Hoe voetbalpodcasts de spelregels voor traditionele sportprogramma’s veranderen

  • 📰 destandaard
  • ⏱ Reading Time:
  • 13 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 8%
  • Publisher: 59%

Drie van de zes genomineerde podcasts voor de publieksprijs van de Oorkondes, uitgereikt door De Standaard op het podcastfestival in Oostende, gaan over voetbal. De populariteit ervan dwingt televisiemakers anders om te gaan met hun medium en, vooral, met hun publiek.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

‘Koolcast’: complexloos en in tussentaal vanop de sofa. — © Jan Van der Perreop het podcastfestival in Oostende, gaan over voetbal. De populariteit ervan dwingt televisiemakers anders om te gaan met hun medium en, vooral, met hun publiek.

Bovenop jouw abonnement op De Standaard heb je gratis toegang tot alle plusartikels op de sites en apps van 4 andere kranten.Als abonnee lees je ook alle plusartikels. Je hoeft je alleen aan te melden zodat we je herkennen als abonnee.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Auto belandt in gracht en brandt uit: drie gewondenOp de Kieldrechtsebaan is in de nacht van zaterdag op zondag een voertuig in de gracht beland. De wagen brandde uit maar de inzittenden konden zich op tijd bevrijden.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Vermiste Belg (55) na drie ijskoude nachten gered in Oostenrijkse AlpenEen 55-jarige Belg die sinds donderdag vermist was in het Karwendelgebergte in Oostenrijk, is zondag levend teruggevonden. De man lag op de grond, was zwaar onderkoeld en gewond aan het been. ‘Maar aanspreekbaar’, aldus de reddingsdienst.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Vermiste Belg (55) na drie ijskoude nachten gered in Oostenrijkse AlpenEen 55-jarige Belg die sinds donderdag vermist was in het Karwendelgebergte in Oostenrijk, is zondag levend teruggevonden. De man lag op de grond, was zwaar onderkoeld en gewond aan het been. “Maar aanspreekbaar”, aldus de reddingsdienst.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Van Den Brande scoort drie keer, Tongerlo verslaat Ranst BMede dankzij een hattrick van Laurens Van Den Brande won Tongerlo de thuiswedstrijd tegen Ranst B met 5-1. Niels Dekkers en Thibaut Selfslagh scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, Edders zette zichzelf op het scoreformulier voor Ranst B.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Tv-reeks ‘Everything now’ toont hoe hartverscheurend de fomo van een tiener kan zijnIn Everything now probeert een zestienjarig meisje met anorexia de ervaringen in te halen die ze door haar ziekte gemist heeft.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Hilariteit alom bij ‘De Verhulstjes’: hoe oud is Gert op deze foto?Tijdens de eerste aflevering van ‘De Verhulstjes’ trekt Gert samen met zijn gezin richting Camping International in de Ardèche. Het is de plek waar hij vroeger zijn vakanties doorbracht met zijn ouders. Een ideaal moment dus om jeugdherinneringen boven te halen met wat beeldmateriaal… al leidt dat ook tot hilariteit.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »