Politie voert actie voor meer verkeersveiligheid in Stekene: bestuurder gevat die 95 reed in zone 50

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 16 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 10%
  • Publisher: 63%

Naar aanleiding van verschillende meldingen inzake overdreven snelheid in het centrum van Stekene hebben politieagenten het voorbije weekend een actie gehouden. Die was gericht op meer verkeersveiligheid en tegen overlast. De politie patrouilleerde tijdens de actie met anonieme wagens.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

In de Polenlaan trok een autobestuurder met zijn onverantwoord rijgedrag de aandacht van de politie.

De patrouille moest 95 kilometer per uur rijden om de wagen bij te halen, terwijl de maximumsnelheid er 50 bedraagt. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen wegens gevaarlijk rijgedrag en overdreven snelheid. Het voertuig werd geïmmobiliseerd met een wielklem.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Politie op zoek naar getuigen van dodelijke schietpartij in AnderlechtDe politie heeft een opsporingsbericht verspreid, op vraag van het Brusselse parket, naar aanleiding van een dodelijke schietpartij in Anderlecht in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Politie op zoek naar getuigen van dodelijke schietpartij in AnderlechtDe politie heeft een opsporingsbericht verspreid, op vraag van het Brusselse parket, naar aanleiding van een dodelijke schietpartij in Anderlecht in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september. Een 31-jarige man liet daarbij het leven.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

REEKSOVERZICHT 3DE AFDELING VV A: Eendracht Aalter haalt opgelucht adem, Avanti Stekene deelt cadeautjes uitIn de derde speeldag konden we eindelijk eens vier Oost-Vlaamse overwinningen noteren in de reeks. Minpuntje is wel dat de rode lantaarn nu in handen is van Eendracht Elene-Grotenberge, dat met een nul op negen zijn start gemist heeft.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Kato Heremans de snelste in Stekene in de Ereprijs Guido HeirmanIn Stekene won zondag Kato Heremans de Ereprijs Guido Herman. Ze was de snelste van een groep van acht rensters. Femke Van Goethem en Daphné Acke legde beslag op plaats twee en drie.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Als een vip naar nieuw ziekenhuis: tien ambulances brengen laatste Stuivenberg-patiënten naar ZNA CadixMet tien ambulances zijn maandagochtend de laatste twintig patiënten vanuit het Stuivenbergziekenhuis naar het nieuwe Cadix-ziekenhuis vervoerd. Ook vanuit Jan Palfijn werden er nog een stuk of vijftien mensen overgebracht. “We zijn behandeld als vips”, zegt patiënt Werner Verboom. “En het uitzicht van mijn nieuwe kamer is magnifiek.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Toerist stort 90 meter naar beneden van Oostenrijkse ‘ladder naar de hemel’Een Britse toerist is overleden na een val van een Oostenrijkse toeristische attractie. De Brit wilde een ladder in het Dachstein-gebergte beklimmen die bekendstaat als de lokale ‘stairway to heaven’, of ‘ladder naar de hemel’.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »