Marc Degryse zag boeiende start, maar... “De emoties mogen het niet halen van de focus op goed voetbal”

  • 📰 HLN_BE
  • ⏱ Reading Time:
  • 36 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 53%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Qua spanning kon de openingsspeeldag van de Champions’ Play-offs onze huisanalist Marc Degryse best boeien. Al merkt hij wel op dat de strijd het voorlopig haalt van goed voetbal. “Ze moeten oppassen dat ze de pedalen niet verliezen. En dit is nog maar speeldag één...

Zelfde actie van Wijndal en Hazard in Brugge zondag met Mechele en Denkey. Mechele deed duidelijk ook een beweging maar Denkey loste dit als man op en niet als stervende zwaan Hazard.Ilse Verlinden...voor de eerste keer ben ik het volledig met je eens. Maar dit geldt dan ook voor jouw favoriet Clubje.Het helpt ook als arbiters de match strakker onder controle houden.

Eind 2023 stond de gemiddelde rente voor hypothecaire woonleningen op 25 en 20 jaar nog op respectievelijk 3,88 en 3,73 procent, eind maart op 3,38 en 3,25 procent. Spectaculair is die rentedaling niet, maar er is wel al wat beweging zichtbaar. Is lenen voor een woning straks weer veel goedkoper? Spaargids.be zoekt antwoorden.

Bom bij Westerlo. De Kemphanen hebben trainer Rik De Mil op straat gezet na de schijnvertoning in de slotminuten van de match tegen Racing Genk. Bij de Limburgers speelden ze de bal minutenlang rond zonder dat Westerlo ook maar enige druk zette. “Ondanks dat de club een langdurige samenwerking overwoog, vonden we het noodzakelijk om deze beslissing te nemen.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 17. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

De partij die qua onvrede oogst wat ze zaaideIn Vlaamse dorpen en wijken moeten de kleine scholen, die nog met verrassend veel zijn, vrezen voor hun onafhankelijkheid en hun overleven. Maar waar de overheid zich terugtrekt, wakkert de wind van politieke onvrede strak aan. CD&V speelt daar een cynische rol.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Jan Mulder en Marc Degryse kiezen hun ideale elftal voor de play-offs: “Anderlecht kampioen? Enkel met de beste Hazard”De play-offs onderscheiden de mannen van de jongens. En het kennersoog van de toogpraat. In hun zoektocht naar hun favoriete elftal dribbelen Jan Mulder en Marc Degryse via het Loena Hendrickx-syndroom en de wielen van Mathieu van der Poel naar hun favoriete ‘mixed eleven’.
La source: HLN_BE - 🏆 17. / 53 Lire la suite »

Bedrijfsredder én banenschrapper: Marc Zwaaneveld, de crisis-CEO die Van Hool moet reddenWanneer bedrijven dreigen kopje-onder te gaan, dan staat één man op speed dial: Marc Zwaaneveld (63). De ‘kordate Nederland’ haalde eerder Van Gansewinkel en Greenyard uit het slop en hoopt met een ultiem plan hetzelfde te doen met Van Hool.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

STRAATFOTOGRAAF. “De vrije vogels, dat zijn de mensen die niet in een vakje passen”Antwerpen door de lens van Marc Pennartz.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Pas de tableau final pour Neisser Loyola, 76e, et Marc Housieaux, 78e, en HongrieNeisser Loyola et Marc Housieaux, éliminés au 3e tour du tableau préliminaire, ont pris respectivement la 76e et la 78e place du Mémorial Gyozo Kulcsar, le Grand Prix de Budapest masculin à l'épée samedi.
La source: rtlinfo - 🏆 8. / 63 Lire la suite »

Missie van de N-VA geslaagd: de Vlaamse identiteit staat op de kaart in de cultuursectorNa een reeks besparingen en het vooruitzicht op gewied in het veld, is het cultuurbudget op dezelfde recordhoogte als ten tijde van Bert Anciaux. Terwijl de onvrede ging liggen, drukte de N-VA een sterke identiteitsvormende stempel op de cultuurwereld.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »