Sam Bennett

Sam Bennett

Eerste koers, eerste overwinning voor Bennett bij Deceuninck-Quick Step in Tour Down Under

Daar is de eerste al voor Sam Bennett en Deceuninck - Quick-Step Cycling Team in de Tour Down Under.

21-01-20 19:29:00

Daar is de eerste al voor Sam Bennett en Deceuninck - Quick-Step Cycling Team in de Tour Down Under.

Sam Bennett heeft de openingsetappe in de 22e Tour Down Under (WorldTour) op zijn naam gebracht. De aanwinst van Deceuninck-Quick.Step sprintte na 150 km in Tanunda naar de zege voor onze landgenoot Jasper Philipsen en de Slovaak Erik Baska.

Keer gedeeldSam Bennett © Belga ImageHet peloton kreeg dinsdag vijf rondjes van 30 km voorgeschoteld met aankomst in Tanunda, een rit met een eerste kans voor de sprinters. Onderweg lagen er twee tussensprints, na 15 en 75 km, waar drie seconden te verdelen werden. Het Mitchelton-Scott van titelverdediger Daryl Impey toonde zich meteen gretig en hield het peloton onder controle in de eerste 15 km, waar Impey in de sprint de volle buit greep.

Le centre de vaccination au Heysel à moitié vide : des couacs informatiques mais aussi un manque d'engouement du personnel de santé France : graphique faussé, drapeaux inversés... les erreurs de la conférence de presse de Jean Castex Affaire Khashoggi : restrictions de visas américains pour 76 Saoudiens, et sanctions financières contre des responsables militaires

Pas daarna kreeg de vroege vlucht een vrijgeleide. Joey Rosskopf (CCC), Jarrad Drizners (UniSA), Michael Storer (Team Sunweb) en Dylan Sunderland (NTT) waagden hun kans en verzamelden maximaal 4:15 bonus. Rosskopf werd als laatste vluchter gegrepen op 35 km van het eind waarna Lotto Soudal het tempo opvoerde met Thomas De Gendt op kop en late aanvalspogingen weinig kans kregen. In de laatste 10 km namen de sprintersploegen Bora-hansgrohe, Deceuninck-Quick.Step, Lotto Soudal en UAE Emirates de controle en werd de sprintvoorbereiding ingezet.

In die sprint werd Bennett perfect gelanceerd door zijn ploegmaat Morkov en pakte hij zijn eerste zege voor z'n nieuwe werkgever, voor onze landgenoot Jasper Philipsen. Hij is meteen ook de eerste leider met vier tellen voorsprong op Philipsen en zes op Erik Baska. Daryl Impey staat vierde op zeven seconden. headtopics.com

Woensdag leggen de renners 135,8 km af van Woodside naar Stirling.Het peloton kreeg dinsdag vijf rondjes van 30 km voorgeschoteld met aankomst in Tanunda, een rit met een eerste kans voor de sprinters. Onderweg lagen er twee tussensprints, na 15 en 75 km, waar drie seconden te verdelen werden. Het Mitchelton-Scott van titelverdediger Daryl Impey toonde zich meteen gretig en hield het peloton onder controle in de eerste 15 km, waar Impey in de sprint de volle buit greep. Pas daarna kreeg de vroege vlucht een vrijgeleide. Joey Rosskopf (CCC), Jarrad Drizners (UniSA), Michael Storer (Team Sunweb) en Dylan Sunderland (NTT) waagden hun kans en verzamelden maximaal 4:15 bonus. Rosskopf werd als laatste vluchter gegrepen op 35 km van het eind waarna Lotto Soudal het tempo opvoerde met Thomas De Gendt op kop en late aanvalspogingen weinig kans kregen. In de laatste 10 km namen de sprintersploegen Bora-hansgrohe, Deceuninck-Quick.Step, Lotto Soudal en UAE Emirates de controle en werd de sprintvoorbereiding ingezet. In die sprint werd Bennett perfect gelanceerd door zijn ploegmaat Morkov en pakte hij zijn eerste zege voor z'n nieuwe werkgever, voor onze landgenoot Jasper Philipsen. Hij is meteen ook de eerste leider met vier tellen voorsprong op Philipsen en zes op Erik Baska. Daryl Impey staat vierde op zeven seconden. Woensdag leggen de renners 135,8 km af van Woodside naar Stirling.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Tour Down Under: Philipsen seulement battu par Bennett dans la première étape Sam Bennett n'a pas manqué sa première sous ses nouvelles couleurs. Mardi, le sprinteur de l'équipe Deceuninck-Quick Step a remporté...

'Voor buitenlanders is Anderlecht niet meer de eerste bestemming in België'Al enkele mercato's zoekt Anderlecht naar een witte merel voor zijn offensieve compartiment. Wordt het 'derde keer, goede keer' voor sportief directeur Michael Verschueren?

'Voor buitenlanders is Anderlecht niet meer de eerste bestemming in België'Anderlecht is zijn vooraanstaande plaats op de Belgische transfermarkt aan het verliezen. 'Als een speler mag kiezen tussen Young Boys Bern en Anderlecht, dan zal hij altijd voor het eerste gaan.' Michael Verschueren weet wat te doen, dus.

Eerste dag Australian Open valt in het water: Belgische matchen verplaatst naar dinsdag door regenAlison Van Uytvanck (WTA 47) en Greet Minnen (WTA 119) komen maandag niet in actie op de Australian Open. Hun eersterondewedstrijden zijn door regenval verplaatst naar dinsdag.

Eerste dag Australian Open valt in het water: Belgische matchen verplaatst naar dinsdag door regenAlison Van Uytvanck (WTA 47) en Greet Minnen (WTA 119) komen maandag niet in actie op de Australian Open. Hun eersterondewedstrijden zijn door regenval verplaatst naar dinsdag.