Meer mag, moet zelfs

15-01-22 20:38:00
Meer mag, moet zelfs

Meer mag, moet zelfs

Meer mag, moet zelfs

Met een koffer vol eigen kleren en vondsten uit de nieuwe collecties trekt Karlien Beckers op pad. Haar missie: ons de vreugde van het experimenteren leren...

Karlien Beckersop pad. Haar missie: ons de vreugde van het experimenteren leren. Deze week daagt ze Stephanie Wouters (lerares Plastische Opvoeding) en Toon Van den Brande (IT-medewerker voor Chiro) uit om eens iets zots te doen met prints.

Lire la suite: De Standaard » Marc Noppen (UZ Brussel): “Opvallend meer kinderen in ziekenhuis met coronabesmetting”

Marc Noppen (UZ Brussel): “Opvallend meer kinderen in ziekenhuis met coronabesmetting”De omikronvariant veroorzaakt een heel nieuw beeld in de ziekenhuizen, zegt UZ Brussel-CEO Mark Noppen in De morgen. “Opvallend meer kinderen worden ziek.” Allé, die probeert de paniek nog wat te rekken. De tv-stoeltjes zitten blijkbaar wel héél lekker voor sommigen. 🙄 Natuurlijk,wat dacht je anders?!?!?! Weet M.N. niet dat de tijd van de paniekzaaiers voorbij is?

Geen academie meer en weg met emoties: het berekende succes van Brentford in de Premier LeagueEind vorig seizoen maakte Wembley de wederopstanding van Brentford mee. Na winst in de play-offs promoveerde de Bees na 74 jaar opnieuw naar de Premier League. Het mocht opnieuw met de grote jongen meedoen en dat was te danken aan natuurkundige en clubeigenaar Matthew Benham.

Premier Johnson verder in het nauw: nog meer illegale feestjes

Premier Johnson verder in het nauw: nog meer illegale feestjesDe onthullingen over illegale feestjes van medewerkers van de Britse premier Boris Johnson blijven elkaar in sneltempo opvolgen. Ze brengen hem verder in h... So? Downingstreet 10, actueel de meest hippe club van Londen 😉 Wat een dramaqueens toch in de UK

Britse premier Johnson verder in het nauw door nog meer illegale feestjes

Britse premier Johnson verder in het nauw door nog meer illegale feestjesIn het Verenigd Koninkrijk is aan het licht gekomen dat het personeel van Downing Street ook tijdens de coronalockdowns een wekelijkse drinks hield, ondanks het verbod op dergelijke feestjes En denken we nu allemaal dat dat alleen in de UK gebeurt 🤔🤨 Gelukkig is Brexit al gestemd !!

Hoe kun je dit jaar nog meer genieten van wijn?

Hoe kun je dit jaar nog meer genieten van wijn?Bruno Vanspauwen beantwoordt en prangende vraag over wijn. Hem opdrinken ipv gewoon in kelder laten liggen? Jongens, het is nu niet om te zagen he, maar als de journalisten ziek zijn, en het zijn jobstudenten die boel moeten rechthouden, het doet het niveau weinig goed. Stop met die zonnekrant artikeltjes. Please...

Bijna 26.000 jonge kinderen kregen eerste prik tegen coronavirus, meer weigeringen naarmate leeftijd daalt

Bijna 26.000 jonge kinderen kregen eerste prik tegen coronavirus, meer weigeringen naarmate leeftijd daaltBijna 26.000 jonge kinderen kregen eerste prik tegen coronavirus, meer weigeringen naarmate leeftijd daalt vrtnws Geen WEIGERINGEN .let toch eens op met jullie taalgebruik. Het is niet verplicht he. Dat opjutten mag stoppen. Waarom wordt er niet gewacht op het klassieke vaccin dat gelijk een griepvaccin wordt gemaakt dat in april wordt vrijgegeven. Dat heeft milde bijwerkingen en voor zover ik weet geen myocarditis . Voor die enkele maanden eerst vormden de kinderen geen probleem en nu rap rap Het is nog steeds een experiment. En niet nodig voor jongeren.

Met een koffer vol eigen kleren en vondsten uit de nieuwe collecties trekt Karlien Beckers op pad.© BART DEWAELE De omikronvariant veroorzaakt een heel nieuw beeld in de ziekenhuizen, zegt UZ Brussel-CEO Mark Noppen in De morgen .© GETTY Aan het begin van de jaren 2010 zit Brentford dicht tegen de afgrond.Britse kranten over de Partygate van de premier.

Haar missie: ons de vreugde van het experimenteren leren. Deze week daagt ze Stephanie Wouters (lerares Plastische Opvoeding) en Toon Van den Brande (IT-medewerker voor Chiro) uit om eens iets zots te doen met prints.” gjs Vandaag om 07:58 De vijfde coronagolf blijft dag na dag aan snelheid winnen in ons land. Door . Het kijkt met heimwee terug naar de vooroorlogse succesen toen Brentford nog meedeed in de Premier League.