Plankvast brengt Het gezin van Paemel weer tot leven in De Meermin

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 39 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 19%
  • Publisher: 63%

Toneelvereniging Plankvast doet haar reputatie als vertolker van kwalitatieve theaterproducties weer alle eer aan met de uitvoering van Cyriel Buysses vermaarde toneelstuk Het gezin van Paemel.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Tijdelijk asielzoekerscentrum gaat na vijf weken dicht: “Omwonenden hebben totaal geen hinder ondervonden”

Griet Van Nieuwenhove (42) en Roel Moyson (50) openen donderdag 9 november hun nieuw restaurant Romé Dining in de Palingstraat nabij de Oude Durme in Waasmunster. Het ervaren horecakoppel kocht … Op de Grote Baan (N70) in Waasmunster is deze namiddag omstreeks 14.45 uur een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Een jonge vrouw van 30 botste tegen een boom, ze overleefde de zware klap niet.Ook in het Waasland is herfststorm Ciarán niet onopgemerkt gepasseerd. Vooral in Waasmunster zijn een heleboel bomen gesneuveld. “We kregen vandaag in totaal 237 meldingen van stormschade. Daarvan …

OVERZICHT 1/8STE FINALES HOFMAN CUP: HT Zwijnaarde schrijft clubgeschiedenis, Poesele dankt zijn 16-jarigen, eersteprovincialers allemaal uitgeschakeld

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Het Vierde Oor viert 40ste verjaardag met ‘Showtime’: “Geen herhalingen, maar scènes uit het leven gegrepen”Theatergroep Het Vierde Oor uit Olen blaast dit jaar 40 kaarsjes uit. Ze vieren die verjaardag met de opvoering van Showtime. Dat is een voorstelling waarbij de toeschouwers figuurlijk van de ene hilarische scène naar een andere magische of poëtische beleving zappen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Hoe het komt dat de prijs van kleine auto’s door het dak gaatKleine auto’s zijn dubbel zo snel in prijs gestegen als de inflatie. Hoe komt dat?
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Dewinter doorkruist imago-operatie Van Grieken: ‘Het cordon sneuvelt over het politiek lijk van De Wever’Terwijl Tom Van Grieken Vlaams Belang net als bestuurspartij probeert te propageren, haalt Filip Dewinter – met steun van zijn voorzitter – nog eens als vanouds uit naar de moslims, de VRT en Bart De Wever.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Waarom we nu het debat over het onderwijs van morgen moeten voerenHet Vlaamse onderwijs staat onder een enorme druk. Hoe moet de school, de leraar en het lessenrooster van de toekomst er volgens u uitzien? En hoe worden we slimmer dan we nu al zijn?
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Het eenzaamste schaap van het Verenigd Koninkrijk is nog maar pas gered of het moet al onderduikenFiona, het eenzaamste schaap van het Verenigd Koninkrijk, werd zaterdag nog gered maar moet nu alweer gaan schuilen. Dierenactivisten vrezen namelijk dat ze uitgebuit zal worden.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »