Marouane Balouk

Marouane Balouk

KRC Genk-talent Balouk trekt naar Schalke 04

Het 18-jarig jeugdproduct van @KRCGenkofficial wil doorbreken in Duitsland.

08-01-21 12:20:00

Het 18-jarig jeugdproduct van KRCGenkofficial wil doorbreken in Duitsland.

Racing Genk ziet talent Marouane Balouk verkassen naar Schalke 04, waar de 18-jarige middenvelder zijn handtekening heeft gezet onder een profcontract. Dat heeft Balouk op Instagram bekendgemaakt.

Keer gedeeldBalouk speelde al voor de nationale U16 en U17 © KRC Genk"Ik ben heel blij te kunnen aankondigen dat ik mijn profcontract ondertekend heb bij de erg mooie club Schalke 04", schreef Balouk bij een foto waarop hij poseert met een shirt van de rode lantaarn in de Bundesliga, die al 30 competitiematchen op rij niet kon winnen."Ik kan niet wachten om te debuteren en deze prachtige kleuren te dragen."

Suisse : Amnesty dénonce l'interdiction du voile intégral, qui 'discrimine la communauté' musulmane Le bourgmestre de Middelkerke Jean-Marie Dedecker défie le gouvernement: 'Nous allons installer nos terrasses dès cette semaine' Royaume-Uni : Nigel Farage, figure emblématique du Brexit, annonce qu'il va quitter la vie politique

Balouk trad aan voor de nationale selecties U16 en U17. Hij wist geen speelminuten te vergaren in de eerste ploeg van KRC Genk. Nu hoopt hij op een doorbraak bij de club van Benito Raman.Lees ookWaarom Schalke 04 snakt naar een zege"Ik ben heel blij te kunnen aankondigen dat ik mijn profcontract ondertekend heb bij de erg mooie club Schalke 04", schreef Balouk bij een foto waarop hij poseert met een shirt van de rode lantaarn in de Bundesliga, die al 30 competitiematchen op rij niet kon winnen."Ik kan niet wachten om te debuteren en deze prachtige kleuren te dragen." Balouk trad aan voor de nationale selecties U16 en U17. Hij wist geen speelminuten te vergaren in de eerste ploeg van KRC Genk. Nu hoopt hij op een doorbraak bij de club van Benito Raman.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »