Moet ik een vriendin waarschuwen dat ik haar Tinderdate ken?

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 40 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 19%
  • Publisher: 59%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit verschillende generaties.

Deze week: had ik een vriendin moeten waarschuwen dat ik haar date kende?Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij.

Filip Arickx maakt sextoys die niet misstaan op de salontafel: “Ik vind de meeste dingen die je op een erotiekbeurs ziet afstotelijk” Welk parfum ruikt naar het land van melk en honing? “Deze zoete geur lijkt uit een plakkerige voorraadkast te komen” Sam Youkilis maakt telefoonfoto’s die je als postkaart zou willen versturen: “Ik denk nooit na voor ik begin te filmen”Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij. Wij zijn, en dat is voor altijd”Afwezig door ziekte: 1 op 3 Belgen niet.

Maud Vanwalleghem over haar zoon Hector, die één maancyclus leefde: “Hij is nog steeds bij mij. Wij zijn, en dat is voor altijd”Gaat de erfenis van Federer en Henin verloren? De enkelhandige backhand sterft een stille dood

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Financiële mokerslag voor Donald Trump: oud-president moet 355 miljoen dollar ophoest voor fraude in vastgoedbEen financiële dreun voor Donald Trump. De oud-president is door een rechter in New York veroordeeld tot het betalen van een boete van 355 miljoen dollar (325 miljoen euro). Daarnaast mag hij drie jaar geen bedrijf leiden in New York, en zijn zonen mogen dat ook twee jaar lang niet.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Celstraf dreigt voor ‘Temptation’ Megan, die stroman speelde voor haar vader en sjoemelde met coronapremiesVrijdag moeten OnlyFans-ster Megan Desaever (24) en haar vader zich voor de Brugse correctionele rechtbank verantwoorden voor sociale fraude en gesjoemel met coronapremies in hun voormalige horecazaak Carlito’s in Oostende.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Klavertheater speelt ‘Deuren Durnez nv’Het Belseels Klavertheater koos voor haar productie voor 2024 letterlijk en figuurlijk voor een ‘deurenkomedie’.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Hunter Biden moet zich in juni verantwoorden voor overtreden wapenwetVanaf 3 juni moet Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, zich voor de rechtbank verantwoorden voor het overtreden van de wapenwet. Dat heeft een federale rechter in de staat Delaware aangekondigd.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

‘Wat kan, moet niet altijd: pleidooi voor meer technologisch conservatisme’Een bekende gedachte luidt dat de geschiedenis niet vergeten mag worden omdat we dan gedoemd zijn deze te herhalen. Meestal wordt die gedachte ingebracht
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Parijs ziet de voortekenen al: Poetins oorlogstrom moet een wake-upcall zijn voor EuropaEuropa moet zich beraden over de vraag hoe het de Russische oorlogsdreiging beantwoordt, schrijft Caroline de Gruyter. Niets doen maakt Poetin sterker.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »