Novak Djokovic: Australische premier sluit deelname aan Australian Open in 2023 niet uit

17-01-22 12:21:00
Novak Djokovic: Australische premier sluit deelname aan Australian Open in 2023 niet uit

Volgens premier Scott Morrison kan de Servische nummer één van de wereld mogelijk volgend jaar 'gewoon' terugkeren op de Australian Open.

Novak Djokovic

Volgens premier Scott Morrison kan de Servische nummer één van de wereld mogelijk volgend jaar 'gewoon' terugkeren op de Australian Open.

Na de intrekking van zijn visum dreigt voor Novak Djokovic een verbanning voor drie jaar uit Australië, maar volgens premier Scott Morrison kan de Servische nummer één van de wereld mogelijk volgend jaar 'gewoon' terugkeren op de Australian Open.

Volgens de immigratiewet in Australië kan Djokovic nu voor drie jaar geen nieuw visum krijgen, tenzij de Australische minister van Immigratie bepaalt dat er 'dwingende of meelevende' redenen zijn.Op het moment dat Morrison zijn uitspraken deed,

had Djokovic het land al verlaten. De Servische tennisser is inmiddels na een tussenlanding in Dubai, waar hij op de foto ging met enkele belangstellenden, op weg naar Belgrado.'Het gaat over een periode van drie jaar, maar er bestaat een mogelijkheid om onder de juiste omstandigheden terug te keren. En dat zal op dat moment worden overwogen', zei Morrison maandag op de Australische radio. 'Maar ik ga niet vooruitlopen op zaken en uitspraken doen waardoor de minister niet de beslissing kan nemen die hij moet gaan nemen.' Volgens de immigratiewet in Australië kan Djokovic nu voor drie jaar geen nieuw visum krijgen, tenzij de Australische minister van Immigratie bepaalt dat er 'dwingende of meelevende' redenen zijn.Op het moment dat Morrison zijn uitspraken deed, had Djokovic het land al verlaten. De Servische tennisser is inmiddels na een tussenlanding in Dubai, waar hij op de foto ging met enkele belangstellenden, op weg naar Belgrado.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Open d'Australie : Novak Djokovic perd sa bataille devant la justice et doit quitter le paysOpen d'Australie : Novak Djokovic perd sa bataille, la Cour rejette son 2e recours, une décision (presque) incontestable rtbfsport

Australische rechter hakt knoop door: geen visum voor Novak Djokovic, dus ook geen Australian Open

Australische rechter hakt knoop door: geen visum voor Novak Djokovic, dus ook geen Australian OpenHet visum van Novak Djokovic blijft ingetrokken, beslist rechter vrtnws Gelijk hebben ze. Wegwezen. Hij is niks meer dan een ander. djokovic 3 jaar geen toegang meer tot Australië 😝 'Game, set and match' ! NoVaxDjoCovid

Geen Novak Djokovic op Australian Open: Serviër verliest rechtszaak en wordt Australië uitgezet

Geen Novak Djokovic op Australian Open: Serviër verliest rechtszaak en wordt Australië uitgezetDefinitief geen Australian Open voor tennisser Novak Djokovic . De nummer één van het mannentennis heeft zondagochtend zijn ultieme rechtszaak voor het Het ... Ik zou die bekers terug sturen en een media show van maken Terecht NoVaxDjoCovid

Open d’Australie : la cour fédérale australienne confirme l'annulation du visa de Novak Djokovic

Open d’Australie : la cour fédérale australienne confirme l'annulation du visa de Novak DjokovicL’information est tombée ce dimanche matin. Novak Djokovic ne pourra pas participer à l’Open d’Australie qui commence cette semaine. Personne n’est au dessus des lois. C’est triste une vedette du sport qui montre le mauvais exemple aux jeunes !

Open d'Australie : Novak Djokovic a quitté le territoire australien, son avion a décollé Novak Djokovic a quiité l'Australie en avion ce dimanche depuis l’aéroport de Melbourne. Il devait quitter le pays...

Open d'Australie : Novak Djokovic a quitté le territoire australien

Open d'Australie : Novak Djokovic a quitté le territoire australien Novak Djokovic a quiité l'Australie en avion ce dimanche depuis l’aéroport de Melbourne. Il devait quitter le pays... Bon débarras

'Het gaat over een periode van drie jaar, maar er bestaat een mogelijkheid om onder de juiste omstandigheden terug te keren.La Cour australienne a rejeté le recours de Novak Djokovic contre son expulsion.Het visum van de Servische nummer 1 van het mannentennis Novak Djokovic blijft dan toch ingetrokken, beslist de rechtbank Hij is niet gevaccineerd en vaccinatie is verplicht om Australië binnen te komen.Definitief geen Australian Open voor tennisser Novak Djokovic.

En dat zal op dat moment worden overwogen', zei Morrison maandag op de Australische radio. 'Maar ik ga niet vooruitlopen op zaken en uitspraken doen waardoor de minister niet de beslissing kan nemen die hij moet gaan nemen. Cette décision des trois juges de la Cour fédérale est pratiquement impossible à contester.' Volgens de immigratiewet in Australië kan Djokovic nu voor drie jaar geen nieuw visum krijgen, tenzij de Australische minister van Immigratie bepaalt dat er 'dwingende of meelevende' redenen zijn." Zij zijn van mening dat de Serviër het land moet worden uitgezet in het algemene belang. Op het moment dat Morrison zijn uitspraken deed, had Djokovic het land al verlaten . Rappelons que cette décision stricto sensu implique également une interdiction d’entrer sur le territoire australien pendant trois ans. De Servische tennisser is inmiddels na een tussenlanding in Dubai, waar hij op de foto ging met enkele belangstellenden, op weg naar Belgrado. De advocaten van de tennisser noemen de uitzetting “irrationeel” en “onredelijk”.

'Het gaat over een periode van drie jaar, maar er bestaat een mogelijkheid om onder de juiste omstandigheden terug te keren. Autorisé à quitter le centre de rétention où il a été placé samedi, Djokovic a suivi l’audience en ligne depuis les bureaux de ses avocats. Djokovic zou normaal morgen zijn eerste wedstrijd spelen in de Australian Open, maar dat kan dus zeker niet meer doorgaan. En dat zal op dat moment worden overwogen', zei Morrison maandag op de Australische radio. 'Maar ik ga niet vooruitlopen op zaken en uitspraken doen waardoor de minister niet de beslissing kan nemen die hij moet gaan nemen. À LIRE AUSSI Australian Open : Les 7 moments clés de la saga"NoVax" Djokovic "Troubles civils" Dans ses conclusions déposées samedi devant la Cour, le ministre de l’Immigration Alex Hawke avait soutenu que la présence de Djokovic dans le pays était"susceptible de représenter un risque sanitaire".' Volgens de immigratiewet in Australië kan Djokovic nu voor drie jaar geen nieuw visum krijgen, tenzij de Australische minister van Immigratie bepaalt dat er 'dwingende of meelevende' redenen zijn. In 2017 moest hij vanwege een elleboogblessure forfait geven voor de US Open.Op het moment dat Morrison zijn uitspraken deed, had Djokovic het land al verlaten. La présence en Australie du champion pourrait même"entraîner une recrudescence des troubles civils", avait ajouté le ministre. Terwijl je dit leest, gaan onze journalisten verder voor het nieuws van dichtbij.

De Servische tennisser is inmiddels na een tussenlanding in Dubai, waar hij op de foto ging met enkele belangstellenden, op weg naar Belgrado. Lees meer over: . Dimanche devant la Cour, les avocats de"Djoko" ont qualifié le placement en rétention de leur client et sa possible expulsion d'"illogiques","irrationnelles" et"déraisonnables"..