Liverpool vs. Chelsea in Europese Supercup: Klopp-machine tegen Lampard-heropbouw

  • 📰 SportVoetbal
  • ⏱ Reading Time:
  • 46 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 51%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De eerste prijs van het Europese seizoen wordt morgen uitgedeeld tijdens de Supercup. Liverpool en Chelsea bekampen elkaar in een Engelse derby. Een team onder stoom voetbalt tegen een team in opbouw.

Zoals elk jaar strijden de winnaars van de Champions League en de Europa League tegen elkaar in de Europese Supercup. Die vindt morgen plaats in Istanboel, in het stadion van Besiktas. en. Chelsea stak de Europa League-trofee op zak. In de eindstrijd was het met 4-1 te sterk voor Arsenal., intussen vertrokken naar Real Madrid, schitterde toen een laatste keer en scoorde tweemaal.

Voor de achtste keer al strijden twee teams uit dezelfde competitie tegen elkaar, maar het is wel een Engelse primeur. De Reds kunnen hun vierde Supercup op zak steken, Chelsea hun tweede na de 1-0 tegen Real Madrid in 1998. De afgelopen vijf jaar ging de beker telkens naar een Spaanse ploeg.werd door de Europese Voetbalbond UEFA aangeduid om de Europese Supercup te fluiten. De Française is de eerste vrouwelijke ref in een Europese topwedstrijd bij de mannen.

Liverpool verloor geen basispionnen in het tussenseizoen en startte het seizoen als een TGV. Het blikte promovendus Norwich City in met 4-1. Origi begon in de basis en trof raak, maar lijkt zijn basisplaats te moeten afstaan aanChelsea kampte met een transferban dus kon geen aankopen doen. Een verjongd elftal onder nieuwe coachkreeg een 4-0 om de oren tegen ManU maar toonde wel flitsen van mooi, verzorgd voetbal.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 18. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Manchester United mept Chelsea meteen tegen het canvasVeel last van de transferperikelen rond Romelu Lukaku, leek Manchester United niet te hebben. Het stuurde Chelsea met 4-0 naar huis in de eerste topper van het seizoen.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

C’est mal parti pour Batshuayi...L’attaquant n’était pas dans le groupe contre Manchester United qui a fait exploser Chelsea (4-0).
La source: DH.be - 🏆 9. / 63 Lire la suite »

Andreescu, la machine est relancéeLa sensation canadienne de 19 ans a frappé fort sur ses terres
La source: DH.be - 🏆 9. / 63 Lire la suite »