen, keerden enkele honderden relschoppers zich tegen de aanwezige politiemacht. Op videobeelden is onder meer te zien hoe agenten werden bekogeld met stenen, vuilniscontainers en ijzeren hekken.

LEES OOK.Organisator coronabetoging Brussel: “Kleine groep relschoppers verpest het voor duizenden anderen”“We zitten in een enorme polarisering”, zo reageert Carlo Medo van politievakbond NSPV. “De politie mag daar echt niet het slachtoffer van worden. Elke dag wordt duidelijk dat de politie de pispaal is van wat er verkeerd loopt in dit land.”

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

*politie krijgt training in hoe dat ze moeten omgaan met chaotische/rellende groepen mensen* politie moet deze in praktijk uitvoeren *UwU, maar wij zijn de pispaal van de maatschappij 🥺* Als ze niet naar het parlement mogen gaan om te laten horen hoe hoog het allemaal zit krijg je wrijving ja.. En die mensen in hun ivoren toren doen maar verder..

Ik heb kompasse met politie die tewerkgesteld zijn in Brussel. In Lotenhulle hebben ze een boerenleven. Dat crapuul met de matrak bewerken, keihard. Die verdienen ni beter. Pispaal van de politiek, want antifa wordt beschermd en speelt onder 1 hoedje met MSM.... Als voetbalclubs (zware) boetes krijgen voor het gedrag van het uitschot tussen hun supporters dan organisatoren van betogingen beboeten voor dat gedrag tijdens hun betogingen. Dit geweld en misbruiken van vreedzame betogingen moet stoppen.

snipers met verdovingspistolen op de daken? dan hebben jullie ze achteraf gewoon maar op te rapen. Dat ze dat uitschot naar China of Rusland sturen en ze daar eens hetzelfde proberen. Lafaards om gemaskerd de geweldigaard uit te hangen en keer en keer betogingen te misbruiken voor hun gewelddadig crimineel gedrag. Wat hebben de organisatoren gedaan om dit uitschot te weren?

Organisator internationale coronabetoging in Brussel: ‘We zijn op zich niet tegen de maatregelen’Er zijn in Brussel al enkele marsen geweest tegen de coronamaatregelen. Vandaag vindt er opnieuw een manifestatie plaats, maar die is internationaler en wi... hahhahahhahahh... '...,wij willen gewoon keet schoppen', met als excuus 'vrijheid en respect'. Zeveraar. 1) Weg met die zinloze klodden van een muilbanden. 2) Geen discriminerende en zinloze corona pas. 3) Geen verplichte vaccinatie. Hoe kan je nu iets verplichten als in Israël gebleken is de 4de booster niet helpt tegen bv omikron en wat als er dan een nieuwe variant is?

Kijk ze eens pipi doen. Scum Geef die mensen eens eindelijk de middelen om zich correct te verdedigen. Eens staken en de gewone mens niet straffen maar de politici en rechters deze laten u ook stikken met hun besparingen Dat is dan toch omdat ze dat toelaten of omdat de politiek hen verbiedt om te reageren. In geen van beide gevallen iets om fier over te zijn.

Tegen dit ongedierte mag wel een rubber kogel gebruikt worden...HOOG TIJD ! De politie de vergeten Hulpverleners want dat zijn ze op zijn minst. 'van hulpverleners blijf je af' ik zag hier op twitter al filmpjes waar de politie wraak neemt....? Jullie lokken het zelf altijd uit. Nooit is het parcours opgeruimd van alle potentieel gevaarlijk materiaal. En traangas op onschuldige burgers is zeer laf en werkt uiteraard woede op. Niemand heeft nog enig respect voor dergelijke agressieve cowboys binnen het korps.

Blijkbaar kon men wel treinreizigers fouilleren maar het het relschoppende antifatuig kon men blijkbaar er niet uithalen? Bizar want dat zijn toch beroepsrellers en moeten toch al bekenden zijn? Of je nu voor of tgn de betoging bent, hier stel je je toch vragen bij.

Van klassiek antivax tot complottheorieën: wie zijn de buitenlandse sprekers op de coronabetoging?Zondag is in Brussel opnieuw een betoging gepland tegen het huidige coronabeleid. Demonstranten die met ongetwijfeld uiteenlopende motieven naar Brussel afzakken, ook gematigden, mogen zich verwachten aan een radicaal discours vol complottheorieën en antivaccingevoelens. Dat blijkt uit de lijst van buitenlandse sprekers die voor de micro worden verwacht. De meesten onder hen staan in verband met de Amerikaan Robert F. Kennedy Jr., een bekende massaverspreider van desinformatie over vaccinatie. Complotdenkers.... wat als de aarde toch plat is🙈🤣🤣🤣 Vereniging spreekt van vaccinatiedwang. Niemand dwingt je tot iets. Blijf gewoon thuis met je vrienden. Belachelijke uitspraak van. Er zijn geen argumenten die steek houden om te betogen. Trouwens iedereen zijn de regels beu. Maar 95 % van de mensen zijn slim en respecteren ze De regimepers begint al stront te gooien en het moet nog beginnen 😳

Gelijk hebben ze. Burgers hebben totaal geen respect meer en denken dat ze boven de regels staan. Politie mag niks meer doen of we krijgen weer van die onzin als “politiestaat” te horen. Belachelijk land is dit. Echt. Schandalig. Rubber kogels, hebben we die? Politie maakt misbruik van zijn job Het is nu niet dat de politie 1) Aan de kant vd burgers staan of hebben gestaan. Ze deden mee met de elite. Mensen beboeten die gvdm buiten geen zinloos masker droegen lol, oud koppel die op een bankje zat ook beboeten enz... Of een 14 jarige zelf haar masker aftrekken en dan

BP stellen tegen de organisatoren. Want alle schade kan op hen verhaald worden. BW 1382 - schade - oorzakelijk verband is er. Sorry, dat 'antif-tuig' is de maatschappij niet, die werken bovendien voor dezelfde bazen als jullie.

Organisator coronabetoging: ‘Open debat is het beste vaccin’Tom Meert en zijn organisatie Europeans United zijn de organisatoren van de grote Europese manifestatie tegen de coronamaatregelen die vandaag door Brussel... Daar denken Marc Van Ranst, Erika Vlieghe en Dokter Doom Geert Molenberghs toch anders over. Schoenmaker blijf bij je leest. De meeste mensen snappen er niks van, zij wel. Het is niet dat zij hun mening over andere zaken ventileren ook. Dat is zonder de VIVALDI dictatuur gerekend 😳 'wij willen open debat met een eerlijke plaats voor extreem rechts en complottheoriëen' 'Respecteer onze waanzin, want alle meningen zijn gelijk' not

Organisator coronabetoging: “Open debat is het beste vaccin”Tom Meert en zijn organisatie Europeans United zijn de organisatoren van de grote Europese manifestatie tegen de coronamaatregelen die vandaag door Brussel... Tom Meert is of supernaief of een grote leugenaar. Het gros van de demonstranten zijn totaal verdwaasde antivax wappies. En dat is ook te merken aan de sprekerslijst. Hij weet dat. Loosers en idioten verkopen fake nieuws geloven hun eigen leugens

BEKIJK - Wie zijn de mensen die deelnemen aan de coronabetoging in Brussel?De betoging tegen het coronabeleid in Brussel trekt een erg divers en internationaal publiek aan met uiteenlopende overtuigingen of beweegredenen. Cijfers vrt...... CIJFERS! Met hoeveel zijn ze er? 10, 20, 30? Een gokje mischien. Het zijn toch allemaal fascisten van VB die mee lopen? Anders moet je het eens vragen aan King conner_rousseau , die telt ze allemaal. Ik ook kijk lekker maar maak er maar mooi leugen van zoals we gewend zijn

DPG Media Privacy Gate

VRT Vandaag om 08:01 Op het einde de coronabetoging in Brussel, waaraan zondag ruim 50.000 mensen uit heel Europa deelnamen, keerden enkele honderden relschoppers zich tegen de aanwezige politiemacht. Op videobeelden is onder meer te zien hoe agenten werden bekogeld met stenen, vuilniscontainers en ijzeren hekken. LEES OOK. Organisator coronabetoging Brussel: “Kleine groep relschoppers verpest het voor duizenden anderen” “We zitten in een enorme polarisering”, zo reageert Carlo Medo van politievakbond NSPV. “De politie mag daar echt niet het slachtoffer van worden. Elke dag wordt duidelijk dat de politie de pispaal is van wat er verkeerd loopt in dit land.” Premier Alexander De Croo (Open VLD) schreef zondagavond al op Facebook dat de betrokken relschollers “vervolgd zullen worden”. “Vrijheid van meningsuiting is een van de fundamenten van onze samenleving. Iedereen is vrij om zijn mening te geven. Maar onze samenleving zal blind geweld nooit aanvaarden, zeker niet tegen onze ordediensten”, zo luidde het onder meer. Ook minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) heeft boos gereageerd op Twitter. “Ronduit schandalig dat politiemensen die anderen proberen te beschermen, zelf het mikpunt van geweld worden. Dit is geen manifestatie meer, maar bruut geweld.” LEES OOK. Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.