‘Ik hoop hier te kunnen doen wat Alderweireld bij Antwerp deed’

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 59%

Thorgan Hazard (30) was de allerlaatste zomertransfer van Anderlecht, maar ook de grootste ster die de voorbije maanden in Brussel is neergestreken. ‘We hebben hier als kleine jongens nog een test afgelegd. Eden ook.’

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

INTERVIEW. Thorgan Hazard moet Anderlecht speelser en frivoler maken: “Als Eden nu eens voor Union zou tekenen...”Save the best for last. Thorgan Hazard (30) was op deadline day de allerlaatste zomertransfer van Anderlecht, maar ook de grootste ster die neerstreek in Brussel. Hij was het statement dat RSCA (stiekem) opnieuw wil meedoen voor de titel. Het hoeft dus niet te verbazen als Thorgan zondag tegen Kortrijk meteen al in de basis staat. “Ik hoop dat ik bij Anderlecht hetzelfde kan doen als wat Alderweireld bij Antwerp deed.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Tom Reyners ontvangt met Beerschot ex-club Beveren: “Natuurlijk zal ik juichen als ik scoor”De interlandbreak en voor de clubs uit 1B: de Croky Cup, maken dit weekend weer plaats voor de competitie. De Mannekes maken zich op voor een bezoek van SK Beveren aan het Olympisch Stadion. Een speciale match voor de 23-jarige Tom Reyners die zich tegen zijn voormalige werkgever, nog net dat tikkeltje meer wil bewijzen. “Sportief is het bij Beveren niet gelopen zoals ik had verwacht.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

‘Na mijn crash heb ik lang nagedacht. Ik weet nog perfect waar ik stond, toen ik besefte: het is nog niet op’Om de crisis in de kinderopvang op te lossen, heeft minister van Welzijn Hilde Crevits liefst 330 miljoen nodig. ‘De sfeer in de regering is al beter geweest’, geeft ze toe. ‘Wie niet inziet dat er investeringen nodig zijn in de kinderopvang, is ziende blind.’
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Hilde Crevits: “Na mijn crash heb ik lang nagedacht. Ik weet nog perfect waar ik stond, toen ik besefte: het is nog niet op”Om de crisis in de kinderopvang op te lossen, heeft minister van Welzijn Hilde Crevits liefst 330 miljoen nodig. “De sfeer in de regering is al beter geweest”, geeft ze toe. “Wie niet inziet dat er investeringen nodig zijn in de kinderopvang, is ziende blind.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Vertel ik mijn dochter dat ik haar hoor seksen?Drie redacteuren uit drie verschillende generaties bespreken om de twee weken een prangende kwestie, fictief maar realistisch.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Thorgan annonce la couleur avec Anderlecht: 'Le projet est de remettre le club au top'Ce vendredi avait lieu la première conférence de presse de Thorgan à Anderlecht. L'occasion de présenter officiellement le joueur dans les murs mauves, mais aussi d'annoncer la couleur pour le Diable Rouge.
La source: RTL sport - 🏆 10. / 63 Lire la suite »