Finalist uit eerste seizoen ‘Big Brother’ wordt regiovoorzitter Kempense Vlaams Belang-afdelingen

Finalist uit eerste seizoen ‘Big Brother’ wordt regiovoorzitter Kempense Vlaams Belang-afdelingen

Uitgelicht

21-01-22 00:04:00

Finalist uit eerste seizoen ‘Big Brother’ wordt regiovoorzitter Kempense Vlaams Belang-afdelingen

Tijdens de nationale partijraad werden de nieuwe regiovoorzitters van Vlaams Belang benoemd. Voor de regio Kempen komt Bart Van Opstal aan het hoofd. Hij i...

Bart heeft een duidelijke missie: de gemeentelijke Vlaams Belang-afdelingen optimaal voorbereiden op de historisch belangrijke verkiezingen van 2024. Het ondersteunen van gemeentelijke Vlaams Belang-afdelingen bij de opmaak van hun verkiezingsprogramma en het verder uitbouwen van bekwame bestuursploegen zijn de eerste interne uitdagingen.

Ook de regio Voorkempen heeft een nieuwe voorzitter. Dat is Wouter Bollansée geworden. Hij is 37 jaar, gemeenteraadslid en voorzitter van Vlaams Belang Zoersel en werkt voor de partij als nationaal evenementenverantwoordelijke.Wouter Bollansée.

Lire la suite: Gazet van Antwerpen »

Voor eerst in 200 jaar wolf gespot in Vlaams-BrabantOp een druk kruispunt in Heverlee is met zekerheid de eerste wolf in bijna 200 jaar in Vlaams-Brabant gespot. De beelden werden op 30 december 2021 geschot...

Voor het eerst in 200 jaar duikt wolf in Vlaams-Brabant opIn Heverlee bij Leuven is eind vorig jaar een wolf gespot. Dat meldt Jan Loos van Welkom Wolf donderdag. Het is de eerste keer in tweehonderd jaar dat er een wolf in Vlaams-Brabant wordt opgemerkt. 😡👎

Omstreden slachthuis in Tielt mag niet uitbreiden van Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA)De uitbreiding van het Exportslachthuis in Tielt van 1,5 miljoen geslachte varkens per jaar naar 2,4 miljoen komt er niet.

Vlaams mode-icoon Ghislaine Nuytten (67) overledenHet Vlaamse mode-icoon Ghislaine Nuytten is dinsdag overleden. Dat melden Humo en VRT NWS woensdag. Nuytten stierf op 67-jarige leeftijd aan een hartstilst... Dat bewijst nog maar eens hoe dodelijk die zogenaamde vaccins zijn. De gevaccineerden beginnen nu in alle landen bij bosjes te sterven. Je krijgt steeds meer de indruk dat die spuiten er alleen toe dienen om mensen kapot te spuiten. Met veel dank aan Beke en Vandenbroucke!!! Een prachtige, klassevolle dame, veel te vroeg heengegaan ....ik herinner me haar alsof het gisteren was. Veel sterkte aan de familie en vrienden.

Vlaams mode-icoon Ghislaine Nuytten (67) is overledenNuytten was het eerste Vlaamse internationale topmodel. Ze presenteerde in de jaren 80 en 90 modeprogramma's op de toenmalige BRT. Tussen al de bagger en de shit op Twitter weten blijkbaar velen niet hoe ze hierop moeten reageren. Wel ... Heel veel sterkte en medeleven voor familie en nabestaanden. Dat bewijst nog maar eens hoe dodelijk die zogenaamde vaccins zijn. De gevaccineerden beginnen nu in alle landen bij bosjes te sterven. Je krijgt steeds meer de indruk dat die spuiten er alleen toe dienen om mensen kapot te spuiten. Met veel dank aan Beke en Vandenbroucke!!! Jammer, veel te jong. RIP. Sterkte aan familie en vrienden.

Nu ook wolf gespot in Vlaams-Brabant, en dat was al 200 jaar geleden: “Wellicht zullen er de komende maanden steeds meer meldingen opduiken”Het is zover: de wolf is nu ook officieel gespot in Vlaams-Brabant. Op 30?december 2021 is voor het eerst in 200?jaar met zekerheid een wolf gezien. Dat ge... Ah nee, hij kan niemand verstaan.