Jonge patiënt verstopt zich onder zijn lakens bij bezoek Poetin, maar dat wil mama niet geweten hebben: “Ik pa

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 7 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 6%
  • Publisher: 50%

De Russische president Vladimir Poetin bezocht woensdag een ziekenhuis in Moskou, waar hij jonge kankerpatiënten een hart onder de riem wilde steken. Maar de kleine Vadim wilde daar niets van weten en verstopte zich onder zijn lakens. Zijn moeder zette daarom haar troefkaart in, zodat hij toch even zijn gezicht liet zien aan de president.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Alcoholverbod zette kwaad bloed bij verdachte van moord op advocate Claudia Van Der Stichelen: “Sindsdien schreef hij al die rare zaken op Facebook”Lies (22): “Als kind dacht ik dat mijn papa aan een ziekte gestorven was. Toen ik me vragen begon te stellen, vertelde mama de verbloemde waarheid”

Herbert Flack kondigt emotioneel zijn terugkeer aan als inspecteur Van In: “Ik vecht nog altijd tegen de eenzaamheid”

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Gwendolyn Rutten: “Misschien heb ik te hard gereageerd, ik ben ook maar een mens”“Ik moet in mijn eigen hart kijken. Misschien heb ik twee weken geleden te hard gereageerd. Ik ben ook maar een mens. Maar ik heb eerlijk gezegd hoe ik me voelde.” Dat zei Gwendolyn Rutten, de nieuwe Vlaamse viceminister-president voor Open VLD, dinsdag tijdens haar eerste persconferentie.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Pater Karel staat op radar van Rusland: “Ik denk dat ik best niet naar Moskou op reis ga, of ik ‘val uit een rPater Karel Stautemas wil met een nieuw Grimbergen-bier een ambulance financieren voor Oekraïne, die hij zelf tot ginder wil rijden. Het engagement van de Grimbergse pater-brouwer bracht hem op de radar in Rusland. “Ik denk dat ik best niet naar Moskou op reis ga, of ik val er uit een raam.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Jonge onderofficieren oefenen artillerievuren op Groot SchietveldOp het Groot Schietveld voert het Bataljon Artillerie vandaag schietoefeningen uit. In de gemeenten Brecht, Wuustwezel en Brasschaat zijn luide knallen te horen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Geen straf maar wel voorwaarden voor jonge Heistenaar die drugs verkochtEen twintigjarige man uit Heist-op-den-Berg heeft van de strafrechter in Mechelen een probatie-opschorting gekregen. De man jongeman stond terecht voor de handel in drugs maar is daar ondertussen mee gestopt en gebruikt zelf ook niet meer.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

23 jonge populieren moedwillig ingezaagd en omgewaaid tijdens Ciarán: “We planten het dubbele terug”In de Steenbeekstraat in Vrasene heeft een onverlaat 23 bomen met een kettingzaag ingesneden zodat ze tijdens storm Ciarán zouden omvallen. De gemeente heeft intussen een klacht ingediend.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Jonge bromfietsers (14 en 15) opgepakt met gestolen brommer na politieachtervolgingDe Antwerpse politie heeft maandag op verschillende plaatsen minderjarige bromfietsers betrapt op overtredingen. Twee jongens, 14 en 15 jaar oud, sloegen zelfs op de vlucht voor een politiecontrole. Ze reden op een gestolen brommer.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »