Man aangehouden voor brandstichting waarbij vrouw omkwam

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 17 sec. here
  • 7 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 27%
  • Publisher: 59%

Nieuws Nouvelles

Brandstichting,Ronse,Onderzoeksrechter

De onderzoeksrechter heeft een man uit Ronse aangehouden voor brandstichting waarbij zijn vrouw omkwam. Hij moet vrijdag voor de raadkamer verschijnen. Een buurvrouw kreeg een kwartier voor de brand een telefoon van het slachtoffer. “Godelieve belde me in paniek dat haar man haar zou vermoorden.”

De onderzoeksrechter heeft een man uit Ronse aangehouden voor brandstichting waarbij zijn vrouw omkwam. Hij moet vrijdag voor de raadkamer verschijnen. Een buurvrouw kreeg een kwartier voor de brand een telefoon van het slachtoffer. “Godelieve belde me in paniek dat haar man haar zou vermoorden.”Maandag kwam bij een zware brand in Ronse de 69-jarige Godelieve A. om het leven. Er waren onmiddellijk vermoedens dat de brand aangestoken was, en dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen nu.

Bewoner A. F. (65) kon aan de brand ontkomen, zijn 69-jarige vrouw Godelieve A. bleef in de brand. “Uit de eerste bevindingen van de branddeskundige kan er afgeleid worden dat het om een opzettelijke brandstichting zou gaan”, laat het parket weten. “De resultaten van de branddeskundige zijn nog niet helemaal klaa

Brandstichting Ronse Onderzoeksrechter Vrouw Omgekomen

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 13. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

‘Acid wordt afgeschilderd als een zot, maar voor jongeren is hij als een journaalanker’Julien De Wit begint er al over nog voor we zelf de vraag kunnen stellen – en zelfs nog voor we überhaupt ergens iets over kunnen vragen: hij gaat dus
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

‘Een kind met een beperking of een volwassene met dementie is níét aandoenlijk’Onlangs mochten we op de Knack-redactie samen met de ploeg van De Droomfabriek de droom van een twaalfjarige jongen waarmaken. Jules vroeg zijn ouders al
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Man (65) aangehouden na brand waarbij zijn vrouw (69) sterft, buurvrouw: “Ze belde me een kwartier voordien noDe onderzoeksrechter heeft een man uit Ronse aangehouden voor brandstichting waarbij zijn vrouw omkwam. Hij zal vrijdag voor de raadkamer moeten verschijnen. Een buurvrouw kreeg een kwartier voor de brand een telefoon van het slachtoffer. “Godelieve belde me in paniek dat haar man haar zou vermoorden,” zegt die.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Een blinde kater, een kattin met aids en een hond met één oog: dit koppel geeft ze allemaal een plaatsEen schoonheid is hij niet, Kamiel. Een mopshond van 12 jaar die ook nog eens een oog mist. Hij leek gedoemd om vooral altijd in het asiel te blijven. Maar een koppel had nog een plaatsje voor hem, in hun huis vol gehandicapte huisdieren.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Man (28) gooit glas in gezicht van vrouw: 50 uur werkstrafEen 28-jarige man uit Kasterlee is veroordeeld tot een werkstraf van 50 uur omdat hij op café een bierglas in het gezicht van een vrouw had gegooid.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Rapport bijzonder kritisch voor legendarische Britse spion Stakeknife: “Hij kostte meer levens dan hij er reddEr zijn meer levens verloren gegaan door de daden van de beruchte Britse IRA-infiltrant Stakeknife dan er levens door hem gered zijn. Dat is de ontnuchterende conclusie van een vrijdag voorgesteld rapport, waar zeven jaar aan gewerkt is.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »