Meerdere overtredingen met parkeerkaarten bestraft

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 46 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 63%

De Antwerpse politie heeft meerdere personen betrapt op het incorrect gebruiken van parkeerplaatsen die voorbehouden zijn voor mensen met een handicap. Sommigen beschikten niet over een parkeerkaart of gebruikten zelfs de kaart van iemand anders.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord controleerde donderdag veertien parkeerplaatsen die voorbehouden zijn voor mensen met een handicap. Daarbij werden vier overtredingen vastgesteld. “Één bestuurder beschikte over een ongeldige kaart, een tweede gebruikte de kaart van iemand anders en twee beschikten helemaal niet over een kaart”, zegt Willem Migom, woordvoerder van Politiezone Antwerpen. “De vier bestuurders zullen elk hun straf krijgen.

Het team haalde ook een bestuurder uit het verkeer die nogal onzeker leek achter het stuur. Het team merkte, na controle, op dat haar wagen niet geldig verzekerd was. De wagen werd getakeld. Verder werd er ook nog een bestelwagen onderschept die het rood licht negeerde en twee bestuurders die rondreden met een gsm achter het stuur.

Langs de Vaartweg in Deurne kon het wijkteam Deurne-Zuid samen met de stadsdiensten vaststellen dat er maar liefst 25 volle vuilzakken en een tapijt waren gedumpt. Het afval werd doorzocht en er werd een gezin geïdentificeerd. Zij kregen een fikse boete en moesten opdraaien voor de kosten van het opruimen van het afval.

Het wijkteam van Deurne-Noord betrapte ook vier sluikstorters, waaronder eentje aan de vroegere Makro.Tot slot werden ook 44 verkeersboetes uitgeschreven, waarvan vijftien voor het negeren van een rood of oranje licht.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Antwerpse kleermaker Tommaso Bordoni bereikt zonder kleerscheuren de top van de Kilimanjaro in maatpakHet is hem gelukt. Tommaso Bordoni, een 32-jarige Antwerpse kleermaker, is in zijn missie geslaagd en heeft de top van de Kilimanjaro bereikt, met zijn 5.895 meter de hoogste berg op het Afrikaanse continent. Niet zó uitzonderlijk, zal je misschien denken. Wél als je weet dat Tommaso de volledige klim heeft ondernomen in driedelig pak, inclusief stropdas. “Ik wil de wereld laten zien dat met hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen alles mogelijk is”, zo motiveerde de dertiger het idee achter zijn onderneming.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Verdachte van steekpartij duikt op in preventiefilmpje Antwerpse politie: “Hoogst ongelukkig”De Antwerpse politie gaat een preventiefilmpje terugtrekken, omdat één van de acteurs in het filmpje verdacht wordt van poging tot doodslag. “Dit is hoogst ongelukkig”, zegt politiewoordvoerder Willem Migom.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Acteur (34) voor Antwerpse raadkamer verschenen in zaak-PichalReuben D.B., de 34-jarige acteur die als eerste werd aangehouden in het zedenonderzoek dat later ook radiopresentator Sven Pichal (44) en nog drie andere mannen in beeld bracht, is donderdag opnieuw voor de raadkamer in Antwerpen verschenen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Acteur (34) voor Antwerpse raadkamer verschenen in zaak-PichalReuben D.B., de 34-jarige acteur die als eerste werd aangehouden in het zedenonderzoek dat later ook radiopresentator Sven Pichal (44) en nog drie andere mannen in beeld bracht, is donderdag opnieuw voor de raadkamer in Antwerpen verschenen.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Wordt drukste Antwerpse tramverbinding maandenlang stopgezet?Door ernstige mankementen is de premetro, de ondergrondse tramverbinding tussen het Centraal Station en de Groenplaats, dringend toe aan vernieuwing. Een van de scenario’s waarover De Lijn zich buigt, is het tijdelijk stilleggen van de tramverbinding.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Bekende Antwerpse horecazaak l’Epicerie du Cirque failliet, veilinghuis start zoektocht naar overnemerL’Epicerie du Cirque, het bekende restaurant in de Volkstraat, legt de boeken neer. Ook ontbijtconcept Moss en wijnbar Rocky van zaakvoerders Dennis Broeckx en Ellen Destuyver op hetzelfde adres houden op te bestaan. Enkel Racine op de site van PAKT, dat eveneens deel uitmaakte van het horeca-imperium van het koppel, blijft voortbestaan.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »