Mechelaars fleuren hun huis op met kleurrijke sgraffiti: “Fijn te kunnen bijdragen aan mooier stadsbeeld”

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 63%

Het statige huis van stadsgids Peter Meuris en zijn echtgenote Patricia Gobien in hartje Mechelen ziet er binnenkort nog een stukje mooier uit. Een team van restaurateurs gespecialiseerd in muurschilderkunst brengt op de gevels opnieuw sgraffiti aan. Tom Peeters, een Mechelaar met een grote passie voor het kleurrijke pleisterwerk, maakte het ontwerp.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Imran Uddin, de pionierstudent die het tot de top van het hoger onderwijs schopteOnze samenleving is in een polycrisis beland en het onderwijs moet die mee ombuigen naar opportuniteiten, zegt Imran Uddin, algemeen directeur van de associatie KU Leuven. ‘Alleen door uit onze silo’s te breken, kunnen we antwoorden vinden.’
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Van Het Smelt tot Bill Viola en Madonna: dit zijn onze cultuurtips voor het najaarWelke series, films en expo’s mag u dit najaar niet missen? Wat zijn de concerten, boeken en theaterstukken waar onze redactie naar uitkijkt? En waar vindt u de beste feestjes? Ontdek hier onze cultuurtips voor het najaar.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Een herdenkingstuin aan het huis van Dutroux: hoe het verdriet een plek te gevenWaar de huizen van seriemoordenaar Marc Dutroux stonden, is nu een herdenkingstuin geopend. Door natuurrampen, oorlogen, aanslagen, ongevallen en moorden zijn er veel beladen plekken. Hoe gaan we daarmee om?
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Heraanleg van het gebied aan het Loodswezen begint in najaar 2024Het Antwerpse schepencollege zet het licht op groen voor het definitieve ontwerp voor het gebied aan het Loodswezen. De werken starten in het najaar van 2024. Een overzicht van hoe de omgeving aan het Loodswezen er in de toekomst zal uit zien.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Docenten in het hoger onderwijs luiden de alarmbel: “Stop de besparingen in het hoger onderwijs”Docenten in het hoger onderwijs luiden de alarmbel: de besparingen zetten de kwaliteit zodanig onder druk dat de situatie onhoudbaar wordt. De overheid én de scholen moeten ingrijpen.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »