Dronken man slaat medewerker vaccinatiecentrum Sint-Niklaas in gezicht, politie op zoek naar dader

16-01-22 18:48:00

Dronken man slaat medewerker vaccinatiecentrum Sint-Niklaas in gezicht, politie op zoek naar dader #vrtnws

Vrtnws

Dronken man slaat medewerker vaccinatiecentrum Sint-Niklaas in gezicht, politie op zoek naar dader vrtnws

In Sint-Niklaas heeft een dronken man een medewerker van het vaccinatiecentrum in 't Bau-huis in het gezicht geslagen.

Artikel van Radio 2Luk De Wilde, Mathieu Verstichel51 minHet incident deed zich zaterdag voor rond 15.30 uur in vaccinatiecentrum 't Bau-Huis. Een dronken bezoeker haalde plots uit naar een vrijwilliger en sloeg hem in het gezicht. Ondanks de agressie kreeg de man toch nog een boosterprik. Dat deden de medewerkers om te vermijden dat de situatie zou escaleren.

Terwijl de man zijn prik kreeg, alarmeerden de medewerkers van het vaccinatiecentrum wel de politie, maar die kon de dader niet meer aantreffen. Hij sloeg het kwartier wachttijd na zijn prik over en koos het hazenpad. De politie stelde een proces-verbaal op voor slagen en verwondingen. De man wordt nu opgespoord aan de hand van zijn vaccinatiegegevens.

Lire la suite: VRT NWS »

Het is inderdaad een raar geval. Waarom laat men een man 'onder invloed' zomaar binnen, zelfs met uitnodiging? Geen beveiligingscamera's? Getuigen? Hopelijk zullen zie de gepast sanctioneren. Laten werken in een vax centrum, misschien zal hij dan wat respect ontwikkelen. Momentje..dus ze hebben die gewoon zomaar een booster gegeven zonder registratie? In normale omstandigheden geef je daar je ID af voor je zelfs in de buurt komt van een vaccin of verpleegkundige. Dus zouden ze moeten weten wie dat individu is..

Consequent blijven: crimineel onder invloed van drugs. (Zo rapporteren jullie andere mensen met veel minder schadelijke stoffen in het lichaam, maar goed...) Verder: dronken of niet, dat kan natuurlijk niet. Heeft minder te maken met de alcohol, meer met slecht karakter... Ze hebben een vuistafdruk, zo dat moet lukken.

Een wapenstok op kapot kloppen Een opstel is hier wel aan de orde .

Sint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uurSint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uur vrtnws Hij had 9 gas flessen mee om een drie sterren menú te koken.... Veel moeite om een trappist te gaan drinken…

Verschillende treindeuren open op trein van Leuven naar Kortrijk, daders riskeren zware boeteEen trein op de lijn Leuven-Kortrijk heeft vrijdagochtend meerdere minuten met enkele deuren open gereden. Een treinbegeleider merkte het probleem op en ko... opentreindeurendag

DPG Media Privacy Gate

Sint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uurSint-Niklase ballonvaarder breekt (opnieuw) Belgische record: van Chimay naar Stekene in ruim 14 uur vrtnws Hij had 9 gas flessen mee om een drie sterren menú te koken.... Veel moeite om een trappist te gaan drinken…

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateRealShowstopper Wat is de 'bruisende multiculturele samenleving' toch geweldig... eh, pardon... gewelddadig! In Molenbeek weeral Een belg van welke afkomst

In het vaccinatiecentrum van Sint-Niklaas sloeg een dronken man gisteren een medewerker in het gezicht.Ballonvaarder David Spildooren uit Sint-Niklaas heeft opnieuw voor een Belgisch record gezorgd, het tweede in enkele maanden tijd.Een trein op de lijn Leuven-Kortrijk heeft vrijdagochtend meerdere minuten met enkele deuren open gereden..

Het centrum lichtte de politie in maar gaf de man toch nog zijn prik. Daarna vluchtte die meteen weg. Zijn ruim 14 uur durende vaart begon in Chimay en eindigde in Stekene. De politie heeft een proces-verbaal opgesteld en is op zoek naar de man. Rijden met de deuren open is niet zonder gevaar. Artikel van Radio 2 Luk De Wilde, Mathieu Verstichel 51 min Het incident deed zich zaterdag voor rond 15. De langste vlucht met een warmeluchtballon stond voordien op naam van Ramses Vanneste, uit Zwevegem.30 uur in vaccinatiecentrum 't Bau-Huis.

Een dronken bezoeker haalde plots uit naar een vrijwilliger en sloeg hem in het gezicht. Vandaag was het moment dus gekomen om dat record aan te vallen. Ondanks de agressie kreeg de man toch nog een boosterprik. Dat deden de medewerkers om te vermijden dat de situatie zou escaleren. “Weergewijs was deze dag het perfecte venster. Terwijl de man zijn prik kreeg, alarmeerden de medewerkers van het vaccinatiecentrum wel de politie, maar die kon de dader niet meer aantreffen. Hij sloeg het kwartier wachttijd na zijn prik over en koos het hazenpad. Ik ben ’s nachts helemaal alleen opgestegen in Chimay in de provincie Henegouwen.

De politie stelde een proces-verbaal op voor slagen en verwondingen. De man wordt nu opgespoord aan de hand van zijn vaccinatiegegevens.” Tweede record in korte tijd Spildooren is een bekende naam binnen de ballonvaartwereld: hij won al verschillende medailles in belangrijke internationale wedstrijden. kasto80 .