Man opgepakt in Marokko na doden van Française en verwonden van Belgische vrouw

16-01-22 00:22:00

Man opgepakt in Marokko na doden van Française en verwonden van Belgische vrouw

Marokko

Man opgepakt in Marokko na doden van Française en verwonden van Belgische vrouw

De Marokkaanse politie heeft zaterdag een onderzoek geopend naar de moord op een Française, die gedood werd op een markt in het zuidwesten van Marokko . Dat...

Vandaag om 21:51De vermoedelijke dader is een 31-jarige man. Hij werd zaterdagavond opgepakt in Agadir, nadat hij geprobeerd had om de klanten van een café aan te vallen in Agadir, onder wie een Belgische vrouw. Zij raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht voor verzorging.

Een onderzoek is opgestart naar de motieven voor zijn daad. De vermoedelijke dader zou in de herfst van vorig jaar een maand lang opgenomen geweest zijn in een psychiatrisch ziekenhuis.Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze

Lire la suite:
Nieuwsblad.be »

Man opgepakt in Marokko na doden van Française en verwonden van Belgische vrouwDe man werd gearresteerd nadat hij geprobeerd had om de klanten van een café aan te vallen in Agadir, onder wie een Belgische vrouw. Moh! In molenbeek noemen ze dat 'een beginneling' Verward? Toch nog één verwarde Marrokaan die niet hier geraakt is. Moet een administratieve fout in Marokko geweest zijn. Dit heeft gevolgen in Marokko.

DPG Media Privacy GateLaat em maar naar België komen. Opstelletje schrijven

Scheidsrechters, trainers en makelaars: parket wil 57 verdachten naar rechtbank in Belgisch voetbalschandaalScheidsrechters, trainers en makelaars: parket wil 57 verdachten naar rechtbank in Belgisch voetbalschandaal vrtnws Die kopen gewoon hun schuld af: in Belgie is dat het nieuwe normaal (klassejustitie)

Weer nieuwe onthullingen: feestje in ambtswoning van premier Johnson op vooravond van begrafenis prins PhilipDe staff van de Britse premier Johnson wordt beschuldigd van het houden van twee feestjes op de vooravond van de begrafenis van de man van de koningin. respectliefdedelen op een dag alles komt toch aan het licht Dat ze in uk zelf hun problemen oplossen ,hier zijn er ook genoeg , Vrt =links vivaldi lovers Doe u plicht doe aan neutrale politiek zoals het moet.u wordt betaald met geld van Vlaanderen dus uw plicht is de Vlaamse kiezer te steunen. Poging tot feestje van De Croo met Italiaanse schonen zijn geen nieuws in België. Daardoor langer vorming regering en economische schade. Maar dit wel. Is dit niet privé?

DPG Media Privacy GateSpreadshirt Politicus' Mondkapjes Er is een verschil tussen zionisten en joden.

Sint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uurSint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uur vrtnws Hij had 9 gas flessen mee om een drie sterren menú te koken.... Veel moeite om een trappist te gaan drinken…

BELGA Vandaag om 21:51 De vermoedelijke dader is een 31-jarige man.Zij raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht voor verzorging..Het federaal parket wil dat 57 verdachten zich verantwoorden voor de rechter voor hun rol in het schandaal rond fraude en omkoping in het Belgisch voetbal, de zogenoemde Operatie Zero.

Hij werd zaterdagavond opgepakt in Agadir, nadat hij geprobeerd had om de klanten van een café aan te vallen in Agadir, onder wie een Belgische vrouw. Zij raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht voor verzorging. Meer weten over. Een onderzoek is opgestart naar de motieven voor zijn daad. De vermoedelijke dader zou in de herfst van vorig jaar een maand lang opgenomen geweest zijn in een psychiatrisch ziekenhuis. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis. Spelersmakelaars zouden ook ingezet worden om scheidsrechters om te kopen en zo voetbalmatchen te beïnvloeden.

.