MIVB-medewerker riskeert sanctie na verspreiden bewakingsbeelden van duwincident in Brusselse metro

Ondertussen is voor het personeelslid ook een steunpetitie opgestart.

Vrtnws

19-01-22 11:28:00

MIVB-medewerker riskeert sanctie na verspreiden bewakingsbeelden van duwincident in Brusselse metro vrtnws

Ondertussen is voor het personeelslid ook een steunpetitie opgestart.

Dirk Vlaeyen08:16De dispatcher die de beelden had gemaakt, is sinds zaterdag geschorst in afwachting van een evaluatie van de situatie door de directie. Hij is maandag gehoord, maar andere elementen moeten nog worden geanalyseerd om zijn deel van de verantwoordelijkheid te bepalen. Het gaat dan om juridische zaken zoals de bescherming van gegevens en de privésfeer en het geheim van het onderzoek.

SteunpetitieOndertussen heeft een steunpetitie voor de MIVB-werknemer al ruim 1.600 handtekeningen verzameld. De petitie roept de directie van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij op om mild te zijn voor de werknemer. MIVB-woordvoerster Françoise Ledune zei dinsdag nog dat de situatie wordt geëvalueerd en dat er nog geen beslissing is genomen.

Lire la suite: VRT NWS »

Wij de bevolking van belgie eisen dat we alles te zien of te horen krijgen zodat de Vlaamse en fédérale en Waalse en duitse regering niet de kansen krijgt om iets te verbergen zo als nu gebeurt leugenaars. Das een held Onder de oorlog was de medewerker gelauwerd geworden, maarnu schieten ze hem af. Zijn daarvoor zoveel miljoenen mensen moeten sterven?

Omgekeerde wereld. Degene die het misdrijf pleegt gaat een mildere straf krijgen dan degene die voor bewijsmateriaal zorgt. Wat is dit voor nonsense, dit voorval is een criminele daad. Zoiets moet steeds onmiddellijk publiek gemaakt kunnen worden. Dat er dan weer ergens een lullig advocaat opduikt, die een wet gevonden heeft, waardoor dit niet zou mogen, toont hoever ons land al verdronken is.

Don’t shoot at the pianist ! Shoot the messenger. Typisch! V R T ? ? ? dit land is rot tot op het bot failedstate

DPG Media Privacy GateHaha, ze kunnen hem mss ook in den bak draaien gelijk jeffhoeyberghs Waarom Wat?

Is er weer een dictatortje bij de Spoorwegen opgestaan,die zich over de kop gesprongen voelde? Nu weten we tenminste dat we onze rug in de gaten moeten houden, dank u aan de medewerker🤡 Pamper pamper pamper 🤮🤮🤮 Deze medewerker zal harder gestraft worden dan de uiteindelijke duwer, België op zijn best zoals gewoonlijk !

Hier in Belgie is het beter crimineel te zijn, dan mag je veel meer dan een gewone brave mens. Die zal zwaarder bestraft worden dan de dader, wait and see. Criminelen mogen alles in belgie werkmens word gestraft Wat een zever. Wat in het openbaar door iedereen gezien kan worden, is niet privaat of geheim. En een bandiet zoals de duwer mag door iedereen herkend worden.

Classic Belgium

De Lijn traint trambestuurders op snelle reactie: 'Vrouw die op sporen werd geduwd als voorbeeld voor volgende jaren'De Lijn traint trambestuurders op snelle reactie: 'Vrouw die op sporen werd geduwd als voorbeeld voor volgende jaren' vrtnws Een tram kan zo snel niet stoppen of er vallen doden op de tram . Cursusje werkwoorden vervoegen best. Justitie gaat die zo hard straffen dat hij minstens een week bezig is aan zijn opstel

Ja vooral weer de boodschapper weer hard viseren. Hoe zit het met de dader ? zouden jullie daar niet wat dieper op ingaan ? Awel ja, MIVBSTIB !!! De metrobestuurder riskeert toch geen sanctie omdat hij de plannen van die Benjamin deed mislukken, hé...? (zucht...) Die gaat waarschijnlijk nog zwaarder bestraft worden dan de dader...belgistan the gift that keeps on giving 🙄

Eindelijk: eerste gouden munt in Driekoningentaart van Brusselse bakkerij gevondenBakkerij De Weerdt had dit jaar twee gouden munten verstopt in haar driekoningentaarten. De eerste winnaar heeft zich na tien dagen gemeld.

Brussels Gewest krijgt binnenkort ook eigen fietsknooppuntenHet Brusselse Gewest werkt aan de invoering van fietsknooppunten. In eerste instantie trekt het daarvoor 170.000 euro uit.

Minister Van Quickenborne over vrijlating Dave De Kock na dodelijke mishandeling van peuter: “Een absurde situatie”Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) zegt dat justitie vandaag al beter uitgerust is om ex-gedetineerden beter op te volgen dan toen D... Sinds de zaak van moordenaar Dutroux Marc gingen ze justitie hervormen en straffen voor misdadigers zwaar maken en laten uitzitten en nu zegt joint minister Vincent Van Quickenborne dat er iets moet veranderen open vld was toen OOK aan de macht ! Hij moet ontslag nemen Nog altijd is er niets geleerd toen met de gruwelijke affaire van Dutroux!

Sportpaleis vraagt volledige heropening na eigen onderzoek: “Amper 0,1% van besmettingen kwam van bij ons”De Sportpaleis Groep is boos. Bij gebrek aan objectieve cijfers deden ze zelf onderzoek en dat geeft aan dat maar 0,11% van alle besmettingen van bij hen k... Vanwaar komen de besmettingen dan wel? De horeca? De Muntschouwburg? Het contact beroep? De school? De tuin? De Primark op de Meir? Het kantoor?

Artikel van Radio 2 Dirk Vlaeyen 08:16 De dispatcher die de beelden had gemaakt, is sinds zaterdag geschorst in afwachting van een evaluatie van de situatie door de directie. Hij is maandag gehoord, maar andere elementen moeten nog worden geanalyseerd om zijn deel van de verantwoordelijkheid te bepalen. Het gaat dan om juridische zaken zoals de bescherming van gegevens en de privésfeer en het geheim van het onderzoek. Steunpetitie Ondertussen heeft een steunpetitie voor de MIVB-werknemer al ruim 1.600 handtekeningen verzameld. De petitie roept de directie van de Brusselse openbaarvervoermaatschappij op om mild te zijn voor de werknemer. MIVB-woordvoerster Françoise Ledune zei dinsdag nog dat de situatie wordt geëvalueerd en dat er nog geen beslissing is genomen. BEKIJK - Het bewuste incident (opgelet: beelden kunnen schokkend worden ervaren): Videospeler inladen...