Openingsbel Wall Street | Markten crypto tech - De Tijd

19-01-22 16:36:00

Wednesday, January 19 at 3:30pm CET with Roland Legrand, Bas van der Hout.

Chat Openingsbel Wall Street | Markten crypto tech met basvanderhout en RolandLegrand om 15.30 uur clubhouse.

Wednesday, January 19 at 3:30pm CET with Roland Legrand, Bas van der Hout.

Get the app to join the conversation!Wed,Jan 19, 6:30 AM (PST)Openingsbel Wall Street | Markten crypto techFromw/ Roland Legrand, Bas van der Hout

Lire la suite:
De Tijd »

Bedreigde diersoorten nog steeds illegaal verhandeld op vleesmarkten in Centraal-AfrikaEen rapport van natuurorganisatie Traffic toont aan dat er nog altijd bedreigde diersoorten verhandeld worden op vleesmarkten in Centraal-Afrika. Meer controle kan een nieuw probleem tot gevolg hebben: minder beschermde soorten worden populairder en zullen dan overgeëxploiteerd worden.

DPG Media Privacy GateTuurlijk, maar dat gaat Vandenbroucke niet willen. Als de cijfers zakken in het onderwijs krijgt hij zijn vaccinatiepas niet meer verkocht ... Kinderen blijven de rest van de maatschappij besmetting aansmeren.

Terwijl consument energiefactuur ziet stijgen, worden zij slapend rijkTerwijl de consument zijn energiefactuur in een paar jaar tijd van bijna 2.300 naar ruim 5.300 euro zag stijgen, zijn er ook diegenen die garen spinnen bij... komt er ook een onderzoek naar de uitzonderlijke winsten van Pfizer en Moderna? Eindelijk!

'De tijd is rijp om het verbod op het bouwen van nieuwe kerncentrales af te schaffen''De zaadjes voor diepe decarbonisatie moeten vandaag al geplant worden. De omvang van de energietransitie is zo groot dat we alle klimaatvriendelijke technologieën nodig zullen hebben', schrijven Jan Deschoolmeester en Thomas Rotthier van ecomodernisme.be. Ze blikken vooruit naar de parlementaire hoorzitting om het potentieel van nieuwe kernenergie te verkennen. Kerncentrales zijn duur en fnuiken de investeringen in hernieuwbaar. Ze houden onze facturen hoog en dienen enkel om de miljarden winsten van multinationals hoog te houden op conto van de belastingbetaler. Tegen de tijd dat nieuwe centrales af zijn, is de technologie achterhaald.

DPG Media Privacy Gate

Don’t have a Clubhouse account? Get the app to join the conversation! Wed, Jan 19, 6:30 AM (PST) Openingsbel Wall Street | Markten crypto tech From w/ Roland Legrand, Bas van der Hout Add to .dat deze week is verschenen, wijst de organisatie op de zogeheten bushmeat markets , vleesmarkten waar onder meer vlees van wilde dieren verhandeld wordt..© Shutterstock Terwijl de consument zijn energiefactuur in een paar jaar tijd van bijna 2.