“Het leek op een paintballgeweer, alleen was het een echt geweer”: buurtbewoner getuigt over dodelijk schietincident in Aartselaar

23-01-22 16:25:00

“Het leek op een paintballgeweer, alleen was het een echt geweer”: buurtbewoner getuigt over dodelijk schietincident in Aartsela...

“Het leek op een paintballgeweer, alleen was het een echt geweer”: buurtbewoner getuigt over dodelijk schietincident in Aartsela...

Een 39-jarige Brit is zaterdagavond in koelen bloede doodgeschoten voor zijn appartement in de Baron Van Ertbornstraat, in het centrum van Aartselaar. Toen...

-Een 39-jarige Brit is zaterdagavond in koelen bloede doodgeschoten voor zijn appartement in de Baron Van Ertbornstraat, in het centrum van Aartselaar. Toen de man met zijn auto arriveerde aan zijn woonst, werd hij onmiddellijk onder vuur genomen door een schutter die hem stond op te wachten. Alles wijst in de richting van een professionele afrekening. De daders zijn spoorloos. Buurtbewoners reageren geschrokken: “Het is net als in de film: naar de man toestappen en hem neerschieten.”

Nette Loots, Theo Derkinderen, Jef Wyckmans

Lire la suite:
Gazet van Antwerpen »

Ruben uit Elewijt deelde ooit het podium met Meat Loaf: 'Een echte rockster, een geboren performer''Hij kon zich niet bedwingen, hij was een echte rockster, maar een vriendelijke en eentje met beide voetjes op de grond', vertelt Ruben.

In het ontroerende 'Uurwerk' beheerst Ane Riel het literaire raderwerk als een Zwitserse horlogeEen oude vrouw, een klok en een vrolijk buurjongetje: meer heeft de Deense Ane Riel niet nodig om een tijdbom van een boek te schrijven.

Kaat doorbrak neerwaartse spiraal dankzij een professionele coach: 'Ik heb vertrouwen in het leven'Deze week: Kaat Vanophalvens (18), student orthopedagogie. Drie jaar geleden stopte ze met school en zat ze in een neerwaartse spiraal, maar dankzij een professionele coach vond ze de sleutel om die te doorbreken.

Tom Van Grieken (Vlaams Belang): 'Vlaanderen is een tweede België aan het worden'In een interview met De Zondag legt de voorzitter van het Vlaams Belang, Tom Van Grieken (35), het partijstandpunt rond vaccinatieplicht uit, en verdedigt hij de aanduiding van een anti-vaccinveearts voor de hoorzittingen over de kwestie. Hij geeft ook bakkenvol kritiek op de N-VA. Goed zo, beter dan omgekeerd. Het zou vreselijk zijn moest België een tweede Vlaanderen aan het worden zijn. We gaan met de NVA verder en verder weg van het onafhankelijkheidsstreven. Die salon rcist zijn leugens zijn zo doorzichtig. Dat ze eens een begroting maken. Maar dat kunnen ze niet.

Het leven wordt een beetje aangenamer: we zitten in fase rood en dat is een stevige versoepelingHet Overlegcomité heeft een coronabarometer in het leven geroepen en zet die onmiddellijk op rood. Klinkt onheilspellend maar eigenlijk houdt dat een stevi... Ik mag hopen dat deze titel ironisch bedoeld is? Barometer corona Booster Wat voor wetenschappelijk termen Applaus Aan de regering Komaan people! Gooi alles open! Laat iedereen binnen!! Geen scannen meer!

Welke vragen heb jij over de nieuwste beslissingen van het Overlegcomité? Laat het ons weten, wij zoeken een antwoordWelke vragen heb jij over de nieuwste beslissingen van het Overlegcomité? Laat het ons weten, wij zoeken een antwoord vrtnws En dan die leugens van De Croo tijdens de 'persconferentie'. 'Het CST is een veilig middel maar we zullen het geen dag langer gebruiken dan nodig'... Twee flagrante leugens in één zin! Misselijkmakend. Waarom bestaat er geen kritische pers meer ? Vinden jullie dit allemaal zelf wel nog normaal ? Is het brainwashen zo ver gevorderd? Een schande . failedstate Wat een zeldzaam gepruts. Een barometer die perspectief moet geven, maar niets staat vast en niets is hard…

Aartselaar - Een 39-jarige Brit is zaterdagavond in koelen bloede doodgeschoten voor zijn appartement in de Baron Van Ertbornstraat, in het centrum van Aartselaar.09:04 Zo'n vier jaar geleden maakte musicalacteur Ruben Van Keer een jongensdroom waar.© GF / Alex Nyborg Madsen Alma woont aan het eind van een doodlopende straat, waar ze haar trage dagen alleen slijt.© Filip Naudts 'Een gedachte begint vaak als een klein diertje, maar hoe langer je ze in je hoofd houdt, hoe meer ze uitgroeit tot een monster.

Toen de man met zijn auto arriveerde aan zijn woonst, werd hij onmiddellijk onder vuur genomen door een schutter die hem stond op te wachten. Alles wijst in de richting van een professionele afrekening. De voorstelling werd gespeeld voor volle zalen in Londen, Manchester en het Canadese Toronto, de plaats waar Ruben samen met de zanger op het podium stond. De daders zijn spoorloos. Dan duurt het soms een uur voor ze weer recht kan krabbelen. Buurtbewoners reageren geschrokken: “Het is net als in de film: naar de man toestappen en hem neerschieten. "Het was een musical enkel en alleen met muziek van het populaire 'Bat Out of Hell' -album van Meat Loaf.” Nette Loots, Theo Derkinderen, Jef Wyckmans Vandaag om 12:10 . Ik voelde me ook niet vrij, ik dacht: er wordt mij opgelegd om mijn school af te maken om daarna te gaan werken en uiteindelijk dood te gaan.