Kremlin noemt toespraak Biden 'destabiliserend'

'De verklaringen worden keer op keer herhaald en dragen niet bij tot vermindering van de huidige spanningen, zei Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov.

Joe Biden

20-01-22 18:26:00

'De verklaringen worden keer op keer herhaald en dragen niet bij tot vermindering van de huidige spanningen, zei Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov.

Het Kremlin heeft de 'destabiliserende' opmerkingen van de Amerikaanse president Joe Biden over Oekraïne veroordeeld. Biden beloofde Moskou woensdag in een toespraak een 'strenge' reactie in het geval van een Russische militaire aanval op Oekraïne.

'De verklaringen worden keer op keer herhaald en dragen niet bij tot vermindering van de huidige spanningen. Bovendien kunnen zij bijdragen tot destabilisatie van de situatie,' zei Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov tegenover verslaggevers.Mikhailo Podoljak, een adviseur van het kabinet van president Volodimir Zelenski, zei dat Oekraïne het toejuicht dat Biden met een gecoördineerde westerse reactie dreigt in het geval dat Rusland een inval zou doen in Oekraïne.

Biden voorzag in de speech een Russische invasie van Oekraïne. Hij verwacht dat president Vladimir Poetin die stap zet, ondanks de grote economische gevolgen van een dergelijke inval voor Rusland.'De verklaringen worden keer op keer herhaald en dragen niet bij tot vermindering van de huidige spanningen. Bovendien kunnen zij bijdragen tot destabilisatie van de situatie,' zei Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov tegenover verslaggevers. Mikhailo Podoljak, een adviseur van het kabinet van president Volodimir Zelenski, zei dat Oekraïne het toejuicht dat Biden met een gecoördineerde westerse reactie dreigt in het geval dat Rusland een inval zou doen in Oekraïne. Biden voorzag in de speech een Russische invasie van Oekraïne. Hij verwacht dat president Vladimir Poetin die stap zet, ondanks de grote economische gevolgen van een dergelijke inval voor Rusland.

Lire la suite: Knack »

Retorisch zijn al die Russen goed , en steeds draait de redenering uit op hun grote (ego ) gelijk .Nochtans tegen Napoleon en Hitler hebben ze dikwijls in het zand gebeten . Ge moet natuurlijk wel moderne wapens gebruiken .

Amerikaanse president Joe Biden: 'Ik denk dat Rusland Oekraïne zal binnenvallen'Amerikaanse president Biden: 'Ik denk dat Poetin Oekraïne binnenvalt' vrtnws Ik denk dat Biden seniel is. Poetin probeert zijn plaats te vinden in de wereld. …. Zegt een demente man die zijn eigen plaats nog niet vind op een zakdoek van 10 vierkante cm. Laat staan dat hij zijn plaats vind de de VS… Er was er nog zo ene die dacht dat er massavernietingswapens in Irak waren, zoeken gewoon altijd ambras

Biden over één jaar Biden: 'Een jaar van uitdagingen, maar ook met enorme stappen vooruit'Op een persconferentie heeft de Amerikaanse president een balans opgemaakt van zijn eerste jaar als staatshoofd. En die oogt niet bijster goed. De man ziet spoken! En die 43% aanhang? Maak daar maar 30% van als je ruim telt!

Biden lijkt groen licht te geven voor (kleine) inval van Poetin in Oekraïne, daar reageren ze geschoktRusland zal “een ramp” tegemoet zien als het Oekraïne probeert te veroveren. Dat verklaarde Amerikaans president Joe Biden woensdag op een persconferentie.... Pakt die 2 ne keer bij hunne schabbernak, en zet die in ne ring. Dat ze hunne zever zelf uitvechten.

Eén jaar Amerikaans president Biden, één jaar met hoge pieken en diepe dalen: een overzichtHet nadeel van slechts twee partijen: de egoïstische boycot. Dat vat Trump-Amerika zowat samen: ikke en de rest kan stikke. Jullie zeggen dat 42% achter het beleid van Biden staat. Waarom zeggen jullie niet dat de poll van de Quinnipiac University hem op slechts 35% zet? En over Afghanistan: Trump had zijn planning voor de terugtrekking on hold gezet. Biden voert de timing van Trump dus NIET uit. Iets doen is niet bepaald een hoge piek. Biden is een autoritaire mislukking.

Yuma, Arizona : la face cachée de la crise migratoire qui mine la présidence de Joe BidenYuma, Arizona : la face cachée de la crise migratoire qui mine la présidence de Joe Biden Biden Inauguration2021 Investiture

Un an à la Maison-Blanche: quel bilan pour Joe Biden?Il y a un an, le 20 janvier 2021, Joe Biden prêtait serment et devenait le 46e président des États-Unis. Rassembleur, ce politique aguerri doit désormais f...