Jordan Bos scoort bij terugkeer, geen winnaar tussen Westerlo en Roda JC in oefenduel

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 19 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 11%
  • Publisher: 63%

In een oefenwedstrijd achter gesloten deuren speelde Westerlo 3-3 tegen de Nederlandse tweedeklasser Roda JC.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nadat de bezoekers voor de rust uitliepen tot 0-2, werd het in minuut 54 zelfs 0-3. Jordan Bos, die zijn comeback maakte na een operatie aan de appendix, milderde in de 66ste minuut de achterstand en via een doelpunt van Erdon Daci (73’) en een own goal (84’) kwam Westerlo uiteindelijk nog langszij.

Westerlo speelde met: Van Langendonck, Jordanov, Piedfort, Tagir, Bos, Haspolat (78’ Haidara), Madsen, Fixelles (65’ Yow), Alcocer (70’ Mebude), Vaesen (46’ Daci) , Matsuo. Terwijl je dit leest, gaan onze journalisten verder voor het nieuws van dichtbij. Ze graven dieper in de actualiteit uit jouw buurt én tonen de impact van wereldgebeurtenissen op jouw leven.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Westerlo: comeback van Bos tegen Roda JCZaterdag (11.30 uur) speelt Westerlo op één van de bijvelden in het Kuipje - achter gesloten deuren - een oefenwedstrijd tegen Roda JC. De spelers die niet in actie kwamen tegen Antwerp en de bankzitters tegen de Great Old zullen extra speelminuten krijgen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Antwerp met geschenkje en goed gevoel richting Barcelona, Westerlo blijft achter met 1 op 21Antwerp stapt maandag met een goed gevoel op het vliegtuig richting Barcelona. Drie punten en geen schade. Daar had de landskampioen vooraf op gehoopt. Het was zelfs de eerste keer dat Antwerp kon winnen in Westerlo. De Kemphanen zitten in vieze papieren.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Westerlo schiet zich tegen titelverdediger Antwerp opnieuw in de voet: “Verkeerde keuzes gemaakt”Zes nederlagen in zeven wedstrijden. De balans van Westerlo is ronduit dramatisch. Gisteren gingen de Kemphanen voor de zesde opeenvolgende keer onderuit. “Fouten, die we ons niet kunnen veroorloven’, werden opnieuw genadeloos afgestraft”, baalde Jonas De Roeck als een stekker.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Jordan Harper schrijft thriller over de enige drievuldigheid die L.A erkent: macht, rijkdom, beroemdheidIn Jordan Harpers Stad der engelen heeft een pr-vrouw haar handen vol met het uit de media houden van alle smeerlapperijen van de rich and famous in L.A. Tot haar baas vermoord wordt en ze ontdekt dat de schaamteloze grofheid dieper zit dan ze vermoedde.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

ONS OORDEEL. Heel wat Kemphanen flirten met een buis, invaller maakt indruk bij klinisch AntwerpAntwerp heeft voor het eerst gewonnen op het veld van Westerlo. De Great Old kwam vroeg op voorsprong en speelde de partij heel volwassen en comfortabel uit (0-3). Westerlo was niet bij machte Jean Butez te bedreigen en blijft achter met een dramatische 1 op 21. Dit zijn onze spelersbeoordelingen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Westerlo-trainer Jonas De Roeck: “Stiekem hoop je dat ze bij Antwerp met hun hoofd al in Spanje zitten, maar daar gaan we niet van uit”Westerlo en Antwerp trappen vanavond de Jupiler Pro League weer op gang. Op de Bosuil lonken ze alvast naar Barcelona, in de Kempen willen ze zo snel mogelijk uit de kelder van het klassement kruipen. “Het is niet omdat we tegen een ploeg spelen die in de Champions League uitkomt, dat er geen mogelijkheden zijn.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »