Hugo Lloris over goede vriend Luka Elsner: 'Hij heeft altijd de drive gehad om beter te willen doen dan de rest'

Wie is de persoon achter Luka Elsner? Goeie vriend en wereldkampioen Hugo Lloris vertelt tegen Sport/Voetbalmagazine over de coach van Standard.

02-12-21 15:20:00

Wie is de persoon achter Luka Elsner? Goeie vriend en wereldkampioen Hugo Lloris vertelt tegen Sport/Voetbalmagazine over de coach van Standard_RSCL.

Wie is de persoon achter Luka Elsner? Goeie vriend en wereldkampioen Hugo Lloris vertelt tegen Sport/Voetbalmagazine over de coach van Standard.

Jullie kennen elkaar al sinds jullie jeugd. Vertel eens wat meer over het begin van jullie hechte vriendschap.Hugo Lloris: 'Toen ik hem leerde kennen, moest hij een jaar of veertien oud zijn geweest. Ik was toen tien jaar , denk ik. Maar hij praatte perfect Frans, een beetje het tegenovergestelde van zijn vader. Het was bijna ondenkbaar dat Frans niet zijn moedertaal was.

'Luka was de grote broer van mijn vriend Rok, dus er was in het begin wat afstand tussen ons. Hij was ook altijd serieus en wekte erg veel respect op. Ik voelde toen al de goesting bij hem om beter te doen dan wie ook. Om maar te zeggen, ik wist niet wat hij studeerde maar hij zat wel voortdurend met zijn neus in de boeken of zijn notitieboekjes. Terwijl wij meer bezig waren met de PlayStation (

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Etats-Unis : un policier tue un sexagénaire en fauteuil roulant qui lui tournait le dosUn policier de Tucson, dans l'État américain de l'Arizona, a abattu lundi de neuf balles un sexagénaire soupçonné de...

Croky Cup: Club, Mechelen, Kortrijk, AA Gent, Leuven en Eupen verzekeren zich van kwartfinalesTwaalf voetbalteams streden woensdagavond om een plekje in de kwartfinales van de Croky Cup. Club Brugge, KV Mechelen, KV Kortrijk, AA Gent, OH Leuven en Eupen plaatsten zich alvast. Dinsdagavond had Anderlecht zich al verzekerd van een plekje. Donderdag strijden Standard en Beerschot om het laatste plaatsje in de kwartfinales. Na die wedstrijd wordt de loting uitgevoerd.

Kristallen Fiets: dit zijn de winnaarsLotte Kopecky (26) is net als vorig jaar aangeduid als de winnares van de Kristallen Fiets bij de vrouwen.

Dit zijn de Atleten van het JaarDe Noorse hordeloper Karsten Warholm en de de Jamaicaanse sprintster Elaine Thompson-Herah zijn tot Atleten van het Jaar verkozen door World Athletics.

Wout van Aert élu 'meilleur cycliste belge' pour la deuxième année consécutiveWout van Aert a remporté le Vélo de Cristal, trophée récompensant le meilleur coureur cycliste belge de la saison, pour la deuxième année de suite, ...

Le Parlement FWB demande de porter le cours de philosophie et de citoyenneté à deux heures par semaineLe Parlement de la Fédération Wallonie-Bruxelles a adopté mercredi soir en urgence une résolution demandant au...