Atlanta

Atlanta

Kim Clijsters mikt op rentree in Atlanta

Kim Clijsters mikt op rentree in Atlanta

08-05-21 23:31:00

Kim Clijsters mikt op rentree in Atlanta

Kim Clijsters mikt op het WTA-toernooi van eind juli in het Amerikaanse Atlanta om haar rentree op de courts te vieren, zo maakte ze zaterdag bekend op haar Instagrampagina.

Daardoor zal ze ook al zeker niet deelnemen aan de Olympische Spelen, die tegelijkertijd plaatsvinden in de Japanse hoofdstad Tokio. Vooraf was er sprake dat Clijsters er mogelijk zou dubbelen met Elise Mertens, al zou kwalificatie gezien haar ranking bijzonder lastig zijn.

'Même dans un couple, il faut un consentement, sinon c’est une agression sexuelle' explique Damien Vandermeersch, membre de la commission de réforme du code pénal Les talibans nomment le reste de leur gouvernement, aucune femme ministre 'C’est le virus qui nous divise, pas la vaccination' estime Philippe Devos

De intussen 37-jarige Clijsters onderging in oktober vorig jaar een knieoperatie en revalideert nog steeds. Aanvankelijk had ze haar rentree eind maart gepland in de Verenigde Staten, met de toernooien van Miami en Charleston, maar die kwamen te vroeg, zo liet ze medio maart reeds weten. Daarbovenop liep ze ook nog eens besmetting met het coronavirus op, wat haar trainingsschema in de war stuurde.

Vorig jaar zag Clijsters haar Kimback verstoord worden door de uitbraak van de coronapandemie. De laatste keer dat ze in actie kwam, was eind september op het US Open.Daardoor zal ze ook al zeker niet deelnemen aan de Olympische Spelen, die tegelijkertijd plaatsvinden in de Japanse hoofdstad Tokio. Vooraf was er sprake dat Clijsters er mogelijk zou dubbelen met Elise Mertens, al zou kwalificatie gezien haar ranking bijzonder lastig zijn. De intussen 37-jarige Clijsters onderging in oktober vorig jaar een knieoperatie en revalideert nog steeds. Aanvankelijk had ze haar rentree eind maart gepland in de Verenigde Staten, met de toernooien van Miami en Charleston, maar die kwamen te vroeg, zo liet ze medio maart reeds weten. Daarbovenop liep ze ook nog eens besmetting met het coronavirus op, wat haar trainingsschema in de war stuurde. Vorig jaar zag Clijsters haar Kimback verstoord worden door de uitbraak van de coronapandemie. De laatste keer dat ze in actie kwam, was eind september op het US Open. headtopics.com

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Elke Weylandt: 'Wouter was niet mijn broer. Hij ís mijn broer'Op 9 mei zal het tien jaar geleden zijn dat Wouter Weylandt, op zijn 26e, omkwam bij een val in de Ronde van Italië. Een decennium later wil en kan zijn zus Elke (41), vandaag actief als Operations Manager bij wielerploeg Trek-Segafredo, het verdriet niet loslaten. Maar, benadrukt ze: 'Als er een medicijn tegen dat verdriet bestond, zou ik het niet willen innemen.'

Standard boekt eerste zege in Europe Play-off, Gent blijft achter met één op zesStandard heeft zaterdagavond op de tweede speeldag in de Europe Play-off in eigen huis met 2-1 (rust: 0-1) gewonnen van AA Gent.

Tim Merlier eert Wouter Weylandt met sprintzege in GiroTim Merlier (Alpecin-Fenix) heeft zaterdag in Novara de tweede etappe in de Ronde van Italië op zijn naam geschreven. Het is zondag.

Marina Granovskaia: de Iron Lady van Chelsea en het internationale voetbalMarina Granovskaia werkte zich op tot directeur van FC Chelsea en een van de invloedrijkste vrouwen in de voetbalwereld.