Modi voert vrouwenquota in: sterk leiderschap of verkiezingstruc?

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 59%

Na 27 jaar touwtrekken voert premier Narendra Modi een quotum in waardoor een derde van de parlementszetels naar vrouwen gaat. Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat er veel zal veranderen.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Bovenop jouw abonnement op De Standaard heb je gratis toegang tot alle plusartikels op de sites en apps van 4 andere kranten.plusartikels. Je hoeft je alleen aan te melden zodat we je herkennen als abonnee.

Bovenop jouw abonnement op De Standaard heb je gratis toegang tot alle plusartikels op de sites en apps van 4 andere kranten.plusartikels. Je hoeft je alleen aan te melden zodat we je herkennen als abonnee.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Chinees geld is verdacht, maar wie zegt nog nee tegen de Saudi nv?Naar de Saudische strooptocht op bedrijven en in de sportwereld kraait geen haan, schrijft Annelien De Greef. Nochtans zijn de ambities van kroonprins Mohammed bin Salman, dronken van oliegeld en macht, niet onschuldig.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Gasten vuren geweren af op trouwfeest, maar dat loopt fataal af wanneer verdwaalde kogel bruidegom raaktEen bruidegom is eind augustus gestorven toen hij geraakt werd door een verdwaalde kogel op zijn eigen huwelijksfeest in Jordanië. Naar Jordaanse traditie werden op de bruiloft van Hamzeh Al Fanatseh geweren afgevuurd, maar die traditie liep fataal af voor de politieman toen een van zijn gasten even niet oplette toen hij de trekker overhaalde. Het moment waarop hij dodelijk wordt geraakt en op de grond valt, is te zien op beelden die nu via sociale media worden verspreid.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Tekort aan leiding betekent einde Chiro Jerubo “We stoppen noodgedwongen maar op een hoogtepunt”Met een groots feest voor leden, leiding en oud-leiding kwam zaterdag een einde aan het bestaan van Chiro Jerubo. De jeugdvereniging telde wel nog zestig leden maar het nieuwe werkjaar starten met drie personen in de leiding was volgens Jaro Michiels onbegonnen werk.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Een aantal Belgische kinderen kan Ozempic testen, maar pas na tevergeefse poging om af te vallenOmdat er tegen 2030 wereldwijd naar schatting 250 miljoen kinderen en jongvolwassenen overgewicht zullen hebben, zoekt Novo Nordisk uit of zijn populaire vermageringsspuit ook bij jonge kinderen werkt.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Record al ruimschoots verbrijzeld in kampioenschap luieren, maar niemand wil opgeven: “Er zijn zwaardere wedstrijden”In Montenegro vindt het kampioenschap “izlezavanje” of “luieren” plaats. Vier overgebleven kandidaten liggen al meer dan een maand in bed. De winnaar krijgt 1.000 euro.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »