Helft gecontroleerde sociale huurders heeft eigendom in buitenland: 'We verbreken dan meteen huurcontract'

23-11-22 20:22:00

Vrtnws

Helft gecontroleerde sociale huurders heeft eigendom in buitenland: 'We verbreken dan meteen huurcontract' vrtnws

Helft gecontroleerde sociale huurders heeft eigendom in buitenland: "We verbreken dan meteen huurcontract"De helft van de gecontroleerde sociale huurders blijkt een eigendom te hebben in het buitenland, ook al hebben ze daar volgens de wet geen recht op. "Het is echt belangrijk dat de schaarse sociale woningen gaan naar de mensen die er echt nood aan hebben", zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA), die oproept om nog meer te controleren.

Lina El Bakkali15 minHet is in België niet toegelaten om een sociale woning te huren als je een eigendom hebt, of dat nu in het binnen- of buitenland is. "Bij een vermoeden dat daar misbruik van wordt gemaakt, wordt daarop gecontroleerd", zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). Intussen werden al 669 onderzoeken uitgevoerd, waarbij zo'n 46% procent tegen de lamp liep. "De helft van de gecontroleerde huurders blijkt dus een eigendom in het buitenland te hebben."

Lire la suite:
VRT NWS »

👍👍👍 Zie eerst dat jullie de legale maffias van boven aanpakken kuch kuch 'in de politiek' alvorens helemaal beneden te beginnen aub. Wat de modale mens al 20 jaar weet, heeft de politiek nu pas ontdekt… De andere helft hebben ze niet gevonden😋 ja zelfs mensen met beperking die toevallig een stukje grond hebben geërfd moeten het stukje onbewoonbare grond verkopen anders worden ze uit hun appartement gezet. (sociale woning)

Zit wie die sociale woningen heeft toegekend/uitgedeeld al in den bak ? Eigendom in het thuisland. Durf het te benoemen zoals het is Alléén zijn er nog maar een 600 gecontroleerd van de vele duizenden. Maar het is een begin. Nu nog proberen beslag te leggen op eigendommen in Marokko, veel geluk! Gaan ze er eindelijk iets aan doen? eerst zien en dan geloven😏

Zal in Nederland wel niet anders zijn Wanneer worden allochtonen gecontroleerd ?

VS en Wales domineren elk een helft: 1-1 - Sport/VoetbalmagazineIn een wedstrijd met twee gezichten - de VS heersend in de eerste en Wales top in de tweede helft - opende Timothy Weah in de 36e minuut de score voor de

de andere helft zijn belgen Het percentage zegt weinig.het zijn gerichte controles al een geluk dat het slaagpercentage hoog is.hoe zit het met de verhouding sociaal bewoners en gecontroleerden? Want dan wordt het art. minder sensationeel en is het al moeilijker om de stempel sociaal = profiteur te gebruike

Is hier niet anders.. vraag het onze Turkse medemens oa en die zullen je ook vol trots vertellen over dikke eigen woningen in land van herkomst.. En de ‘terugbetaling’ .. dát wil ik nog wel es zien !! 😡😡 Nu al? Ik hoop dat het te weinig betaalde gedurende al die jaren ook terugbetaald moet worden. Ongelofelijk. Al jarenlang zijn mensen hier aan het wachten op een sociale woning. Waar wachten die andere verhuurmaatschappijen nog op om dit te controleren ?

dat ze dan in Antwerpen maar eens altijd goed controleren 🤬 Dat er bij zijn die goed verdienen met hun eigendom zal wel zijn maar met de andere restrictieve maatregelen al genomen en nog in de pipeline zal men met gaten in de schoenen nog een sociale woning mogen wonen. En wie zijn dat de 100.000 asielzoekers.

De controle in Marokko en Turkije zou veel strenger moeten zijn,iedereen weet dat er veel fraude is!!Maar de pamperbende durft niet ingrijpen!!

Uitgerekend Gareth Bale schiet Wales naar gelijkspel na zwakke eerste helft tegen de VSWales is in zijn eerste WK-wedstrijd sinds 1958 niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen de Verenigde Staten. De Welshmen werkten een zwakke eerste helft af en zagen de VS verdiend op voorsprong komen via Timothy Weah. Diep in de tweede helft lokte Gareth Bale een penalty uit en zette die ook feilloos om. Het eerste gelijkspel van dit WK.

Als je daarover nog verbaasd bent, stem je waarschijnlijk links. Wat een heksenjacht. Over welk percentage van het totaal aantal sociale huurders gaat het? En hoeveel middelen werden daarvoor ingezet? Meer controles en onverbiddelijke acties..... onmiddellijk!!! Hoeveel gepensioneerde Marokkanen wonen in hun geboorteland en houden hun sociale woning hier aan? Eens per jaar komen ze dan nog eens onze gezondheidszorg pluimen en dan zijn ze terug weg. Uiteraard houden ze hun soc. woning, wat dacht je …

Huis in Marokko, 100den euro maandelijks opsturen, kilo’s goederen die hier in Borgerhout wekelijks worden opgestuurd en dan leven op belastinggeld, zo gaat het al decennia! Melken maar die koe! Ps. Mijn ex schoonvader had 2 huizen in Tanger, heel zijn leven in soc. app. gewoond! Dat weten wij al reeds heel lang dat er veel alleen naar hier komen om te profiteren van onze zuur verdiende centen, alles terug betalen met terugwerkende kracht en een dikke boete erboven op, en éénmaal alles betaald het land uit de hele familie .

Da komt ervan als ge jaren gratis ocmw geeft zonder controles. Al jaren gaan die moslims in het groot verlof met hun gekregen centen naar hun herkomst land. Iedereen weet dat behalve de politiek. direct buitenzwieren die profiteurs Fraude. Hierom dus

Zorgvolmacht zit in de lift: “In de eerste helft van dit jaar werden er 21,3 procent meer afgesloten”Almaar meer mensen willen tot op het einde van hun leven én zelfs daarna de controle over hun eigendom behouden, zo blijkt uit de net bekend gemaakte Familiebarometer van de Federatie van het Notariaat (Fednot). Zowel de geregistreerde zorgvolmachten en verklaringen van voorkeur als de erfovereenkomsten, schenkingen en testamenten zitten duidelijk in de lift.

+het land uit, en de wegkijkende/omkijkende ambtenaar die het toen goedkeurde mag mee. Is het eigenlijk de taak van een sociale verhuurmaatschappij om dit te onderzoeken? Moet dit niet gebeuren door de fiscale inspectie want op de fiscale aangifte dient toch vermeld te worden of men eigendommen in het buitenland heeft, dus toch fiscale inbreuk 🤔

Wat iedereen al wist ….maar sommigen niet wilden bevestigd zien.. Beter,stuur ze onmiddellijk naar hun verblijven ! En moeten zij ook een terugbetaling doen van de huur ? Amai dan gaan er veel sociale huurwoningen vrij komen 👌 Vermeld er dan ook onmiddellijk de oorsprong bij. Hoeveel huurders zijn er gecontroleerd? 10 ?

Dus neem maar een koopwoning? Ach en hoe zou dat in NL zijn?

Na Man. United: heeft Ronaldo nog een plek bij een Europese topclub? - Sport/VoetbalmagazineRonaldo verlaat Manchester United via de achterdeur, nadat hij de club nog met de grond gelijk maakte. Maar kwam die malaise er niet vooral na zijn komst?

De helft... En ik moet maar dokken. Tof! Die eigendom is dan vast een krot geitenstal. Ale, dat beweren politici en media toch altijd. En toch is er bij OCMW's en Huisvestingsmaatschappijen discriminatie tov de 'Belg'. Eigen ervaring, hoe ik zie dat 'anderen' mij voorbijsteken op de wachtlijst ... ( En dat hoor ik ook van andere kandidaten )

Als kandidaat huurder mocht ik 6 maand geleden in Tielt-Winge , en 6 weken geleden in Sint-Katelijne-Waver , naar een woning gaan kijken in een nieuwe wijk. In beide gevallen, was ik van de 30 bezoekers, de enige Belg ... en zona de enige die Nederlands begrijpt. Liegen en bedriegen. Als autochtoon financieren we de rijkdom van de allochtonen. Kotsbeu. Wanneer verkiezingen ?

46% van de 669 die werden gecontroleerd. Dat zijn 308 mensen. Er zijn meer dan 175000 sociale woningen. Dat is geen excuus, maar toch een beetje in perspectief plaatsen. Ter vergelijking; er moest reeds voor 79 miljoen Euro aan coronasteun worden teruggevorderd stemmingmakerij Je zou denken 1 op 10, maar nee, de helft. de HELFT.

Vooral in Wallonië, het zit hier overvol van de - 60 jarigen.... Ben benieuwd voor de cijfers hier in limburg🙃 No shit sherlock... is voor ons helemaal geen verrassing. We waarschuwen hier al jaren voor...

Ook Mexico en Polen, dat penalty mist, komen niet tot scoren - Sport/VoetbalmagazineIn een evenwichtige eerste helft waren de kansen schaars. Een luid aangemoedigd Mexico had aanvankelijk het initiatief maar kon dat overwicht moeilijk

Erg dat dit zo lang geduurd heeft. Het systeem werkt! Waar is de tijd dat nog onafhankelijk was en een ombudsman had die af en toe ook eens een factcheck deed van wat de regering(en) te vertellen had Is pauwelt al met pensioen? Een gedeelde erfenis (schuur met weiland) samen met familieleden die daar wonen, is ook eigendom!

Goed zo😊 Belgistan aan de Noordzee! Goh, ik wacht al 16 jaar op een sociale woning.. 16 jaar!!!!!!! En schadevergoeding voor de onterecht gewoonde maanden ? Maar ze vergeten het effectief bewonen te controleren. Kan hier al verschillende woningen aanwijzen. 1 zelf niet bewoond vanaf begin jaren 90' Dus is er geen controle!!!!

En wederom zijn jullie verrast ? Het land uitzetten als ze voor deze sociale fraude gepakt worden.

Waarom België de begrotingsbelhamel van Europa is: 'De budgetttaire nonchalance is hier veel te groot'Waarom België de begrotingsbelhamel van Europa is: 'De budgetttaire nonchalance is hier veel te groot' vrtnws Je verwacht het niet he. Miljoenen naar klimaatdinges in Afrika, miljoenen naar moestuintjes aan de andere kant van de wereld, miljoenen aan onze 5 regeringen,... gelukkig geven ze niks aan EIGEN bevolking of de put had nog dieper geweest. belgieisdood morsdood Dit amateurisme is niet verenigbaar met Vlaanderen Opdoeken dat NepLand Vivaldi is gevallen Toekomst is Vlaanderen in EU 2.0 India, officieel de Republiek India, is een land in Zuid-Azië. Met 1.326.093.247 inwoners is het na de Volksrepubliek China het grootste land ter wereld naar inwonertal.

32 van 89 soc huisvestingsmaatschappijen 2 soc verhuurkantoren onderzoeken de 'huurders'.Je mag max 25.850 op spaarboekje hebben om in aanmerking te komen. Meer dan de helft fraudeurs heeft eigendom in t buitenland.... Verplicht onderzoek nr eigendom voor toewijzing! Terecht. Eindelijk eens iemand die onrecht terecht bestrijdt. Maar volgens de linkse deugers kan dat niet.

Laat me weeral eens hartelijk lachen Wat een verrassing toch 🤭

Samenleving Helft gecontroleerde sociale huurders heeft eigendom in buitenland: "We verbreken dan meteen huurcontract" De helft van de gecontroleerde sociale huurders blijkt een eigendom te hebben in het buitenland, ook al hebben ze daar volgens de wet geen recht op.Bijgewerkt: vandaag Bron: belga De Verenigde Staten en Wales hebben maandag 1-1 gelijkgespeeld op de eerste speeldag in WK-groep B.Sleutelmoment: Diep in de tweede helft lokte de Welshe sterspeler Gareth Bale een strafschop uit.het aantal zorgvolmachten dit jaar spectaculair stijgt .

"Het is echt belangrijk dat de schaarse sociale woningen gaan naar de mensen die er echt nood aan hebben", zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA), die oproept om nog meer te controleren. Lina El Bakkali 15 min Het is in België niet toegelaten om een sociale woning te huren als je een eigendom hebt, of dat nu in het binnen- of buitenland is. Gareth Bale lukte in de 82e minuut de gelijkmaker vanaf de strafschopstip. "Bij een vermoeden dat daar misbruik van wordt gemaakt, wordt daarop gecontroleerd", zegt Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). Weah maakte een fraai doelpunt en was in de eerste helft de gevaarlijkste man bij de VS. Intussen werden al 669 onderzoeken uitgevoerd, waarbij zo'n 46% procent tegen de lamp liep. Weah zette voor, Rodon verschalkte ei zo na zijn eigen doelman Hennessey. "De helft van de gecontroleerde huurders blijkt dus een eigendom in het buitenland te hebben. “Wie liever een vertrouweling als bewindvoerder heeft, kan een zogenaamde verklaring van voorkeur opmaken zolang hij of zij nog gezond van geest is”, legt notaris Helena Verwimp uit in het persbericht.

" "Binnen ons onderzoek gaat het over zo'n driehonderd mensen, maar bijvoorbeeld Antwerpen, Lier en Hamme hebben ook een eigen opsporingssysteem. In de 36e minuut kwamen de Verenigde Staten verdiend op voorsprong. Hij werd in de basis verwacht bij Wales, maar moest het stellen met een invalbeurt van 45 minuten. Daarmee zijn nog zo'n honderd mensen betrapt. In totaal gaat het nu dus over een vierhonderdtal mensen. De zoon van voormalig Gouden Bal-winnaar George Weah duwde de bal voorbij Hennessey." Verbreking huurcontract "Het is echt belangrijk dat de schaarse sociale woningen gaan naar de mensen die er echt nood aan hebben", zegt Diependaele. Wales plooide in de eerste helft met vijf achterin terug en grossierde in slordigheden. "En dat zijn niet de mensen met een eigendom. Timothy Weah. Maar ook het klassieke testament blijft het goed doen.

In dat geval verbreken we het huurcontract en gaat de woning naar iemand die er recht op heeft. We gaan dan ook na hoelang de persoon al in die frauduleuze toestand zit. Wales domineerde, zonder echt grote kansen te creëren. Nochtans sukkelt hij al een heel jaar met blessures en beperkte hij zich het afgelopen jaar vooral tot korte invalbeurten, maar bondscoach Rob Page verkoos Bale dus boven Kieffer Moore in de spits. De sociale huisvestingsmaatschappij kan de sociale toeslag, die de persoon dan ten onrechte heeft ontvangen, terugvorderen." Veel mensen verbreken nu zelf het huurcontract Matthias Diependaele, Vlaams minister van Wonen (N-VA) "We merken dat heel wat mensen die onterecht een sociale woning hadden, nu zelf het huurcontract verbreken. Met nog ruim tien minuten te spelen, haalde Zimmerman de Welshe superster Bale neer in het strafschopgebied. Zo vermijden ze dat ze dat ze de sociale toeslag moeten terugbetalen. Maar liefst 72% balbezit had de VS bij momenten. Met 21.

Al hebben we daar geen cijfers van. Met elk 1 punt volgen Wales en de VS op twee punten van leider Engeland in poule B." "Momenteel voeren maar 32 van 89 sociale huisvestingsmaatschappijen en 2 sociale verhuurkantoren die onderzoeken uit", zegt Diependaele. "Dat is dus niet eens de helft. Meteen daarna mikte Sargent op de paal. Er is dus nog veel verbetering mogelijk. Het zou ideaal zijn dat iedereen erop controleert.

" Meer weten over . Naarmate de eerste helft vorderde, werd het overwicht in het balbezit ook omgezet in een doelpunt voor de Amerikanen.