Jaremtsjoek (KAA Gent) ontbolstert als goalgetter: 'Ik denk dat we kampioen kunnen worden'

  • 📰 SportVoetbal
  • ⏱ Reading Time:
  • 44 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 21%
  • Publisher: 51%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Preview: interview met Roman Jaremtsjoek, de man in vorm bij KAAGent jupilerproleague gantoise kaagent

, de Oekraïnse spits zit aan vijf doelpunten in vijf officiële wedstrijden. Hij legt aan Sport/Voetbalmagazine uit wat er veranderde tegenover vorig seizoen.Twee jaar geleden kocht AA Gent met hem voor een paar miljoen euro een jonge centrumspits van 1 meter 90 die buitengewoon snel is. Maar aanvankelijk bleek Jaremtsjoek mentaal nogal broos te zijn en te vaak miste hij de focus enom de juiste beslissingen te kunnen nemen en doortastend en doeltreffend te kunnen zijn.

'Dat komt mijn vertrouwen ten goede en helpt mij sterk te zijn en rustiger te blijven voor doel. Maar dat is niet iets dat je in één dag verandert. Ik moet dat leren en misschien duurt het een jaar, maar ik ervaar nu al verbetering. Ik moet 'dankjewel Eva' zeggen.'De Oekraïner dankt ook zijn huidige coach bij de Buffalo's: 'Ik wil vertrouwen voelen, voelen dat hij mij wil helpen om beter te worden.

Jaremtsjoek zou ondertussen in de belangstelling staan van de Turkse topclub Galatasaray. Voelt hij zich daar al klaar voor? 'Als ik een volgende stap zet, moet het naar een heel goed team zijn, ergens waar ik iets kan winnen. Maar ik tekende hier twee jaar geleden een contract voor vier jaar en dus is het Gent dat beslist of ik ga of blijf. We willen graag kampioen worden en ik denk dat we daar kans op maken.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

KAAGent Yaremchuk, “YAREMCHUK”, Roman Yaremchuk.. is de naam 😄 of mis ik iets Christianson Vandenabeelios ? Mvg 👋🏾

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 18. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Moeskroen dient Gent eerste seizoensnederlaag toe en komt op gedeelde tweede plaatsAA Gent heeft zondag op de derde speeldag van de Jupiler Pro League een eerste nederlaag geleden. De Buffalo's gingen op bezoek bij Excel Moeskroen met 2-1 onderuit. Moeskroen komt door de overwinning naast KV Mechelen op de tweede plaats, met 7/9. Gent blijft achter in de middenmoot met 4/9.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Antwerp verliest 2-1 in Charleroi, Club Brugge behoudt als enige het maximumOp de derde speeldag in de hoogste naionale afdeling heeft Antwerp zondagavond het eerste puntenverlies geleden. In Charleroi ging de Great Old met 2-1 de boot in. Voor Charleroi is het na twee gelijke spelen de eerste driepunter.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

'Dankzij namen als Viviani en Evenepoel kan het EK wielrennen groeien'Elke maandag blikt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, terug op het voorbije sportweekend. Deze week heeft hij het over de Europese wielertitels voor Evenepoel en Viviani, de stunttransfer van Nacer Chadli naar Anderlecht en het (alweer) verrassende Mouscron.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Kompany kiest voor Guardiola en Martinez in galamatchBondscoach Roberto Martinez zal op woensdag 11 september de Premier League All-Stars coachen tijdens Vincent Kompany's afscheidswedstrijd bij Manchester City. Pep Guardiola neemt de City Legends onder zijn hoede. Dat heeft de Premier League-club vandaag aangekondigd.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

Maxwell stapt op bij PSG wegens klacht ex-vrouwPSG wil misschien van Neymar af, het verloor vandaag al een andere Braziliaan. Sportief directeur Maxwell keert terug naar zijn thuisland door een conflict met zijn ex, dat schrijft Le Parisien.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »