Laatste stuk industriegrond in ambachtelijke zone levert 550.0000 euro op

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 30 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 15%
  • Publisher: 63%

Het allerlaatste stukje industriegrond in de ambachtelijke zone Kleine Akker leverde de gemeente, na een openbare verkoop, een recordprijs van 550.000 euro op. Het perceel is net geen 2.500 vierkante meter groot.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

“Financieel is dit voor onze gemeente uiteraard een meevaller”, vertelt schepen voor Financiën Pieter De Witte (Gemeentebelangen). De instelprijs voor het stukje grond aan de Kleistraat bedroeg 393.000 euro. Maar heel wat gegadigden boden op het onlineplatform Biddit.be tegen elkaar op tot het stuk van 2.457 vierkante meter uiteindelijk voor liefst 550.000 euro werd toegewezen. Wie de koper is en welke activiteit er zal worden uitgeoefend is voorlopig nog niet geweten.

De gemeente Stekene start op zaterdag 4 november met een filmclub voor tieners. Er worden elk schooljaar vijf vertoningen gepland. REEKSOVERZICHT 3DE AFDELING VV A: Eendracht Elene-Grotenberge is klaar voor bekermatch en klopt leider, VW Hamme kan niet profiteren Er lijkt een oplossing in zicht voor het failliete eetcafé De Meet, de populaire horecazaak aan de sporthal van Stekene, die vorige week failliet werd verklaard. Volgens burgemeester Stany De …Kind (7) nog steeds in levensgevaar na val op springkastelenfestivalUitzonderlijk natuurfenomeen: Waasland ziet het noorderlicht

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Atletiekclub RAM organiseert nieuwe GP Veldlopen: “Laatste test voor het Belgisch Kampioenschap”Op zaterdag 11 november organiseert de Regionale Atletiekvereniging Mechelen (RAM) opnieuw haar jaarlijkse Grote Prijs Veldlopen. Er wordt verwacht dat zo’n 1.400 atleten op het parcours in De Nekker voor de laatste keer de benen zullen testen net voor het Belgisch Kampioenschap veldlopen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Matthias Casse verliest ook kamp om het brons en verlaat zonder medaille het EK judoHet is niet het EK geworden waar Matthias Casse op had gehoopt. De nummer één van de wereld zag zijn titelkansen in de kwartfinale uit elkaar spatten, maar kon dankzij de herkansingen toch kampen om brons. Maar ook in die kamp tegen de Fransman Alpha Oumar Djalo (IJF-10) ging het mis. Casse verlaat het EK zo zonder medaille.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Waarom we nu het debat over het onderwijs van morgen moeten voerenHet Vlaamse onderwijs staat onder een enorme druk. Hoe moet de school, de leraar en het lessenrooster van de toekomst er volgens u uitzien? En hoe worden we slimmer dan we nu al zijn?
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Afscheid van een vriend: zo bewees Friends-cast Matthew Perry de laatste eerEen bescheiden uitvaart voor een wereldster. Matthew Perry’s begrafenis vond dit weekend in besloten kring plaats, maar maakte diepe indruk op het selecte gezelschap aanwezigen. Onder hen de ontroostbare cast van Friends, de hitserie die hen zelfs na de dood nog verbindt.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Het eenzaamste schaap van het Verenigd Koninkrijk is nog maar pas gered of het moet al onderduikenFiona, het eenzaamste schaap van het Verenigd Koninkrijk, werd zaterdag nog gered maar moet nu alweer gaan schuilen. Dierenactivisten vrezen namelijk dat ze uitgebuit zal worden.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »