Na KRC Genk-Sjachtar: hopen op een kantelmoment

• 15 sec. here
  • News: 9%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

In de eerste Europese wedstrijd van het seizoen bleek de verdediging van KRCGenkofficial nog niet op punt te staan. Een analyse.

Een stuk minder spectaculair dan zaterdagavond tegen KV Oostende was de wedstrijd van KRC Genk gisteravond tegen een tegenstander van een heel ander kaliber dan in de vorige twee matchen.Een stuk minder spectaculair dan zaterdagavond tegen KV Oostende was de wedstrijd van KRC Genk gisteravond tegen een tegenstander van een heel ander kaliber dan in de vorige twee matchen.De fouten op stilstaande fases die Genk eerder maakte, waren er dit keer niet.

Uiteindelijk gaf Genk net als in zijn vorige wedstrijden in 1A na de rust een gunstige uitgangspositie uit handen. Dat is enigszins verontrustend met het zicht op de lat die door de sportieve leiding van de Limburgse club steeds hoger gelegd werd.Dit Sjachtar is een behoorlijk team.

/  🏆 18. in BE

Genk gaat in tweede helft onderuit tegen Sjachtar Donetsk: 1-2Racing Genk heeft zijn heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League met 1-2 verloren van Sjachtar Donetsk. De Limburgers kwamen net voor rust op voorsprong dankzij een goal van Paul Onuachu, maar na rust keerden Tete en invaller Alan Patrick de situatie nog helemaal om.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Professor, schaakfanaat en een van de drie musketiers: wie is Carl Eiting (KRC Genk)?Met Carel Eiting (23) heeft KRC Genk een relatief onbekende speler uit de Ajaxschool in huis gehaald. Portret van een intelligente en eigenzinnige jongen, zowel binnen als buiten de lijnen.

LIVE Liveblog Spelen: overzicht van dag 10 met Belgian Cats en sterke prestaties in atletiekVan 23 juli tot 8 augustus is Tokio het centrum van de internationale sport. Blijf hier op de hoogte van alle actie op de Olympische Spelen.

Alles over dag 12 van de Spelen: eerste Belgische jumpingmedaille in 45 jaar?Morgen maakt België opnieuw kans op een medaille in het jumpingtoernooi. Maar het is ook uitkijken naar Nafi Thiam, de Belgian Cats en een goed gevuld programma op de atletiekpiste. Een volledig overzicht van dag 12 op de Spelen.