Drie wagens uitgebrand aan premetrostation Sint-Elisabeth, politie start onderzoek

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 20 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 11%
  • Publisher: 63%

Drie wagens zijn maandagnacht uitgebrand op een parking aan premetrostation Sint-Elisabeth in de Seefhoek. De politie is een onderzoek gestart.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

De hulpdiensten werden omstreeks 3.45u verwittigd voor een autobrand op de hoek van de Sint-Elisabethstraat en de Delinstraat, naast de ingang van het premetrostation Sint-Elisabeth in de Seefhoek. Ter plaatse bleek dat drie geparkeerde wagens hadden vuur gevat. De brand raakte snel geblust, maar de brandweer kon niet verhinderen dat de wagens uitbrandden. Ook een vierde geparkeerde wagen liep schade op.

Arbeiders trekken opnieuw aan de alarmbel op Borealiswerf: “16 mensen ontslagen zonder laatste loon te hebben ontvangen” Hoe gaat Nederland om met in beslag genomen cocaïne? “De kans dat criminelen bij ons zullen proberen om cocaïne terug te halen, is zo goed als nihil” Minister Vandenbroucke vangt bot in onze provincie: geen enkel Antwerps ziekenhuis kan asielzoekers opvangen

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Puurs-Sint-Amands herdenkt 225 jaar Boerenkrijg met hulde aan Emmanuel RollierExact 225 jaar geleden vond de Slag om Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) plaats, midden in de Boerenkrijg. Tijdens deze bewogen periode speelde de Boerenkrijgleider Emmanuel Rollier een belangrijke rol. Op zaterdag 4 november kreeg hij zijn eigen herdenkingsmoment en werd ook meteen het startschot van de expo in Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) gegeven.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Marieke trotseert samen haar pony Hilton de regen tijdens 69ste Sint-HubertusvieringDe 69ste editie van de Sint-Hubertusviering in het gemeentepark was een zeer natte. Dat maakte dat het aantal dieren dat met hun baasjes stond aan te schuiven veel kleiner was dan de voorbije jaren.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Sint-Hubertusviering 2.0 maakt natte maar geslaagde comeback na afschaffing in 2022Ondanks de striemende regen, lokte de Sint-Hubertusviering met dierenzegening toch 69 paarden en pony’s naar Zandhoven. Voor het eerst vond de zegening in een vernieuwde formule plaats, voor de kerk, met nadien een natje en droogje in een tent aan de Schriekweg.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Vercammen scoort twee keer voor Hallaar in wedstrijd tegen Sint-AmandsHallaar boekte zondag een 5-2 overwinning in de thuiswedstrijd tegen Sint-Amands.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Rik Gielis en Wout Van Elsacker bezorgen Westmalle zege op Sint- JozefWestmalle boekte een zege in de wedstrijd tegen Sint- Jozef. Het team won zondag met 2-1.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Berg en Dal speelt thuis gelijk tegen Sint-LenaartsBerg en Dal en Sint-Lenaarts deelden zondag de punten. De wedstrijd eindigde op 2-2.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »