Politieman met ‘foute vrienden’ vervolgd voor racistische berichten en opzoekingen in politiebestanden

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 63%

Een (ondertussen ex-)inspecteur van de politiezone Antwerpen stond donderdag voor de rechter omdat hij zijn beroepsgeheim schond door illegaal opzoekingen te doen in politiedatabanken. In een WhatsApp-groep met vrienden stuurde hij volgens het parket ook racistische berichten.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Ontploffing in de haven van Antwerpen, één gewondeOp de Blauwe Weg in de haven van Antwerpen is dinsdagnamiddag een stoomketel ontploft. Door de ontploffing raakte één persoon gewond. De situatie is nog niet volledig onder controle.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Analist Frank Raes: “Een fitte Doku is een certitude voor de komende jaren”België heeft het tweeluik tegen Azerbeidzjan en Estland uitstekend afgesloten. Onze analist Frank Raes wil echter niet te veel conclusies trekken na de makkelijke zes op zes. “Het volgende tweeluik, tegen Oostenrijk en Zweden, zal veel interessanter zijn.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sporting Hasselt-voorzitters Sam Kerkhofs en Rik Verheye: “Een Anderlecht- en een Club-supporter die een Limburgse club overnemen, het lijkt wel het begin van een slechte mop”Sporting Hasselt leeft weer. En dat is niet in het minst te danken aan de overname door Sam Kerkhofs (35) en Rik Verheye (36). De kersverse voorzitters van de amateurclub maken graag tijd voor een exclusief dubbelinterview. “We hopen de mensen vanaf november inkijk te geven in ons verhaal.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Student gewelddadig overvallen door vier mannen: “Eén ervan was gewapend met een mes”De politie en het parket van Oost-Vlaanderen zijn op zoek naar een man die verdacht wordt van een diefstal met geweld op een student die terugkwam van de bibliotheek. Daarbij werd hij bedreigd met een mes. De federale politie heeft donderdag een opsporingsbericht verspreid.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Chauffeur rijdt tegen geparkeerde auto en pleegt vluchtmisdrijf: “Dokter zegt dat hij een kortstondig herseninfarct doormaakte”De politierechter heeft een automobilist een rijverbod van vijftien dagen en een boete van 1.600 euro opgelegd voor een ongeval met vluchtmisdrijf in Heist-op-den-Berg. Een arts zou daags nadien hebben vastgesteld dat de betrokkene een TIA had doorgemaakt, een kortstondig herseninfarct. Daarom besliste de rechtbank dat de chauffeur ook medische en psychologische proeven moet afleggen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Leuvens parket opent onderzoek naar investeringen in Kaapverdisch resortHet Leuvense parket heeft een gerechtelijk onderzoek geopend naar de investeringen die een groep Belgen deed in een luxeresort in Kaapverdië. Dat meldt VRT Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het Leuvense parket. Eerder was al een opsporingsonderzoek geopend na een klacht bij het parket, nu is er ook een klacht met burgerlijke partijstelling ingediend, zo meldt het parket: “Beide klachten zijn samengevoegd en een onderzoeksrechter zal het onderzoek nu leiden.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »