Het lot van Biden: zo onpopulair als Trump, zo machteloos als Obama?

Het lot van Biden: zo onpopulair als Trump, zo machteloos als Obama?

Verenigde Staten, Ds Verheldert

23-01-22 09:31:00

Het lot van Biden: zo onpopulair als Trump, zo machteloos als Obama?

Na een jaar presidentschap ziet het er niet goed uit voor Joe Biden : door dwarsliggers in zijn eigen partij dreigt hij in november met lege handen de belan...

doorArno Vanhollebeke Flore Clarisse Steven De FoerNa een jaar presidentschap ziet het er niet goed uit voor Joe Biden: door dwarsliggers in zijn eigen partij dreigt hij in november met lege handen de belangrijke Midterms-verkiezingen tegemoet te gaan. Volgens Amerika-kenner Steven De Foer kunnen twee zaken hem nog redden om genoeg zetels in het Congres te behouden. Bekijk de analyse in de video hierboven.

Bidens presidentschap is geen groot succes: zijn populariteit zit op een historisch dieptepunt en van zijn binnenlandse plannen komt maar weinig in huis. Bekijk ook de analyse van één jaar Biden in onderstaande video.Toen de Trumps het Witte Huis verlieten, was het een afscheid in mineur. Maar in amper enkele maanden tijd maakte Trump volgens buitenlandredacteur Steven De Foer een ongelofelijke comeback.

Lire la suite: De Standaard »

Trump onpopulair? Hij had 12 miljoen stemmen meer dan bij zijn eerste verkiezing 🙄 Die linkse rioolpers toch 😳 In zijn laatste toespraken zien we nu ook dat hij een ernstige vorm van dementie heeft. De vraag is hoe zo iemand president van een kernmacht kan zijn? Biden is ervoor aan het zorgen dat Trump nu razend populair wordt in de VS. Trump wordt terug de volgende president.

Nederlandse Justitieminister: 'Het ligt nooit aan het slachtoffer van misbruik'De Nederlandse justitieminister Dilan Yesilgöz vindt dat slachtoffers van seksueel misbruik zichzelf nooit iets moeten verwijten. In een reactie op het schandaal rond het televisieprogramma The Voice zei ze vrijdag tegen de slachtoffers: 'Het is niet jouw schuld. Het ligt nooit aan het slachtoffer.' Volgens de bewindsvrouw 'kunnen we dat niet vaak genoeg herhalen'.

In het ontroerende 'Uurwerk' beheerst Ane Riel het literaire raderwerk als een Zwitserse horlogeEen oude vrouw, een klok en een vrolijk buurjongetje: meer heeft de Deense Ane Riel niet nodig om een tijdbom van een boek te schrijven.

Biden probeert schade te beperken na blunderDe Russische dreiging aan de grens met Oekraïne overschaduwt al heel de week het eenjarig jubileum van Biden als president van de VS. En dat is niet alleen... Biden doet tenminste een poging. Kan niet van onze leiders gezegd worden!!! Een seniele president in US, woke politici in EU! Russische en Chineze machtshebbers lachen in hun vuistje ... En ooit wordt dat een bulderlach.

In première: Vito kanaliseert zowel Bob Dylan als Rihanna tijdens livessie in het TheresiakloosterWie onlangs een groep cowboys in het Gentse Theresiaklooster tegenkwam, was niet per ongeluk op de opnames van een western beland, maar op de livesessie van singer-songwriter Vito. Hij stelde er twee nummers voor uit zijn nieuwe album The Restless Kind, dat over twee maanden uitkomt.

Hoeveel levens mag het goede leven kosten?Het coronadebat overstijgt voor het eerst sinds lang de vragen naar alcoholgel en mondmaskers, maar het blijft om de hete brij draaien, schrijft Sven Fabré... Blijbaar sowieso 1600 per jaar want zoveel mensen sterven er in Belgie jaarlijks aan griep en geen haan dat er naar kraait 🤷🏻‍♂️ Ijzersterke tekst. Onontkoombare vragen.

Dit bedrijf bepaalt nu al wat volgende winter in je kerstboom hangt (en het is Elvis)Je kerstboom is pas buitengezet, en daar is Kerstmis 2022 al. Een glinsterende Elvis, een disco-kerstbal, de Games of Thrones-draak, heel veel elfen. Eind ... Guess what : ik bepaal dit toch zelf zeker... 😉😬

Vandaag om 07:00 door Arno Vanhollebeke Flore Clarisse Steven De Foer Na een jaar presidentschap ziet het er niet goed uit voor Joe Biden: door dwarsliggers in zijn eigen partij dreigt hij in november met lege handen de belangrijke Midterms-verkiezingen tegemoet te gaan.Dilan Yesilgöz © belga Op The Voice-zaak zelf kan ze verder niet ingaan, zegt Yesilgöz.© GF / Alex Nyborg Madsen Alma woont aan het eind van een doodlopende straat, waar ze haar trage dagen alleen slijt.Vandaag om 10:10 door avh De Russische dreiging aan de grens met Oekraïne overschaduwt al heel de week het eenjarig jubileum van Biden als president van de VS.

Volgens Amerika-kenner Steven De Foer kunnen twee zaken hem nog redden om genoeg zetels in het Congres te behouden. Bekijk de analyse in de video hierboven. 'Zij moeten hun werk kunnen doen. Bidens presidentschap is geen groot succes: zijn populariteit zit op een historisch dieptepunt en van zijn binnenlandse plannen komt maar weinig in huis. Dan duurt het soms een uur voor ze weer recht kan krabbelen. Bekijk ook de analyse van één jaar Biden in onderstaande video. 'Ik ben er echt woedend over. Toen de Trumps het Witte Huis verlieten, was het een afscheid in mineur. Terwijl zeker 100.

Maar in amper enkele maanden tijd maakte Trump volgens buitenlandredacteur Steven De Foer een ongelofelijke comeback. Ze heeft ook geen goed woord over voor 'mensen die het goedpraten, bagatelliseren en wegkijken'. . Lees ook .