Jeroen Rietbergen vertrokken naar buitenland na schandaal The Voice of Holland

Jeroen Rietbergen vertrokken naar buitenland na schandaal The Voice of Holland

The Voice Of Holland

22-01-22 16:34:00

Jeroen Rietbergen vertrokken naar buitenland na schandaal The Voice of Holland

De grond wordt in Nederland te heet onder de voeten van Jeroen Rietbergen, de ex-vriend van Linda de Mol, die gisteren een van de hoofdpersonen was in de B...

De grond wordt in Nederland te heet onder de voeten van Jeroen Rietbergen, de ex-vriend van Linda de Mol, die gisteren een van de hoofdpersonen was in de Boos-documentaire van BnnVara over The Voice.ltoVandaag om 14:18Vrijdag werd de bandleider van The Voice of Holland door andere reizigers gespot en gefotografeerd op Schiphol, waar hij een trans-Atlantische vlucht nam. De vluchtgegevens van Rietbergen vonden intussen ook hun weg naar het internet. Hoe dat kon gebeuren zal de maatschappij nu onderzoeken.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Bandleider ‘The voice’ kon lang schuilen achter vrouw en pianoBij het schandaal rond seksueel wangedrag bij The voice of Holland wordt vooral gewezen naar bandleider Jeroen Rietbergen. Hij had al langer een reputatie ... Ditmaal de oorzaak niet te zoeken bij het celibaat?

DPG Media Privacy GateBestaan er nog rappers (zoals Ali B) die nog niet in opspraak zijn gekomen? Men zou al die rappers toch eens psychiatrisch moeten onderzoeken. Een rapper is een zanger die niet kan zingen, en dan gewoon maar wat praat op muziek, en zichzelf daardoor belachelijk maakt.

DPG Media Privacy Gate

Linda de Mol reageert op schandaal rond ‘The voice of Holland’De Nederlandse televisiepresentatrice Linda de Mol heeft op haar website en Instagram gereageerd op de steun die ze gekregen heeft na de controverse rond h... Ze mogen daar allemaal blij zijn dat Endemol niet z'n biezen pakt, z'n zender opdoekt en al z'n programma's stopt. Geen goedkeuring geen voice. Nergens. Ze hebben geld genoeg daar. Zeggen ze 'stop' dan moet de helft van de entertainment industrie van NL werk zoeken.

RTL-directeur over 'The voice': 'Klachten nooit tot bij ons gekomen, we hadden dit willen en moeten weten'Hij vindt ook dat bandleider Jeroen Rietbergen wél een machtspositie had, in tegenstelling tot wat 'The voice'-bedenker De Mol zei. waarom zou je ernaar vragen als het nooit een item was? 🤔🤔 'Is er bij jullie ondertussen al een verkrachting geweest? Het is maar dat we dat verwachten... '

Schandaaldocu over ‘The voice’ gelanceerd: 19 klachten tegen RietbergenHet Youtubekanaal Boos lanceert een docu over grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland. Bekijk de aflevering hierboven. Bestaan er nog rappers (zoals Ali B) die nog niet in opspraak zijn gekomen? Men zou al die rappers toch eens psychiatrisch moeten onderzoeken. Een rapper is een zanger die niet kan zingen, en dan gewoon maar wat praat op muziek, en zichzelf daardoor belachelijk maakt.

© BELGAIMAGE De grond wordt in Nederland te heet onder de voeten van Jeroen Rietbergen, de ex-vriend van Linda de Mol, die gisteren een van de hoofdpersonen was in de Boos-documentaire van BnnVara over The Voice. lto Vandaag om 14:18 Vrijdag werd de bandleider van The Voice of Holland door andere reizigers gespot en gefotografeerd op Schiphol, waar hij een trans-Atlantische vlucht nam. De vluchtgegevens van Rietbergen vonden intussen ook hun weg naar het internet. Hoe dat kon gebeuren zal de maatschappij nu onderzoeken. “Bij KLM Royal Dutch Airlines waarderen wij onze klanten en begrijpen we hoe belangrijk het is om hun persoonlijke gegevens te beschermen. We nemen dit beveiligingsincident dan ook zeer serieus en hebben intern maatregelen genomen om de zaak te onderzoeken en aan te pakken. Wij betreuren ten zeerste dat dit voorval heeft plaatsgevonden”, reageerde KLM bij een Tweet van journalist Martijn Mastenbroek die zich afvroeg hoe het kan dat vluchtgegevens zomaar publiek konden worden gemaakt. Sinds de rel rond hem, Ali B en Marco Borsato naar buiten kwam, werd Jeroen niet meer gezien. Waarschijnlijk verbleef hij al die dagen bij familie in Zeeland. De villa van Linda had hij naar verluidt voor het weekend al verlaten. LEES OOK. Misbruik ‘The voice of Holland’ erger dan gedacht, bedenker: “Ik moest me inhouden om hem niet op zijn bek te slaan” (+) (Lees verder onder de foto) Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen Spijt Rietbergen heeft alleen zaterdag commentaar gegeven op de affaire. Via zijn ’woordvoerder’ en advocaat Peter Plasman betuigde hij toen spijt en vertelde zijn werk bij The Voice neer te leggen. Donderdag vertelde John de Mol dat Rietbergen al in 2019 een waarschuwing had gekregen, maar toen niet was ontslagen. Rietbergen wilde het donderdag bij zijn eerdere statement laten en lijkt van plan te blijven zwijgen, nu hij vrijdagmiddag plaatselijke tijd voet op Amerikaanse bodem zal zetten. LEES OOK. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis. Meld je aan en start met lezen > Meer over The Voice of Holland