John de Mol over schandaal bij 'The voice': 'Vrouwen moeten direct aan de bel trekken als ze lastiggevallen worden'

De Mol is de bedenker van het programma en was ook een lange tijd de producent.

Vrtnws

20-01-22 22:34:00

John de Mol over schandaal bij 'The voice': 'Vrouwen moeten direct aan de bel trekken als ze lastiggevallen worden' vrtnws

De Mol is de bedenker van het programma en was ook een lange tijd de producent.

Hij vindt ook niet dat er een angstcultuur heerst bij "The voice". "Dat is absoluut niet het geval", zegt hij. Hij begrijpt wel dat die vrouwen dat anders zien. "We moeten gaan praten met vrouwen en vragen wat er moet gebeuren om hen zover te krijgen dat ze direct aan de bel trekken als ze lastiggevallen worden", zegt hij.

Als hij gevraagd wordt wat hij zou zeggen tegen de slachtoffers, zegt hij: "Mea culpa. Ik hoop dat het bij die mensen geen grote impact heeft op de rest van hun leven, dat ze het een plek kunnen geven. En dat ze vooral een voorbeeld moeten zijn in de toekomst. Als het ze ooit nog eens overkomt dat ze hopelijk geleerd hebben onmiddellijk aan de bel te trekken, onmiddellijk te melden, zodat de boosdoeners eerder aangepakt kunnen worden waardoor ze het niet langer kunnen doen bij anderen."

Lire la suite: VRT NWS »

Vind wel goed dat jullie de aflevering schrappe van Marco , maar , Stan van Samang , Peter vdv, rubbe van Gucht , en die andere van de voice , gaan ook wel niet vrijuit met hun naakt foto’s Ik heb gans de reportage gezien en deze man heeft niks verkeerd gezegd, hij was in feite heel rechtoe rechtaan. Inderdaad, de daders moeten hun handen thuis houden, maar wat als er toch iets gebeurd? Dit gaat om preventie in zijn totaliteit, niet enkel bij die man zijn bedrijf..

Ja...dat geloofd die persoon zelf toch niet 🤔🤔🤔 U wist dit. Schande , dit is geen journalistiek meer. Hm grapjas!! Ik praat dit ook niet goed maar wat met vrouwen die avances maken om een plaatske verder te geraken. Of gebeurd zoiets niet… Ja mannen moeten zich gedragen en door het rood mogen we ook niet rijden. Gaan we zo naief zijn te geloven dat iedereen tussen de lijntjes blijft omdat het zo moet? Uiteraard moet een overtreding gemeld worden of er gebeurt niets!

Goed advies maar gegeven in de verkeerde context en op het verkeerde moment ... Neen, mannen moeten van vrouwen hun lijf blijven Waar was hij dan in 2019?

Producer John de Mol wist al in 2019 over grensoverschrijdend gedrag Rietbergen bij ‘The voice’John de Mol – producent van The voice of Holland en een machtige mediaspeler in Nederland – is in april 2019 op de hoogte gebracht van het grensoverschrijd... Over 1 grensoverschrijdend gedrag dat hij in samenspraak met het slachtoffer heeft aangepakt .

Mannen moeten gewoon eens stoppen met vrouwen lastig te vallen. There, I fixed that for ya. Beste ‘John’ vrouwen moeten aan geen bel trekken. Mannen moeten hun handen, what ever, thuis houden. Grow up... Nee John, mannen moeten gewoon hun poten thuishouden. Dat vind ik ook. En niet jaren later. En dan moeten ze het ook nog maar eens kunnen bewijzen.

Mannen met macht moeten gewoon hun poten thuis houden, bende varkens

John de Mol: “Ik was razend op Rietbergen, ik wilde hem plat op zijn bek slaan”John de Mol - producent van ‘The Voice of Holland’ en een machtige mediaspeler in Nederland - is in april 2019 op de hoogte gebracht van het grensoverschri...

Linda de Mol reageert op schandaal rond ‘The voice of Holland’De Nederlandse televisiepresentatrice Linda de Mol heeft op haar website en Instagram gereageerd op de steun die ze gekregen heeft na de controverse rond h... Ze mogen daar allemaal blij zijn dat Endemol niet z'n biezen pakt, z'n zender opdoekt en al z'n programma's stopt. Geen goedkeuring geen voice. Nergens. Ze hebben geld genoeg daar. Zeggen ze 'stop' dan moet de helft van de entertainment industrie van NL werk zoeken.

Linda De Mol reageert op schandaal rond ‘The Voice of Holland’: “Mijn hart huilt voor alle vrouwen die leed is aangedaan”De Nederlandse televisiepresentatrice Linda De Mol heeft op haar website en Instagram gereageerd op de steun die ze gekregen heeft na de controverse rond h... Niet de eerste keer heb ik gelezen

Linda de Mol reageert op schandaal rond ‘The voice of Holland’: ‘Mijn hoofd is één grote puinhoop’De Nederlandse televisiepresentatrice Linda de Mol heeft gereageerd op de steun die ze gekregen heeft na de controverse rond het televisieprogramma The vo... En nu gaan beweren dat je van niks wist

Producer John de Mol wist al in 2019 over grensoverschrijdend gedrag Rietbergen bij ‘The voice’John de Mol – producent van The voice of Holland en een machtige mediaspeler in Nederland – is in april 2019 op de hoogte gebracht van het grensoverschrijd... Over 1 grensoverschrijdend gedrag dat hij in samenspraak met het slachtoffer heeft aangepakt .

16:50 Hij vindt ook niet dat er een angstcultuur heerst bij "The voice". "Dat is absoluut niet het geval", zegt hij. Hij begrijpt wel dat die vrouwen dat anders zien. "We moeten gaan praten met vrouwen en vragen wat er moet gebeuren om hen zover te krijgen dat ze direct aan de bel trekken als ze lastiggevallen worden", zegt hij. Als hij gevraagd wordt wat hij zou zeggen tegen de slachtoffers, zegt hij: "Mea culpa. Ik hoop dat het bij die mensen geen grote impact heeft op de rest van hun leven, dat ze het een plek kunnen geven. En dat ze vooral een voorbeeld moeten zijn in de toekomst. Als het ze ooit nog eens overkomt dat ze hopelijk geleerd hebben onmiddellijk aan de bel te trekken, onmiddellijk te melden, zodat de boosdoeners eerder aangepakt kunnen worden waardoor ze het niet langer kunnen doen bij anderen." Tegen de daders weet hij niet wat te zeggen. "Ben je ziek in je hoofd? Hoe haal je het in je hersens om dit te doen?" Victim blaming De reactie van John de Mol wordt niet door iedereen gesmaakt. "De kille reactie van John de Mol op al die schokkende verhalen, is veelzeggend", schrijft journaliste Angela de Jong in het AD. Op Twitter wordt De Mol victim blaming verweten. Dat wil zeggen dat hij de verantwoordelijkheid vooral bij de vrouwen legt. BEKIJK hier de volledig aflevering van "BOOS: this is the voice", het interview met John de Mol zit aan het einde: Meer weten over