Havik en buizerd samen betrapt bij 'inbraak' in kippenhok: 'Ze hadden op hetzelfde moment hetzelfde idee'

Opvangcentrum Wilde Dieren in Nood uit Kapellen kreeg een melding van twee erg vreemde inbrekers in een kippenren

Vrtnws

25-01-22 18:40:00

BEKIJK: Havik en buizerd samen betrapt bij 'inbraak' in kippenhok: 'Ze hadden op zelfde moment zelfde idee' vrtnws

Opvangcentrum Wilde Dieren in Nood uit Kapellen kreeg een melding van twee erg vreemde inbrekers in een kippenren

Havik en buizerd samen betrapt bij "inbraak" in kippenhok: "Ze hadden op hetzelfde moment hetzelfde idee"In Brasschaat zijn een havik en een buizerd samen betrapt in een kippenren. "De twee roofvogels hadden op hetzelfde moment hetzelfde idee. De buizerd heeft de havik flink toegetakeld. De kippen overleefden het niet", zegt Dafne Van Mieghem van Wilde Dieren in Nood op Radio 2 Antwerpen.

Artikel van Radio 2Dennis van den Buijs31 minEen buizerd en een jonge havik die tegelijkertijd binnendringen in een kippenhok. Dat hadden de hulpverleners van Wilde Dieren in Nood in Kapellen nog nooit meegemaakt. "Toch kregen we daarover een oproep van een kippeneigenaar uit Brasschaat", vertelt Dafne Van Mieghem op Radio 2 Antwerpen.

Lire la suite: VRT NWS »

Dát wordt ‘n opstel waar ze niet goed van zullen zijn ! Zoals jullie het hier vertonen lijken het criminelen, ze hadden gewoon op het zelfde moment honger🤨

Franse twintiger ontsnapt aan 35 verkeersboetes omdat ze niet wist hoe trajectcontrole werktLiefst 35 snelheidsovertredingen beging een Franse twintiger, en toch komt ze er zonder straf van af. Ze wist immers niet hoe trajectcontroles werken, en o... Efkes haar charme bovenhalen zeker.

Ze kwamen uit heel Europa: ‘Wij zijn de dokters die de angstigen met liefde zullen genezen’Ze waren met velen, van alle leeftijden, en kwamen uit heel Europa. En ze luisterden naar bizarre figuren die grossieren in complottheorieën. ‘Men duwt een... Toch maar liever een vaccin die met liefde werd gezet.

Ze zijn vertrokken: Eli Iserbyt en co zijn op weg naar het WK veldrijden in AmerikaOnze veldrijders zijn vertrokken richting het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville (29-30 januari). De Belgische delegatie stapte maandag om 11 uu...

Factcheck: nee, Japan schafte verplichte covidvaccinatie niet af, ze wàs niet verplichtUit een bericht op sociale media zou blijken dat Japan verplichte vaccinatie met het coronavaccin zou hebben afgeschaft omwille van een bijwerking ervan. Dat klopt niet. Coronavaccinatie was nooit verplicht in Japan en die verplichting werd dus ook niet afgeschaft. Jullie factcheck is echt toch zo zielig Het voorstel tot verplichting is daarmee van tafel geveegd. Dus nee, Japan gaat NIET door met verplichten wegens teveel risico. En jullie hebben trouwens niets 'gechecked'. Dit bericht staat al 3 dagen op allerlei andere 'check sites'. Zoveelste copy/paste weer..

'Verbaast het dat jongeren amper nog geloven dat ze zelf een pensioen zullen hebben?'Philippe Nys, voorzitter van Jong VLD, hoopt dat de pensioenplannen van de federale regering niet opnieuw de rekening zullen doorschuiven naar de volgende generaties. 'Minister Lalieux zal de partijpolitiek moeten overstijgen.' Zijn die niet te veel bezig met de voetbal,i pad’s en computers om al aan zoiets te denken?velen gevolgd met drinken,uitgaan en drugs? Men moet de pensioenen privatiseren zoals in Nederland, daar liggen ze de helft hoger. het realisme van jongeren is soms confronterend !

Taylor Swift dient Damon Albarn van antwoord die zei dat ze haar songs niet zelf schrijftTaylor Swift dient Damon Albarn van antwoord die zei dat ze haar songs niet zelf schrijft vrtnws Beetje zoals het nieuws dat brengt. Dat wordt geschreven door de regering 🙄 Dit is geen nieuws.

Brasschaat Havik en buizerd samen betrapt bij "inbraak" in kippenhok: "Ze hadden op hetzelfde moment hetzelfde idee" In Brasschaat zijn een havik en een buizerd samen betrapt in een kippenren.© BELGAIMAGE Liefst 35 snelheidsovertredingen beging een Franse twintiger, en toch komt ze er zonder straf van af.Gisteren om 23:25 Ruud Goossens Foto: Kristof Vadino Ze waren met velen, van alle leeftijden, en kwamen uit heel Europa.© Olivier Matthys Onze veldrijders zijn vertrokken richting het WK veldrijden in het Amerikaanse Fayetteville (29-30 januari).

"De twee roofvogels hadden op hetzelfde moment hetzelfde idee. De buizerd heeft de havik flink toegetakeld.600 euro aan boetes. De kippen overleefden het niet", zegt Dafne Van Mieghem van Wilde Dieren in Nood op Radio 2 Antwerpen.’ Je kunt niet zeggen dat er volstrekt geen vrolijkheid te bespeuren was, zondagnamiddag ­tussen het Noordstation en het Jubelpark. Artikel van Radio 2 Dennis van den Buijs 31 min Een buizerd en een jonge havik die tegelijkertijd binnendringen in een kippenhok. Goed voor in totaal 2. Dat hadden de hulpverleners van Wilde Dieren in Nood in Kapellen nog nooit meegemaakt. vva Eli Iserbyt claimde eerder al het Belgische kopmanschap.

"Toch kregen we daarover een oproep van een kippeneigenaar uit Brasschaat", vertelt Dafne Van Mieghem op Radio 2 Antwerpen. Maar afgelopen week kwam heuglijk en verrassend nieuws voor Colombani: na de situatie aangevochten te hebben, moet ze het bedrag niet betalen en mag ze ook de punten op haar rijbewijs behouden.. De buizerd had de jonge havik het meest toegetakeld "Op één of andere manier hadden de twee roofvogels hetzelfde idee. Ze raakten helaas niet meer uit het hok en begonnen te vechten. De jonge vrouw kwam met de schrik vrij omdat ze alle overtredingen op hetzelfde traject had begaan en het dus geloofwaardig klonk toen ze uitlegde dat ze niet wist hoe trajectcontroles werken. De buizerd had de jonge havik het meest toegetakeld. De kippen overleefden de passage van de twee roofvogels niet. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

" Het opvangcentrum maakte zelfs heuse mugshots van de geveugelde inbrekers: Beeld: VOC Brasschaat/Kapellen Wilde Dieren in Nood waarschuwt kippeneigenaars om hun hok goed af te schermen voor roofvogels en andere kippenliefhebbers. De beide vogels bleken na een nachtje brommen in het opvangcentrum voldoende hersteld. Bekijk de beelden van de vrijlating van de havik hieronder: Videospeler inladen...

Buizerd en havik gaan elkaar te lijf in kippenhok: "Twee inbrekers op heterdaad betrapt" Meer weten over .