Inbrekers aan de haal met juwelen

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 55 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 25%
  • Publisher: 63%

Er is ingebroken in een woning in de Mandenmakersstraat in Hingene (Bornem).

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Alcoholverbod zette kwaad bloed bij verdachte van moord op advocate Claudia Van Der Stichelen: “Sindsdien schreef hij al die rare zaken op Facebook”Weerman Frank Duboccage ziet vakantie bijna in het water vallen door ‘fraude’ van 7,5 euro: “Was moeilijk om vriendelijk te blijven”“Soms droom ik dat je wel kon ontsnappen”: Lies (22) krijgt eindelijk de kans om brief aan vermoorde vader voor te lezen die rechter niet wilde horenIn de Kievitlaan in Branst (Bornem) werd geprobeerd om in een woning...

Al een tijdje kan je in de Abdij van Bornem terecht voor een uitgebreide tentoonstelling over de Boerenkrijg. Op 16 november opent een tweede luik van deze tentoonstelling ‘Gezichten van de …In provinciale is het ook plezant, vraag dat maar aan de meisjes van Vosselaar B die brandhout maakten van Moldavo C. Verder is de nulpuntenclub opgeheven in onze provincie én kijken we al hard uit …Met de verkiezingen in aantocht lanceert Vlaams Belang Bornem een grootschalige volksbevraging.

De vraag van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) om asielzoekers op te vangen in ziekenhuizen valt in onze provincie op een koude steen. Alle ziekenhuizen laten weten dat ze …De eerste helft van de wedstrijd tussen KFC Katelijne en Wintam bleef zondag doelpuntloos, maar in de tweede helft trok uitploeg KFC Katelijne het duel naar zich toe: 2-1.Mede dankzij een hattrick van Cane Sterckx won Hoboken B de uitwedstrijd tegen Mariekerke-Branst B met 0-5.

Woning waar bestelwagen in reed wellicht niet meer te redden: “Buren laten onze ouders niet in de steek”

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Vlaams Belang Bornem lanceert grote volksbevraging “Uw Mening Telt”Met de verkiezingen in aantocht lanceert Vlaams Belang Bornem een grootschalige volksbevraging. Honderd vragen over bestuurszaken, veiligheid, leefbaarheid, wonen, migratie en mobiliteit moeten duidelijk maken wat er leeft onder de lokale bevolking. “We proberen op deze manier naar de mening van de Bornemnaar te polsen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Inbraak in woning misluktIn de Kievitlaan in Branst (Bornem) werd geprobeerd om in een woning in te breken.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Inbrekers geraken niet binnen in woningIn de Kerkstraat in Muizen (Mechelen) waren inbrekers op ronde.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Inbrekers stelen geld uit horecazaakEr is ingebroken in een drankgelegenheid aan de Ridder Dessainlaan in Mechelen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Inbrekers actief op 31 plaatsen riskeren 4 jaar cel: “Meerdere diefstallen in dezelfde omgeving”Het Openbaar Ministerie vroeg om drie Roemeense daders van een reeks inbraken en diefstallen in tuinhuizen, bijgebouwen en in voertuigen in onder meer Turnhout en Kasterlee te veroordelen tot vier jaar cel. Ze stonden terecht voor veertien diefstallen en zeventien pogingen tussen half maart en eind april dit jaar.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Politie pakt betrapte inbrekers in Koolzaadstraat opDe bewoners van een huis in de Koolzaadstraat in Mol betrapten maandagavond drie inbrekers op heterdaad.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »