Nederlandse speurders doorzoeken huis in Koudekerke waar Dave De Kock recent verbleef

18-01-22 16:28:00

Nederlandse speurders doorzoeken huis in Koudekerke waar verdachte van ontvoering Dean recent verbleef #vrtnws

Vrtnws

Nederlandse speurders doorzoeken huis in Koudekerke waar verdachte van ontvoering Dean recent verbleef vrtnws

Dean De Kock (34), de ontvoerder van de jongen van 4 jaar uit Beveren, wordt in Nederland verdacht van ontvoering en betrokkenheid bij het overlijden van de 4-jarige Dean.

Gisteravond laat heeft de Nederlandse politie, in de buurt van het eiland Neeltje Jans, het lichaam teruggevonden van Dean Verberckmoes, de jongen uit Beveren die sinds het weekend vermist werd. Eerder op de dag was Dave De Kock, de 34-jarige man die de jongen ontvoerde, in de Nederlandse gemeente Meerkerk opgepakt. De Kock heeft in het verleden een celstraf uitgezeten omdat hij zijn tweejarige stiefzoon zwaar mishandeld had, met de dood tot gevolg.

VRT NWS verneemt uit goede bron dat ook de vriendin van De Kock ondertussen is opgepakt. De politie viel gisteravond nog binnen in het huis in Sint-Gillis-Waas waar zij woonde en nam haar mee voor een verhoor. Ook het huis werd grondig doorzocht. Al is daarover nog geen bevestiging van het parket van Oost-Vlaanderen, de onderzoeksrechter heeft een informatiestop afgekondigd en er komt voorlopig geen officiële communicatie meer.

Lire la suite: VRT NWS »

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas. Is dit dezelfde persoon?

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas.

Dave De Kock aangehouden in Nederland, Dean (4) nog vermistDe 34-jarige Dave De Kock die woensdag voor het laatst gezien is met een vierjarige jongen in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas, is opgepakt in Nederland. De j... Hopelijk alles goed met dat ventje Laat uw kinderen nooit achter bij vreemden. Vooral niet bij mannen. Vertel toch gewoon aan de speurders waar die kleine is 😒 iedereen content

Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: 'Nabestaanden moeten door de hel gaan'De 4-jarige Dean was sinds woensdag vermist, en is gisteravond dood aangetroffen in Nederland. Burgemeester Van de Vijver volgde alles op de voet, en is heel aangedaan. binnenkort iedereen gechipt? heel veel sterkte aan familie en vrienden bij dit afschuwleijke verlies. ook de regering is mede schuldig ! Justitie trekt op geen kloten hier in België wereld vreemde rechters als ook ministers

La mère de Dean, le petit garçon de 4 ans retrouvé mort aux Pays-Bas, ne savait rien du passé de Dave: «Je lui faisais entièrement confiance»C’est une véritable tragédie qui secoue la Belgique. Dean, un petit garçon de 4 ans, a été retrouvé mort dans la province de Zélande aux Pays-Bas. Sa mère, dévastée, s’est confiée au Nieuwsblad. C'est une histoire horrible

Vermiste Dean (4) dood teruggevonden in ZeelandDe vermiste kleuter Dean (4) uit Sint-Gillis-Waas is dood teruggevonden in de Nederlandse provincie Zeeland. Dat meldt de politie op Twitter. Eerder op maa... 😢😢 Geen woorden voor. VincentVQ mooi werk justitie, begrijpen wie begrijpen kan?! Is om woedend van te worden, hoe kan nu zoiets? Zo zo triest

11:50 Gisteravond laat heeft de Nederlandse politie, in de buurt van het eiland Neeltje Jans, het lichaam teruggevonden van Dean Verberckmoes, de jongen uit Beveren die sinds het weekend vermist werd.Vandaag om 22:38 Op woensdag 12 januari 2022 om 10.Gisteren om 22:38 Op woensdag 12 januari 2022 om 10.De 34-jarige Dave De Kock die woensdag voor het laatst gezien is met een vierjarige jongen in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas, is opgepakt in Nederland.

Eerder op de dag was Dave De Kock, de 34-jarige man die de jongen ontvoerde, in de Nederlandse gemeente Meerkerk opgepakt. De Kock heeft in het verleden een celstraf uitgezeten omdat hij zijn tweejarige stiefzoon zwaar mishandeld had, met de dood tot gevolg. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hen. VRT NWS verneemt uit goede bron dat ook de vriendin van De Kock ondertussen is opgepakt. Dave verplaatst zich met een grijze Peugeot 206 met nummerplaat 2-ACR-250. De politie viel gisteravond nog binnen in het huis in Sint-Gillis-Waas waar zij woonde en nam haar mee voor een verhoor. Dave is ongeveer 1m80 lang en normaal gebouwd. Ook het huis werd grondig doorzocht. Dat zegt de Nederlandse politie.

Al is daarover nog geen bevestiging van het parket van Oost-Vlaanderen, de onderzoeksrechter heeft een informatiestop afgekondigd en er komt voorlopig geen officiële communicatie meer. Er is niet geweten welke kledij hij droeg op het ogenblik van zijn verdwijning. Er is niet geweten welke kledij hij droeg op het ogenblik van zijn verdwijning. Hoewel de officiële confrontatie nog niet heeft plaatsgevonden, wijst alles erop dat het aangetroffen lichaam van de vermiste vierjarige Belgische jongen is. Hij werd maandagavond 17 januari 2022 op aanwijzing van de aangehouden verdachte gevonden. Hij heeft bruine ogen en bruin haar. Om de doodsoorzaak vast te stellen zal er nog een autopsie gebeuren op het lichaam. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe jas met rode strepen. Dat zou in principe vandaag of morgen nog gebeuren. Heb je Dave en/of Dean gezien of weet je waar ze verblijven, neem dan contact op met de speurders via opsporingen@police. Er wordt daarom een Amber Alert verstuurd” Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen.

Zwaartepunt van het onderzoek in Nederland .