Gemachtigd opzichter Karin (57) aangereden aan schoolpoort: “Wat als er ook net een kind overstak?”

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 50%

Karin McCartney (57) is dinsdagmiddag aangereden aan de schoolpoort van basisschool Heilig Hart aan Tereken in Sint-Niklaas. De vrouw stond er als gemachtigd opzichter om ouders en schoolkinderen veilig de straat te laten oversteken, toen ze plots meters werd meegesleurd door een bestuurder die haar niet had opgemerkt. De school trekt aan de alarmbel en wil dat er voorzichtiger wordt gereden in de schoolomgeving.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Gematigd opzichter Karin (57) aangereden aan schoolpoort: “Wat als er ook net een kind overstak?”Karin McCartney (57) is dinsdagmiddag aangereden aan de schoolpoort van basisschool Heilig Hart aan Tereken in Sint-Niklaas. De vrouw stond er als gematigd opzichter om ouders en schoolkinderen veilig de straat te laten oversteken, toen ze plots meters werd meegesleurd door een bestuurder die haar niet had opgemerkt. De school trekt aan de alarmbel en wil dat er voorzichtiger wordt gereden in de schoolomgeving.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Weerbericht: Mogelijk wat regen aan de kustHet blijft dinsdag vaak bewolkt. Het is wel droog, behalve aan de kust waar wat lichte regen niet uitgesloten is. Het KMI verwacht maxima tussen 15 en 20 graden. De wind waait matig tot vrij krachtig.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Mogelijk wat regen aan de kustHet blijft dinsdag vaak bewolkt. Het is wel droog, behalve aan de kust waar wat lichte regen niet uitgesloten is.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Straks weet iedereen wat reuzen als Apple en Walmart uitstotenCalifornië gaat bedrijven verplichten om open kaart te spelen over hun uitstoot van broeikasgassen. Met die potentiële gamechanger speelt de Amerikaanse staat eens te meer klimaatpionier.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Ook jonge artiesten verkopen hun muziekrechten: je weet maar nooit wat er nog mislooptOp haar 38e heeft Katy Perry nog flink stuk carrière voor de boeg, maar toch verkocht ze haar muziekrechten al voor 225 miljoen dollar. Ook jonge artiesten deinzen er niet meer voor terug om hun rechten nu al af te staan. Want je weet maar nooit dat er nog een schandaal losbarst.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Wat is het verschil tussen een boxspring en een normale matras?Wie op zoek gaat naar een nieuw bed, komt al snel voor de keuze te staan: een boxspring of een gewone matras. Wat is voor jou de beste keuze?
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »