Industrieel Jacques Boël overleden

Industrieel Jacques Boël overleden

Jacques Boël

22-01-22 18:00:00

Industrieel Jacques Boël overleden

De Waalse industrieel Jacques Boël is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene media.

Jacques Boël was erg discreet. Veel is niet geweten over de man. Hij was kunstliefhebber en hield van jagen en van wijn.Ondanks die discretie kwam hij toch even in de schijnwerpers. Tot voor enkele jaren werd hij beschouwd als de wettelijke vader van Delphine Boël, tot die dat betwistte om aan te tonen dat ze de dochter is van koning Albert II.

Boël maakt deel uit van de vierde generatie van de familie die fortuin maakte in het Waalse staal, in het bijzonder in de streek van La Louvière. Na studies burgerlijk ingenieur stond hij onder meer aan het hoofd van de staalfabriek Usines Gustave Boël. Later was hij onder meer bestuurder bij Union financière Boël. Jacques Boël was erg discreet. Veel is niet geweten over de man. Hij was kunstliefhebber en hield van jagen en van wijn. Ondanks die discretie kwam hij toch even in de schijnwerpers. Tot voor enkele jaren werd hij beschouwd als de wettelijke vader van Delphine Boël, tot die dat betwistte om aan te tonen dat ze de dochter is van koning Albert II.

Lire la suite: Knack »

Industrieel Jacques Boël overledenDe Waalse industrieel Jacques Boël is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene media. Moet ik die kennen? sauerbabs - Jos, enig idee hoe ik die dochter eraf knip? - Nee Jules, dat leren we pas volgende week in de cursus. - Dan laat ik ze er gewoon op staan hé… - Sgoe jong…

Industrieel Jacques Boël (92) overledenIndustreel Jacques Boël is vrijdagavond op 92-jarige leeftijd overleden. Dat schrijven verschillende Franstalige media.

Industrieel Jacques Boël (92), tot voor enkele jaren wettelijke vader van prinses Delphine, overledenDe Waalse industrieel Jacques Boël is op 92-jarige leeftijd overleden. Dat melden verscheidene media.

L’industriel Jacques Boël est décédé à l'âge de 92 ansL’industriel Jacques Boël est décédé à l’âge de 92 ans, ont annoncé vendredi soir différents médias. Né le... Quel rapport avec Delphine ? Cocufié bien malgré lui.

Décès de l'industriel Jacques BoëlL'industriel Jacques Boël est décédé à l'âge de 92 ans, ont annoncé vendredi soir différents médias. Sa fille va refaire des siennes quand elle aura coulé le reste de ses entreprises ?

L’industriel Jacques Boël est décédé à l’âge de 92 ansL’industriel Jacques Boël est décédé à l’âge de 92 ans, ont annoncé vendredi soir différents médias.

Boël maakt deel uit van de vierde generatie van de familie die fortuin maakte in het Waalse staal, in het bijzonder in de streek van La Louvière. Na studies burgerlijk ingenieur stond hij onder meer aan het hoofd van de staalfabriek Usines Gustave Boël. Later was hij onder meer bestuurder bij Union financière Boël. Jacques Boël was erg discreet. Veel is niet geweten over de man. Hij was kunstliefhebber en hield van jagen en van wijn. Ondanks die discretie kwam hij toch even in de schijnwerpers. Tot voor enkele jaren werd hij beschouwd als de wettelijke vader van Delphine Boël, tot die dat betwistte om aan te tonen dat ze de dochter is van koning Albert II. Boël maakt deel uit van de vierde generatie van de familie die fortuin maakte in het Waalse staal, in het bijzonder in de streek van La Louvière. Na studies burgerlijk ingenieur stond hij onder meer aan het hoofd van de staalfabriek Usines Gustave Boël. Later was hij onder meer bestuurder bij Union financière Boël. Jacques Boël was erg discreet. Veel is niet geweten over de man. Hij was kunstliefhebber en hield van jagen en van wijn. Ondanks die discretie kwam hij toch even in de schijnwerpers. Tot voor enkele jaren werd hij beschouwd als de wettelijke vader van Delphine Boël, tot die dat betwistte om aan te tonen dat ze de dochter is van koning Albert II. Lees meer over: