Fotograaf filmt sprookjesachtig winterlandschap

Fotograaf filmt sprookjesachtig winterlandschap

Gezien?, Natuur

21-01-22 23:06:00

Fotograaf filmt sprookjesachtig winterlandschap

De Griekse fotograaf Stefanos heeft prachtige beelden gefilmd van een winters landschap. De bomen zijn bedekt onder een dik pak sneeuw en de lucht is helde...

Vandaag om 15:22Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Ik veronderstel dat het daar behoorlijk koud was, zoals in sprookjes?

POLL: wie is de beste doelman uit de geschiedenis van de Premier League?2021/22 is het 30ste seizoen van de PremierLeague. Sport/Voetbalmagazine gaat samen met u op zoek naar de protagonisten uit die 30 jaar. Vandaag deel 4: de keepers. Doe onze poll! 👉 Sowieso iemand van Man Utd: van der Sar of Peter Schmeichel op kop.

Mort de Gaspard Ulliel: ce que l’on sait de son accident de skiL’acteur français Gaspard Ulliel est décédé ce mercredi 19 janvier 2022 des suites d’un accident de ski. Voici ce que l’on sait sur les circonstances de sa...

L'Otan juge 'inacceptable' l'exigence de Moscou d'un retrait de Bulgarie et de RoumanieL'Otan a rejeté vendredi la demande de la Russie d'un retrait des troupes étrangères de l'Alliance présentes en Bulgarie... Elle va vite l'OTAN. C'est chouette.

Poll: wie is de beste trainer uit de geschiedenis van de Premier League?2021/22 is het dertigste seizoen van de Premier League. Sport/Voetbalmagazine gaat samen met u op zoek naar de protagonisten uit die dertig jaar. Vandaag het vijfde en laatste deel: de trainers.

Waarom de Franstalige partijen plots weer fors op de rem staan voor de coronabarometerNog voor het Overlegcomité over de coronabarometer kon beginnen, moest premier Alexander De Croo (Open VLD) vanmiddag al de plooien gladstrijken met de Fra... Hoofd van de South African Medical Assocation én ontdekker van de Omicron Variant Angelique Coetzee “Ik mocht van wetenschappers en Europese politici met geen woord reppen over het feit dat deze nieuwe variant zeer milde klachten veroorzaakt !” Daarom Die zijn nog niet gehypnotiseerd?

UE: Google fait appel de l'amende de 2,4 milliards d'euros pour son comparateur de prixGoogle a annoncé jeudi faire appel d'une décision de la justice européenne qui confirmait une amende de 2,4 milliards...

De Griekse fotograaf Stefanos heeft prachtige beelden gefilmd van een winters landschap. De bomen zijn bedekt onder een dik pak sneeuw en de lucht is helderblauw. “Dit is een nieuwe interpretatie van die typisch Griekse kleuren: blauw en wit,” zegt de fotograaf. Vandaag om 15:22 Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.