Drie redenen waarom euforie rond het begrotingsakkoord misplaatst is

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 50%

Een historische investering in de kinderopvang is de kern van de nieuwe Vlaamse begroting. Toch moet het échte werk nog komen, en wel op drie vlakken.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Onze reporter draagt drie dagen een enkelband: “Veel blikken, weinig commentaar”“Zal ik jou ook een enkelband omdoen? Dan weet je hoe het voelt, en dan kun je zien hoe mensen erop reageren.” We hebben net een dag in het spoor gelopen van Adam*. Als lid van het mobiele team van het Vlaams Centrum Elektronisch Toezicht (VCET) gaat hij al zes jaar op pad om gedetineerden enkelbanden aan en uit te doen. Verslag van een experiment van drie dagen.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Een herdenkingstuin aan het huis van Dutroux: hoe het verdriet een plek te gevenWaar de huizen van seriemoordenaar Marc Dutroux stonden, is nu een herdenkingstuin geopend. Door natuurrampen, oorlogen, aanslagen, ongevallen en moorden zijn er veel beladen plekken. Hoe gaan we daarmee om?
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

“De lat ligt zo laag dat een akkoord over de begroting al een gigantisch succes lijkt”Het was een opvallend beeld zaterdagavond laat aan de voordeur van het kabinet-Jambon. In het licht van de tv-camera’s stonden drie Vlaamse ministers onwennig te draaien. Rechts stond Bart Somers met blozende wangen van de eerste herfstkoude. Hij kon zijn lach amper onderdrukken, glunderend als een kind. Links stond Crevits eerder giechelend, als een verliefde puber die een geheimpje voor zich moest houden. Daartussen schuchter meekijkend Lydia Peeters, die dan maar beleefd glimlachte. De drie waren zo onwennig omdat ze iets hadden gedaan dat ze zelf niet hadden verwacht, en waar ze zo trots op waren dat ze vreugdekreetjes moesten onderdrukken: ze hadden een akkoord gesloten over de begroting.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Wesley lag bijna maand in coma na zware crash tijdens rallycross: “Het was dood of rolstoel, maar nu kan ik weer stappen”Drie gebroken nekwervels, inbegrepen een heel aantal ribben, een hersenbloeding, een klaplong en nog eens een kapotte schouder. Wesley Rogiest uit Balen zal nooit meer rallycrossen, maar na een kleine maand coma leeft hij wel nog. “Het was de dood of een rolstoel. Maar nu kan ik alweer stappen zetten.”
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Rallycrosser Wesley uit Balen overleeft horrorcrash: “Het was dood of rolstoel, maar nu kan ik weer stappen”Drie gebroken nekwervels, inbegrepen een heel aantal ribben, een hersenbloeding, een klaplong en nog eens een kapotte schouder. Wesley Rogiest uit Balen zal nooit meer rallycrossen, maar na een kleine maand coma leeft hij wel nog. “Het was de dood of een rolstoel. Maar nu kan ik alweer stappen zetten.”
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Bedrijventeams kampen voor Moved to HelpEen team van vier probeert een zo hoog mogelijke stapel dozen over een vastgelegde afstand te dragen. Het is een van de proeven die ze moeten afleggen bij Moved to Help. In dit geval is het een gepersonaliseerde proef. De dozen komen van Albert Heijn, dat een van de platinumsponsors van het project is. “Dit is de veertiende editie van Moved to Help, de zesde keer dat we er een teamchallenge van hebben gemaakt en de tweede keer dat dit evenement in Turnhout plaatsvindt”, zegt Dirk, een van de leden van de organiserende serviceclub Rotary Turnhout. De opbrengst gaat, zoals het een serviceclub betaamt, naar een reeks goede doelen. 33 teams van bedrijven en families namen deel. Wie er heeft gewonnen, doet er niet echt toe.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »