Gert en co ruilen Saint-Tropez voor Antwerpen

Gert en co ruilen Saint-Tropez voor Antwerpen

Gert Verhulst, Play4

24-01-22 10:39:00

Gert en co ruilen Saint-Tropez voor Antwerpen

Nieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor ‘De Verhulstjes’: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor d...

dvgVandaag om 08:29Nieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor De Verhulstjes: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor de andere. Nadat vorig jaar werd gefilmd in het Franse Saint-Tropez, wordt het derde seizoen gedraaid in Antwerpen. Pater familias Gert heeft er verschillende appartementen, ook zijn kinderen Viktor en Marie wonen er. In de nieuwe afleveringen lopen de camera’s onder meer mee tijdens de kerstperiode en achter de schermen bij Dancing with the Stars. Te zien later dit voorjaar.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

WHO CARES !!!!!!!!!!!!! Mediageile narcisten !!!!!!!!!!!!

Gert en co ruilen Saint-Tropez voor AntwerpenNieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor ‘De Verhulstjes’: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor d...

Cameron Puertas, troisième recrue hivernale de l’Union Saint-GilloiseLe club bruxellois poursuit son mercato hivernal.

Saint-Trond – Seraing: les Métallos doivent renouer avec la victoire (direct à 18h30)Après six défaites consécutives, les Sérésiens doivent impérativement mettre fin à cette spirale négative pour ne pas sombrer au donc du classement.

Union SG – Genk: le leader saint-gillois veut poursuivre sur sa lancée (direct à 16h)L’Union Saint-Gilloise accueille le Racing Genk, ce dimanche, dans le cadre de la 23e journée du championnat de Belgique.

Gert en co ruilen Saint-Tropez voor AntwerpenNieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor ‘De Verhulstjes’: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor d...

Inwoners Borsbeek willen niet bij Antwerpen horen: “Ik zie dat echt niet zitten”Er lijken maar weinig inwoners van Borsbeek gewonnen voor een fusie met Antwerpen. Gisteren raakte bekend dat het gemeentebestuur van Borsbeek niet alleen ... De uitdienende kankerplek van Antwerpen verdringt kleine gemeenten. Anderzijds is het neoliberaal wanbeleid ook op lokaal beleid (exclusief burgemeester) de oorzaak. Je zou ook verwachten dat de bevolking hierover wordt gecontacteerd, toch? Of permitteert de politiek alles?

Nieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor ‘De Verhulstjes’: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor de andere. Nadat vorig jaar werd gefilmd in het Franse Saint-Tropez, wordt het derde seizoen gedraaid in Antwerpen. dvg Vandaag om 08:29 Nieuwe afleveringen en een nieuwe locatie voor De Verhulstjes: de realityreeks rond Gert Verhulst (53) en zijn gezin ruilt straks de ene havenstad voor de andere. Nadat vorig jaar werd gefilmd in het Franse Saint-Tropez, wordt het derde seizoen gedraaid in Antwerpen. Pater familias Gert heeft er verschillende appartementen, ook zijn kinderen Viktor en Marie wonen er. In de nieuwe afleveringen lopen de camera’s onder meer mee tijdens de kerstperiode en achter de schermen bij Dancing with the Stars. Te zien later dit voorjaar. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.