Jan Jambon: 'We gaan Lieven Annemans niet vervangen als voorzitter van relancecomité'

'Er is geen probleem inzake zijn positie. Het respect voor meneer Annemans is heel groot.'

Jan Jambon

25-01-22 21:42:00

'Er is geen probleem inzake zijn positie. Het respect voor meneer Annemans is heel groot.'

Vlaams minister-president Jan Jambon is niet van plan om de Gentse professor Lieven Annemans te vervangen als voorzitter van het maatschappelijk relancecomité dat de Vlaamse regering adviseert in het coronabeleid. 'Er is geen probleem in het comité inzake de positie van professor Annemans. Hij zal wat ons betreft blijven zetelen als voorzitter', zo heeft Jambon geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Maurits Vande Reyde.

17:30Bron : BelgaVlaams minister-president Jan Jambon is niet van plan om de Gentse professor Lieven Annemans te vervangen als voorzitter van het maatschappelijk relancecomité dat de Vlaamse regering adviseert in het coronabeleid."Er is geen probleem in het comité inzake de positie van professor Annemans. Hij zal wat ons betreft blijven zetelen als voorzitter", zo heeft Jambon geantwoord op een vraag van Open Vld-parlementslid Maurits Vande Reyde.

Jan Jambon, Vlaams minister-president.De Gentse professor en gezondheidseconoom Lieven Annemans heeft eerder al controversiële uitspraken gedaan over het coronabeleid en kwam onlangs onder vuur te liggen na aantal opvallende tweets. Zo wees Annemans eerst op de risico's van vaccinatie bij kinderen. Niet veel later tweette hij ook:"Zolang het beleid mee aangestuurd wordt door een handvol narcistische psychopaten die een coalitie vormen met een hebzuchtige elite terwijl anderen uit lafheid en onwetendheid toekijken, is het moeilijk overeind te blijven".

Lire la suite: Knack »

Position switch x2.

Jan Jambon voelt zich niet aangesproken door WintermanifestVlaams minister-president Jan Jambon las ‘aandachtig’ het Wintermanifest; maar voelt zich niet aangesproken. Hij belooft een evaluatie van het gevoerde cor... Dat is net het probleem Exit de_NVA Daar is hij te slap voor. SlappeJan

Jan Jambon voelt zich niet aangesproken door WintermanifestVlaams minister-president Jan Jambon las ‘aandachtig’ het Wintermanifest; maar voelt zich niet aangesproken. Hij belooft een evaluatie van het gevoerde cor... Dat is net het probleem Exit de_NVA Daar is hij te slap voor. SlappeJan

Boete voor protestfietstocht in Antwerpen na aanrijding waarbij twee zusjes omkwamen: “Dit is machtsmisbruik”Lieven Jacobs krijgt vijf maanden na de fietstocht Critical Mass naar aanleiding van het dodelijke verkeersongeval in de Lange Leemstraat in Antwerpen een ... DeFietskoerier Pestgedrag van Koen_Kennis Bart_DeWever en bij uitbreiding Stad_Antwerpen. Klinkt heel respectvol van die loosers het leven van een mens is hen blijkbaar niks waard maar hun gebleit daar moet de stad dan naar luisteren goed dat het verboden is . Het zou eens in Gent moeten zijn. De voltallige NVA en VB lagen allang weer stampvoetend te huilen en te krijsen van groene communistische dictatuur en al🤷‍♂️

Frieda Brepoels verkozen als VRT-voorzitterFrieda Brepoels is officieel verkozen als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur van de VRT. Dat laat de openbare omroep maandagavond weten. Gaat dat enig verschil maken? Ziehier het aangezicht van extreem rechtse vlaemsche propaganda op de ‘openbare omroep’. Uiteraard niets aan de hand en gegarandeerde objectiviteit. Dat met het belastingsgeld van álle Vlamingen... De Vlaanderlandse Radio en Televisie... haal seizoen 1 van de kampioenen maar alvast vanonder het stof.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateDieje vangt ofwa? Moet je daar nu om lachen? Kinderen zijn niet de motor van het virus. We moet de scholen een afkoelingsweek geven. De scholen moet open blijven. Scholen sluiten nu vanzelf. Rot op zorgmedewerkers zegt in omkoopschandaal betrokken minister Frank.