Heel gezin besmet en toch moet zoon naar school: “Het virus hier indijken met tests en quarantaines? Dat is een illusie”

18-01-22 13:18:00

Heel gezin besmet en toch moet zoon naar school: “Het virus hier indijken met tests en quarantaines? Dat is een illusie”

Onderwijs

Heel gezin besmet en toch moet zoon naar school: “Het virus hier indijken met tests en quarantaines? Dat is een illusie”

Alle andere gezinsleden zijn besmet en toch moest de 13-jarige zoon van Tom (43) uit Deinze maandag naar de klas. De quarantaineregels voor kinderen roepen...

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Waarom zou je het virus willen indijken?

Djokovic, de belichaming van het idee dat regels niet gelden voor de rijken en machtigenDe Servische toptennisser Novak Djokovic is uit Australië gezet. Een gerechtelijke uitspraak maakt een eind aan de krachtmeting tussen topsport en het Aust... Dit is toch pure MISINFORMATIE! Hij had gewoon een visum om te gaan spelen in Australië!! Bovendien 👇 Hij komt dan ook uit Europa, toch?

Op zoek naar het geluksbrein met topneuroloog Steven Laureys: “Als je heel hard gelukkig wilt zijn, lukt het niet”Geluk zit voor een deftig stuk tussen onze oren, dat weet neuroloog Steven Laureys (53) als geen ander. Hij is een wereldautoriteit als het over ons brein ... Wereldautoriteit ? het kerkhof ligt er vol van . Wat we jammer genoeg nog niet van uw krant kunnen zeggen .

Je hond luistert mee: “Hou er rekening mee dat je hond heel wat woorden uit een gesprek kan herkennen”Honden kennen ongeveer evenveel woorden als een driejarige kleuter. Heel slimme honden kunnen tot wel duizend woorden of meer onthouden. Zo blijkt uit een ...

Regi geeft toe dat andere ‘liefde’ zijn huwelijk deed stuklopen: “Het is niet simpel op te lossen”Regi (45) is deze week Sergio Hermans reisgezel in Over de grens op VTM. De twee trekken naar het Baskenland. Tijdens de culinaire roadtrip vertelt de Limb...

Moeder van ontvoerde Dean (4) smeekt: “Laat mijn zoon op een veilige plek achter, dat is het enige wat ik vraag”“We staan doodsangsten uit”, zegt de moeder van de 4-jarige kleuter Dean Verberckmoes, die vrijdag verdwenen is in Sint-Gillis-Waas in het gezelschap van z... Wie googelt, vreest het ergste.

Moeder van ontvoerde Dean (4) smeekt: “Laat mijn zoon op een veilige plek achter, dat is het enige wat ik vraag”“We staan doodsangsten uit”, zegt de moeder van de 4-jarige kleuter Dean Verberckmoes, die vrijdag verdween in Sint-Gillis-Waas in het gezelschap van zijn ...

Alle andere gezinsleden zijn besmet en toch moest de 13-jarige zoon van Tom (43) uit Deinze maandag naar de klas.Vandaag om 13:59 Meike Wijers NRC Foto: AFP De Servische toptennisser Novak Djokovic is uit Australië gezet.“Ik zie geluk als: je kunnen aanpassen aan wat naar je hoofd wordt gegooid.23:08 ‘Seks verandert alles’, de nieuwe podcast van Het Nieuwsblad: “Als je seks ergens ervaart als een probleem, is er altijd een onderliggend verhaal” 1 SEKS VERANDERT ALLES.

De quarantaineregels voor kinderen roepen dermate veel vragen op dat de CLB’s ervoor pleiten om ze helemaal om te gooien. “We doen nu alsof we met testen en quarantaines het virus op scholen kunnen indijken. De soap rond de komst van de ongevaccineerde Novak Djokovic naar Australië is na twee weken vol plotwendingen ten einde . Dat is een illusie”, zegt Stefan Grielens van de vrije CLB’s. Kunnen we een ultiem voorschriftje contentement kopen? “Helaas. Jens Vancaeneghem ..