“Nooit meer liegen” is zowat het belabberdste advies dat ik ooit gekregen heb

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 50 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 23%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Op de radio hoorde ik een feministe zeggen dat “de samenleving ons nu eenmaal vertelt dat vrouwen moeten zorgen”. Ik was geneigd dat te wantrouwen, maar dat is geloof ik ook een van de dingen die de samenleving mij vertelt: dat ik vooral moet denken dat ik autonome gedachtes heb, en dat ik me door de samenleving he-le-maal niks laat vertellen.

Activeer +PLUS ›Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij. Wij zijn, en dat is voor altijd”Vandaag om 03:00Dichteres Kreek Daey Ouwens brak pas op haar 80ste door: “Mijn man zei altijd dat ik vier ben gebleven, maar daarmee deed hij me tekort.

Arnon Grunberg over de Holocaust: “Dé kreet van de herinneringscultuur, nie wieder, kan inmiddels bijna alles betekenen, en betekent dus niets”Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij. Wij zijn, en dat is voor altijd”Afwezig door ziekte: 1 op 3 Belgen niet.

Een nieuwe woning op het oog en klaar om naar een andere gemeente te verhuizen? Van plan om te verhu...Hoewel het nog bar koud kan zijn, komt de zon deze maand ook al wat vaker piepen. Maart is dan ook d...Waarom wonen zorgbehoevende ouderen, mensen met een beperking en jongeren die hulp nodig hebben, …

Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij. Wij zijn, en dat is voor altijd”Gaat de erfenis van Federer en Henin verloren? De enkelhandige backhand sterft een stille doodcolumn Van Hool zat al tien jaar in de schulden, waarom grepen de banken en de Vlaamse regering toen niet in?

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Vlaams Belang peilde nooit hoger, N-VA zakt voor het eerst onder de 20 procentHonderd dagen voor de verkiezingen lijkt er geen maat te staan op het succes van Vlaams Belang. De belangrijkste concurrent, de N-VA, zakt weg. Maar er is nog veel te winnen of te verliezen tijdens de campagne.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Cillian Murphy is de superster die hij zelf nooit wou wordenOppenheimer maakte van Cillian Murphy een echte filmster. De Golden Globe heeft de acteur daarvoor al op zak, de kans dat een Oscar volgt, is groot. Al zal de Ier misschien ook binnensmonds gevloekt hebben nu zijn bekendheid de hoogste toppen scheert. Een portret van de nieuwe, maar tegelijk onwaarschijnlijke leading man in Hollywood.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Missie van de N-VA geslaagd: de Vlaamse identiteit staat op de kaart in de cultuursectorNa een reeks besparingen en het vooruitzicht op gewied in het veld, is het cultuurbudget op dezelfde recordhoogte als ten tijde van Bert Anciaux. Terwijl de onvrede ging liggen, drukte de N-VA een sterke identiteitsvormende stempel op de cultuurwereld.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Eerste Oscar voor Oekraïne: “Ik had deze film liever nooit gemaakt”De documentaire ‘20 Days in Mariupol’ heeft zondag in Los Angeles de Oscar voor beste documentairefilm gewonnen. Het ontlokte regisseur Mstyslav Chernov een bijzonder emotioneel dankwoord.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Bloesems kwamen nog nooit zo vroeg voor in Haspengouw: “Slecht nieuws voor boekingen na paasvakantie”Haspengouw maakt zich klaar voor het vroegste bloeiseizoen ooit. Terwijl de voorbije jaren de appel, peer en kersenbloesems van half april tot in de eerste weken van mei de boomgaarden in en rond Sint-Truiden in kleur zette, lijkt het erop dat de bloesems in Haspengouw dit jaar al vanaf begin april te zien zullen zijn.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Lezeres Kristin Lenaers (45) wint make-over: “Mijn handicap heeft mij nooit gestoord”Als Kristin Lenaers (45) in de spiegel kijkt, ziet ze een zelfverzekerde vrouw. Ze heeft spasmen in haar linkerarm en -been, maar dat heeft haar nooit tegengehouden om zichzelf te blijven. Samen met LolaLiza steekt Billie haar in het nieuw.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »