Een hart voor voetbal

16-01-22 18:56:00
Een hart voor voetbal

Een hart voor voetbal

Christian Eriksen dolt wat met zijn ex-ploegmaats in het oefencomplex van Inter Milan.Mattia Ozbot/getty‘Chiasso!’ was de kreet waarmee je rond zeven uur ’s ochtends werd gewekt als je de nachttrein van Brussel-Noord naar Italië nam, in de ­jaren 90, voor Richard Branson en ­consorten het luchtruim kolonialiseerden en democratiseerden – vliegen was niet langer een aanslag op de portemonnee, maar werd dat van de weer­omstuit op het milieu.

Lire la suite: De Standaard »

Een hart van goud, voor minder wordt daar nog niet naar de bal gekeken.

Van Quickenborne: Bouchez is eerder een conservatief dan een liberaal

Van Quickenborne: Bouchez is eerder een conservatief dan een liberaalMR-voorzitter George-Louis Bouchez is meer een conservatief dan een liberaal. Dat zegt vicepremier en minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) zaterdag in een interview met Het Laatste Nieuws. Holle woorden. Bouchez blaft veel maar VincentVQ bijt terug! MR heeft veel reactionaire NVA trekjes! Veel geblaat maar weinig wol, geldt voor allebei.

Hoe je een topclub torpedeert in een paar jaar

Hoe je een topclub torpedeert in een paar jaarEen ongezien hoge schuldenberg, de slechtste klassering in ruim zestig jaar en een spelersgroep die nog amper geld kan opleveren. Sinds Bruno Venanzi (51) ... Waren Vanden Stock en Van Hols niet nog efficiënter?

Moeten energieleveranciers investeren in een fonds waarmee consumenten voorschotten terugkrijgen bij een faillissement?

Moeten energieleveranciers investeren in een fonds waarmee consumenten voorschotten terugkrijgen bij een faillissement?Moeten energieleveranciers investeren in een fonds waarmee consumenten voorschotten terugkrijgen bij een faillissement? vrtnws 21percent vs 6percent: ja maar, we zijn die 'inkomsten' op de kap van het volk nu zo gewoon... (als btw op energie zoveel opbrengt... Waar bleven dan de investeringen om energie zo groen, goedkoop en alomtegenwoordig te maken? ) Iedereen met een digitale teller alvast per maand afrekenen. Het zou fijn zijn, dan kan ik dat gebruiken om mijn gasrekening te betalen... vlaamseenergieleverancier

Het Punt van Van Impe: “Ontspoorde energieprijzen zijn een probleem en een aanklacht, maar heel misschien ook een kans”

Het Punt van Van Impe: “Ontspoorde energieprijzen zijn een probleem en een aanklacht, maar heel misschien ook een kans”Het heeft even geduurd, maar de steeds verder de pan uit swingende energie­prijzen hebben de federale regering nu echt helemaal wakker geschud. Plots ­bese... Artikel is niet te lezen, maar een kans? Ik denk dat ik weet wat ze wil zeggen: kans om beter te isoleren, zonnepanelen, warmtepomp? Niet iedereen kan dit betalen, ook geen elektrische auto, zelfs na 44 jaar werken.

'Vlees is een passie. Door het zout er zo over te strooien geef ik er een laatste zegen aan!'

'Vlees is een passie. Door het zout er zo over te strooien geef ik er een laatste zegen aan!'Vijf jaar geleden bestrooide de Turkse kok Nusret Gökçe op feeërieke wijze zijn vlees met een vleugje zout. Zijn populariteit voer er alleen maar wel bij, vooral bij hen die veel geld hadden. VRT WILLEN JULLIE ONS GERUST LATEN OVER DIT EXCESSIEF DUUR EN AANDACHTSHONGERIG SUJET DANK U Heb hem in 2019 ontmoet niks bijzonders aan hem een heel klein ventje. Alleen kan hij lekkere hamburgers maken en is ook een geldwolf omdat hij naar mijn geld vroeg . Toen wist ik meteen wat voor een geldwolf was. Succes verdiend ! Respect

Inschrijvingen zomerkampen bij Kazou gestart, voor een plaatsje moeten ouders snel zijn

Inschrijvingen zomerkampen bij Kazou gestart, voor een plaatsje moeten ouders snel zijnInschrijvingen zomerkampen bij Kazou gestart, voor een plaatsje moeten ouders snel zijn vrtnws Kazou is natuurlijk bekend, maar er zijn meer kwaliteitsvolle organisaties die betaalbare jeugdkampen aanbieden tsajaka sparta activak … en excuses voor de zovele andere die ik vergeet.

zaterdag 15 januari 2022 om 3.Vincent Van Quickenborne De Vlaamse liberaal is in het interview erg streng voor de Franstalige liberale voorzitter.Een ongezien hoge schuldenberg, de slechtste klassering in ruim zestig jaar en een spelersgroep die nog amper geld kan opleveren.Moeten energieleveranciers investeren in een "solidariteitsfonds", waardoor consumenten hun voorschotten kunnen terugkrijgen als een leverancier failliet gaat? CD&V en Vooruit zijn alvast gewonnen voor dat idee.

25 uur Christian Eriksen dolt wat met zijn ex-ploegmaats in het oefencomplex van Inter Milan. Mattia Ozbot/getty ‘Chiasso!’ was de kreet waarmee je rond zeven uur ’s ochtends werd gewekt als je de nachttrein van Brussel-Noord naar Italië nam, in de ­jaren 90, voor Richard Branson en ­consorten het luchtruim kolonialiseerden en democratiseerden – vliegen was niet langer een aanslag op de portemonnee, maar werd dat van de weer­omstuit op het milieu. Tussen zijn woorden en daden gaapt de Grand Canyon. Binnenland .25 uur Roland Duchâtelet, Bruno Venanzi en Axel Lawarée in de tribunes van Standard in 2015, voor de wedstrijd tegen Anderlecht.