Geen verhuis naar Gent: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonen

23-01-22 19:23:00

'Ik ben geboren en getogen in Sint-Niklaas. De stad kampt met problemen en een zwak bestuur.'

Conner Rousseau

'Ik ben geboren en getogen in Sint-Niklaas. De stad kampt met problemen en een zwak bestuur.'

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonen en wil er iets duurzaams uitbouwen voor zijn partij. Dat kondigde hij zondagmiddag aan op een persmoment in Sint-Niklaas. Gent, de stad waarvan de jongste maanden gezegd werd dat hij naar daar zou verhuizen, is volgens de partijvoorzitter in goede handen.

'Vandaag heb ik een positieve keuze gemaakt voor Sint-Niklaas', verklaarde hij. Gent is volgens hem momenteel in goede handen. 'Ik ben geboren en getogen in Sint-Niklaas. De stad kampt met problemen en een zwak bestuur', stelde hij.In Sint-Niklaas gaat Rousseau voor een vernieuwing. Dat houdt in dat de gemeenteraadsleden Christel Geerts en Gaspard Van Peteghem een stap opzij zetten en na de zomer hun plaats overlaten aan Steve Vonck en Sara Salarkiya. 'Het is niet evident om je moeder (Christel Geerts) te vragen om een stap opzij te zetten', erkende hij.

Lire la suite:
Knack »

En…Conner Zoro is aangekomen…Sint Niklaas is gered

Gedaan met speculaties: Conner Rousseau blijft in Sint-Niklaas wonenVooruit-voorzitter Conner Rousseau geeft deze zondagnamiddag een persconferentie in zijn thuisstad Sint-Niklaas om aan te kondigen dat hij verhuist naar… S... Dat hij maar naar het verre oosten verhuist het liegebeest!!

1.500 motoren brullen voor kleine Dean (4): Markt in Sint-Niklaas stroomt volDe Grote Markt in Sint-Niklaas stroomt vol met motoren. Die komen er samen ter ere van kleine Dean (4), die eerder deze week dood werd teruggevonden in Ned...

1.500 motoren brullen voor kleine Dean (4): Markt in Sint-Niklaas stroomt volDe Grote Markt in Sint-Niklaas stroomt vol met motoren. Die komen er samen ter ere van kleine Dean (4), die eerder deze week dood werd teruggevonden in Ned... Mooi gebaar nadien allen naar Brussel ❤️❤️

Home-invasion in Sint-Amandsberg: dochters (16 en 20) waren alleen thuis, twee verdachten opgepaktIn Sint-Amandsberg heeft zaterdagavond een home-invasion plaatsgevonden. De bewoners van de woning in de Johannes Hartmannlaan werden gekneveld, twee verda...

Slechtvalkenkast aan Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder moet duivenplaag verhelpenAan het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder is er een nestkast geïnstalleerd voor een slechtvalk. Dat lijkt me nu inderdaad ook even heel belangrijk nieuws. En die verlenging van de pandemiewet, hoe zit dat juist? Blij met eens 'ander' nieuws. Corona hebben we ondertussen gehad.

DPG Media Privacy GateSinterklaas past beter voor een socialist. Jammer khad u hier graag eens ontmoet in de supermarkt

Rousseau wees erop dat hij zeer jong in de politiek is gegaan en dat hij door zijn voorzitterschap, regeringsvorming en zijn job als Vlaams Parlementslid geen tijd heeft gehad om zich te settelen.Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.Sint-Niklaas - De Grote Markt in Sint-Niklaas stroomt vol met motoren.Actie voor Dean, 1.

'Daardoor is een persoonlijke beslissing nu een politieke beslissing geworden.' De vraag was waar hij de meeste impact zou kunnen hebben als nationaal figuur. Vandaag om 12:06 Daarmee komt een einde aan de speculaties die de kop opstaken toen hij in 2019 partijvoorzitter werd. 'Vandaag heb ik een positieve keuze gemaakt voor Sint-Niklaas', verklaarde hij. Om 11 uur vanochtend kwamen de eerste motards al toe op de Grote Markt in Sint-Niklaas. Gent is volgens hem momenteel in goede handen. Ook Aalst, waar Vooruit het al decennia lastig heeft, werd al eens genoemd. 'Ik ben geboren en getogen in Sint-Niklaas. Om 11 uur vanochtend kwamen de eerste motards al toe op de Grote Markt in Sint-Niklaas.

De stad kampt met problemen en een zwak bestuur', stelde hij.A schepen en ook twee jaar burgemeester was.500. In Sint-Niklaas gaat Rousseau voor een vernieuwing. Dat houdt in dat de gemeenteraadsleden Christel Geerts en Gaspard Van Peteghem een stap opzij zetten en na de zomer hun plaats overlaten aan Steve Vonck en Sara Salarkiya.. 'Het is niet evident om je moeder (Christel Geerts) te vragen om een stap opzij te zetten', erkende hij. Ook de organisatoren van de wake van afgelopen dinsdag in Sint-Niklaas zullen aanwezig zijn op de herdenking door de motorrijders. Op vragen over een burgemeesterschap in Sint-Niklaas en de geldende cumulregels binnen de partij, wees Rousseau erop dat de statuten momenteel herzien worden. De actie werd georganiseerd door De samenkomst is een organisatie van motorclubs Crusaders For Justice, The Original Wingmen en Punishers LEMC Limburg.

'Maar ik wil door geen enkel artikel (in de statuten) beperkt worden om de sterkste mensen in te zetten' bij de verkiezingen, benadrukte hij. Hij verduidelijkte dat het principe van de decumul wel behouden zal blijven, maar dat men steeds een uitzondering kan vragen, die dan moet worden goedgekeurd. Lees ook: .